Seneste forumindlæg
Login / opret bruger

Blå skærm

Af Gæst QwQ | 28-07-2009 17:39 | 3226 visninger | 31 svar, hop til seneste
Hej HOL :)

På den sidste månede har jeg haft et kæmpe problem med min bærbar pc. Den går i blå skærm konstant. Lige meget hvad jeg laver så går der blå skærm i den. det sker i perioder ...Og så kan det være væk i 2-3 dage og så kan der være en dag hvor det kommer hvert 5 min hele dagen(overdriver ikke) Det er enormt træls :S Har i nogle idéer til hvad det kunne være galt?

Det kom for 1 månede siden som sagt efter jeg havde kørt med windows 7 i 2-3 måneder. Det kørte langt bedre end Vista. Så da jeg spillede crysis en dag gik den ligepludselig i blå skærm og genstartede. Og så når den nåede til der hvor mang skriver password ind går den i blå skærm og genstarter. Sådan kunne den stå og køre i ring indtil jeg lavede en brutal nedslukning. Jeg prøvede en gang til og en gang til men det lykkedes ikke. Så besluttede at slette windows 7 og ligge vista på. men inden da skulle jeg selfølgelig osse bruge utallige timer ved at rode med dos for at få mine filer reddet - (havde self. ikke backup xD)

Da jeg fik vista kørte den helt ind til skrivebordet. Men altid reagerede langsomt. Der gik ½ min før den åbnede start hvis man trykkede på den og sådan var det med alt. Og den blå skærm poppede os op engang imellem. jeg ville lige få hentet service pakkerne og lagt windows 7 over for at se om det hjalp. Selv om jeg skulle geninstallere vista om nogle gange før den gad at ligge windows 7 på. Da windows 7 så endelig kom på stoppede den hvert fald med de langsomme reaktioner men de blå skærme fortsætter stadig :(

Har under den sidste månede holdt mine drivere up-to-date så forstår det ikke :S


HVAD SKAL JEG GØRE?! - Nogen som kan hjælpe mig? PLEASE!

Oplysninger om min bærbar hvis det behøves :p

Znote 3415W SRR 15,4" WXGA Glare
Keyboard Znote 2x25/3x15/3xx4 - DK
Intel C2 DUO T8300 2.4 GHz 800MHz 3MB
4 GB (2x2GB) DDR2 667/PC5300 Original
200GB SATA 2,5" 7200 RPM - HDD
DVD-RW DL 6xx4W/6xx5WD/2xx5W
Intel Pro /Wireless 4965AGN
Zmore TV Tuner incl. Antenna 3415W
MS Windows Vista Home Basic 64-bit - D
9 cell battery til znote 2xx5W/3xxW
NVIDIA Geforce 8600GT 512MB
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
krellef
Ultra Supporter
28-07-2009 17:40

Rapporter til Admin
kan du se den fejlkode der fremkommer, eller forsvinder den blå skærm med det samme?
--
The best way to accelerate a Macintosh is at 9.8m/sec/sec.
Det er sagt med et glimt i øjet, slap nu af ;)||
#2
QwQ
Gæst
28-07-2009 20:56

Rapporter til Admin
kan ikke nå at registere det. Den står der kun 5-10 sekunder så jeg kan ikke nå at skrive det ned.

Men når den så er startet op kommer der sådan en "Windows er gendannet fra uventet lukning - og så længere nede kan jeg trykke "Se detaljer" og der kommer en masse frem...

her:

Problemsignatur:
Navn på problemhændelse: BlueScreen
OS-version: 6.1.7100.2.0.0.256.1
Landestandard-id: 1030

Flere oplysninger om problemet:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041790
BCP2: FFFFFA800208F980
BCP3: 000000000000FFFF
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7100
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Filer, der hjælper med til at beskrive problemet:
C:\Windows\Minidump\072809-28750-01.dmp
C:\Users\Rasmus\AppData\Local\Temp\WER-47580-0.sysdata.xml

Læs erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger online:
http://go.microsoft.com[...]

Hvis onlineerklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger ikke er tilgængelig, kan du læse den erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, som er offline:
C:\Windows\system32\da-DK\erofflps.txt

Men fejlkoden er forskellig hele tiden. Den har aldrig været den samme.. :P har en samling på 20 stk. af dem fra idag for at se om de var de samme men de er alle forskellige...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
QwQ
Gæst
30-07-2009 11:47

Rapporter til Admin
Ingen som har en ide eller noget hjælp?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Spock
Semi Nørd
30-07-2009 12:51

Rapporter til Admin
din BCCode 1a (0x1a/0x0000001a) er en Memory Management fejl. du kan prøve at teste din ram med memtest86+ eller prøve at søge på google/microsoft efter fejlen

har du Hyper-V installeret?:
http://support.microsoft.com[...]

MS med din fejlkode og Vista (der er nok ikke så meget omkring Windows 7 endnu):
http://search.microsoft.com[...]
--
For dum til at vide alt, for klog til at skulle kommentere alt.
Når ingen ser dig spise det, er der så stadig kalorier i det?
#5
QwQ
Gæst
30-07-2009 14:05

Rapporter til Admin
Den der memtest86 forstår jeg ikk helt hvordan fungere. Kan du hjælpe mig med det?

De links forstår jeg ikke meget af :( Så ved ikke om jeg har det der Hyper-V

Hvad med de her fejlkoder. Hvad betyder de?

BCCode: 1000007e
BCCode 1a
BCCode: 50
BCCode 1
BCCode: 3b

--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
QwQ
Gæst
30-07-2009 20:14

Rapporter til Admin
Nogen der gad hjælpe? Lige 2 fejlkoder mere...

BCCode 7f
BCCode: 1e
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
QwQ
Gæst
15-08-2009 11:36

Rapporter til Admin
BUMP!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
McVroom
Supporter
15-08-2009 11:43

Rapporter til Admin
Hvis du ikke kan nå, at se det er det fordi den er sat til "Genstart Automatisk", hvilket de er fra start, og det laver jeg altid selv personligt om...

Fremgangsmåde (windows 7)

Klik på start knappen, og højerklik på "Computer" og vælg efterfølgende "Egenskaber".
Så ude i venstre side vælger du "Avancerede systemindstillinger" vælg fanebladet avanceret, hvis den ikke allerede har gjort det. Så der hvor der står "Start og Genoprettelse" klik på "Indstillinger" og fjern fluebenet ved "Genstart Automatisk".

Håber det hjælper, således du kan få "stop koden/fejlen", Jeg ved ikke om du kan finde information på de stop koder windows 7 har, da det er et system som ikke er udgivet helt endnu, men hvis du ikke kan det så kan du jo prøve med xp/vista for, at finde stop koden. Der kan du garanteret finde noget...
--
Acer Aspire 6935G - C2D - 4GB DDR3 - 9600GT 512MB DDR3- 16" HD - 320GB 7200RPM - dvd brænder - Windows 7 x64

Mobil: Nokia 5800
#9
QwQ
Gæst
15-08-2009 13:14

Rapporter til Admin
Jamen jeg har fundet frem til koderne og skrevet nogle få af dem ned her :P

Det jeg egentlig gerne vil opnå med denne tråd er at få nogen til at hjælpe med at finde ud af præcist hvad fejlen er.

Har testet med memtest og den fandt ingen fejl. da det skete første gang kunne jeg intet gøre heller ikke fejlsikret tilstand.

Nu når den får sine flip så kan jeg heller intet gøre ud over at vente nogle timer og så gider den godt lidt igen. ELLER kan jeg gå ind i fejlsikret tilstand. Der har den ingen problemer mere. Det undre mig bare lidt...Og det kan næsten kun være hardware fejl da jeg har geninstalleret OS flere gange.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
ReneSDK
Guru
15-08-2009 13:18

Rapporter til Admin
Ud fra beskrivelsen kunne det godt lyde som om det muligvis er en defekt harddisk, når Memtest ikke finder fejl.

--
Zepto Znote 7000 • Core 2 Duo T6400 2.0GHz • 4GB DDR3 PC8500 RAM • 160GB HDD • GeForce 9600M GT 512MB • 1680x1050
#11
Mr. Noware
Juniorbruger
15-08-2009 13:30

Rapporter til Admin
Jae...

Den gider heller ikke læse CD'er ordenligt. Så det kunne jo godt være harddisken...har oss selv tænkt på.

Men ved ikke helt om jeg kører memtest ordenlit.

Den der memtest 86 hvirker ikke på min windows 7 64 bit. Så hentede en anden som virkede dertil. Men i den skulle man bare trykke start og så testede den mens at pcen var tændt og det hele. (testede i næsten 1 time så ved heller ikke om det er nok...)

Men det er mærkeligt at her på de sidste 3 uger har den INGEN problemer i fejlsikret tilstand. Det giver da ikke mening... Måske fordi at pcen bliver mindst muligt overbelastet med fejlsikret tilstand og så er chancen for at det sker minimal? :P Selv om at for 2 måneder siden skete det osse i fejlsikret....
--
#12
ReneSDK
Guru
15-08-2009 13:40

Rapporter til Admin
#11 Det kan også være grafikkortet eller RAMene på grafikkortet der er noget i vejen med. Det kan være meget svært at vide :D


--
Zepto Znote 7000 • Core 2 Duo T6400 2.0GHz • 4GB DDR3 PC8500 RAM • 160GB HDD • GeForce 9600M GT 512MB • 1680x1050
#13
Mr. Noware
Juniorbruger
15-08-2009 13:46

Rapporter til Admin
Ja det er rigtig nok..Men der kommer jo osse blå skærm selv om jeg bare sidder på browser og der bruges gfx'et jo nærmest ikke.
--
#14
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 13:48

Rapporter til Admin
Men den skal vel sendes ind.

Har kigget på zepto's hjemmeside men kan ikke finde ud af hvordan man gør. kan nogen hjælpe?
--
#15
ReneSDK
Guru
15-08-2009 13:53

Rapporter til Admin
#14: Følg følgende:

http://www.zepto.dk[...]
Vælg Support i menuen øverst på siden
Vælg Opret reparationssag i nederste højre hjørne
Vælg Notebook
Vælg Zepto
Model: 3415W SRR
Garanti Ja, hvis inden for 24 måneder fra køb. Nej, hvis ældre end 24 måneder.

Man får så tilsendt fragtlabel til postdanmark inden for 2-3 arbejdsdage :)

Udfyld derefter resten af de ting der skal udfyldes. :)
--
Zepto Znote 7000 • Core 2 Duo T6400 2.0GHz • 4GB DDR3 PC8500 RAM • 160GB HDD • GeForce 9600M GT 512MB • 1680x1050
#16
ToFFo
Mega Supporter
15-08-2009 13:58

Rapporter til Admin
Hej Rasmus

mm jeg ser lidt anderledes på problemet her. Det er garanteret et RAM problem. Ganske rigtigt. Men der er et lille men.

Jeg tror ikke det er dine RAM der er problemet. Jo på en måde. Men så ikke. Det er svært at forklare.... Når din computer arbejder og skal hente og lægge data på rammene bliver der jo kørt hårdt på dem. Der bliver ofte lavet "dumps" på dem. De bliver tæsket med data hele tiden nogen gange meget andre gange mindre. Det varierer alt efter hvad du laver.
Det kræver strøm. Faktisk ikke så lidt endda. Hvis ikke rammene får nok strøm på et given tidspunkt til at lave et "dump" vil maskinen crashe med det samme. altså BSoD.

Det kan være din strømforsyning der er ved at være "træt".

Men simpleste løsninger først. Åbn den lille låge indtil dine RAM på din maskine. Tag dem ud og sæt dem i igen. Så du er SIKKER på de er HELT i bund derinde.

Du kan også prøve at begrænse windows' ram forbrug. Det er selvfølgelig hvis du kan komme så langt som ind i windows.

Start -> Kør -> msconfig
Når den lille boks kommer frem tryk da på fanebladet "Boot".
Vælg da Avanceret knappen midt i kassen ude til venstre.
Derinde kan du begrænse RAM forbruget til et givent maksimum. Prøv at begrænse systemet til at køre med 2048mb ram (1 blok).

Se hvordan den så håndterer det. Det kunne være det hjalp.

En sidste nem løsning er at prøve med nogen nye ram. Simpelthen. Hvis ikke du kan låne nogen er de ikke ret dyre for tiden.

Held og lykke med det!
--
Kun en tåbe æder sin avis! ~ToFFo

Navn? Johnny Bravo. Beskæftigelse? Johnny bravo. ~Citat af Johnny Bravo
#17
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 14:20

Rapporter til Admin
15#

har prøvet at kigge derinde men når jeg vælger notebook og så skal vælge zepto viser den kun 2 mærker :S Men så prøver jeg self igen når du siger det og så virker det -.-

Men ved garanti siger du ja inden for 24 måneder. Har kun reklamation på den skal jeg så osse trykke ja?

16#

Lyder til at du har meget forstand på det :P vil prøve det med at begrænse ramne til 2 gb - det kan være det hjælper :) Skal nok melde tilbage når jeg har prøvet lidt :)
--
#18
Sun-Ce
Elitebruger
15-08-2009 15:17

Rapporter til Admin
Jeg har selv en z6342w og jeg har næsten samme problem.
Jeg lagt mærke til at BSoD næsten kun forekommer hvis jeg har haft den ud af strømstikket, slukket og sat den til igen.
Hvor jeg så derefter spiller krævende spil som CoD:WaW, så kommer BSoD.

Hvis jeg bare spiller spil som WoW, lagger det bare, og BSoD kommer først hvis der sker noget krævende, som f.eks. Dalaran.

Men hvis jeg bare genstarter, sker det ikke mere (som regl)

Jeg er ret sikker på at det er rammene, da det er det eneste "discount" som sidder i den.

Jeg har derudover også varme og støj problemer med min Znote, som ikke var der da den var helt ny.

PS: burde jeg skrive min egen tråd?
--
Bemærk: Der tages forbehold for taste og stave -fejl, ironi og sarkasme.
Firefox! // google er din ven! ;)
www.ioh.dk[...]
#19
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 15:28

Rapporter til Admin
hehe må du da selv om :) gør ikke noget du skriver her.

varmeproblemer har min computer også haft efter at der var gået en 10 måneder efter køb. så sendte den ind til service og fik den renset og det virkede rimelig godt skal lige siges!! ellers så støvsug den - har hørt mange andre sige det men ved ikke helt om jeg tør at pille kabinettet af selv heh.. :P

Støjproblemer har jeg dog ingen af. heldigvis :) Den er pænt lydløs og larmer kun en meget sjælent gang (1 gang i ugen måske :P) Når de nvirkelig bare køre crysis i timevis :P - Ved at spille crysis i flere timer bliver min dog også varm men det skulle da være underligt hvis den ikke gjorde heh.

Mine BSoD kommer nu lige meget hvad jeg laver. selv surfing på nettet med 2-3 sider åben og det burde jo ikke ske :P

16# Nu hvor jeg lige skriver så kan jeg da sige at jeg har gjort det og kan se på måling at den bruger flere procent af mine ram (dvs. den har registreret at jeg har taget 2 gb "væk" :P Og indtil videre har der ikke været en blå skærm. Men det er stadig for tidligt at sige om det virker.
--
#20
Sun-Ce
Elitebruger
15-08-2009 16:11

Rapporter til Admin
Min Znote larmer ligemeget hvad jeg laver... larmer fra start til slut... larmer ikke mere af jeg spiller Fallout 3, World at War, eller Syvkabale...

Varmeproblemet tror jeg godt jeg kan leve med, det er kun hvis den står på flat overflade og jeg laver noget meget krævende i en halv time, er farlig at røre ved.

Jeg har haft den inde til reparation før pga. bundkortet var brændt af. Der gik 3-4 uger EFTER de havde modtaget den til de kiggede på den, og ydeligere 3 uger før den blev sendt tilbage. Udover det har jeg skulle ringe til dem næsten hver dag for at de kunne tage sig sammen og komme igang med at få det fixet.
Det har jeg ikke meget lyst til at skulle igennem igen...
--
Bemærk: Der tages forbehold for taste og stave -fejl, ironi og sarkasme.
Firefox! // google er din ven! ;)
www.ioh.dk[...]
#21
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 17:04

Rapporter til Admin
Hehe forståeligt...Mit blev klaret på 3 dage...Dvs. 5 dage med transport :) Så det var jeg tilfreds med. Dog skulle de kun rense den og ikke skifte noget nyt ud - Eller...De skulle osse teste mit gfx da jeg havde mistanke til at det var defekt men problemet gik væk efter rensning.
--
#22
ToFFo
Mega Supporter
15-08-2009 17:08

Rapporter til Admin
Da jeg var lille legede jeg ikke med transformers og lego. jeg rodede i gamle computere. Det har givet lidt erfaring gennem årene :P

Håber det kører. Hvis det gør... Well... Så kan det både være strømforsyningen der er ved at have arbejdet sig ihjel og rammene der bare er åndssvage. Tvivler på det er strømforsyningen men jeg vil ikke udelukke nogen muligheder :)
--
Kun en tåbe æder sin avis! ~ToFFo

Navn? Johnny Bravo. Beskæftigelse? Johnny bravo. ~Citat af Johnny Bravo
#23
Casper-holm
Megabruger
15-08-2009 17:42

Rapporter til Admin
Det er din Harddisk der er fucket, det vil jeg skyde på. har selv haft problemet.
Udskift den, eller send den ind, hvis der stadig er garanti på.
--
"To mænd er blevet anhalt" Citat slut "ASB"
#24
ReneSDK
Guru
15-08-2009 20:47

Rapporter til Admin
Mr.Noware, så gå dog direkte ind på Infocares side og opret det :)
http://www.infocare.dk[...]

--
Zepto Znote 7000 • Core 2 Duo T6400 2.0GHz • 4GB DDR3 PC8500 RAM • 160GB HDD • GeForce 9600M GT 512MB • 1680x1050
#25
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 22:01

Rapporter til Admin
Yes yes :) Det gør jeg skam også :) men stadig rart at vide hvad problemet er :P Men nu er det jo weekend så det haster ikke om det bliver idag eller imorgen :)
--
#26
ToFFo
Mega Supporter
15-08-2009 22:13

Rapporter til Admin
Har du stadig ikke haft problemer kan du jo gradvist prøve at lade windows arbejde med flere og flere ram. Du sætter bare ram antallet ligeså stille op. Med fx 300mb intervaller eller hvad der nu lige passer dig. Lad det køre nogen timer. Evt mens du gamer eller whatever for at stresse systemet lidt.

Alternativt kan du prøve at tage den ene blok ud af systemet og fjerne begrænsningen. Vi siger du fjerner blok 2 og sætter blok 1 i. Kør med det i noget tid. Når du ikke gider det mere eller det fejler piller du blok 1 ud og sætter blok 2 i i stedet for. Samme procedure. Så kan vi jo hurtigt få udelukket om det er RAM eller harddisk. Tvivler dog på det er harddisken med den fejlmeddelelse den kommer med.
--
Kun en tåbe æder sin avis! ~ToFFo

Navn? Johnny Bravo. Beskæftigelse? Johnny bravo. ~Citat af Johnny Bravo
#27
Mr. Noware
Semibruger
15-08-2009 22:32

Rapporter til Admin
Men idet at jeg sætter den mere op begynder den jo at bruge af blok 2 og så vil fejlene nok komme da det sikkert er blok 2 det er galt med

- ja det har fungeret fint indtil videre men jeg kan virkelig mærke at når jeg spiller at der mangler de 2 gb ram hehe :P
--
#28
Mr. Noware
Semibruger
21-08-2009 15:26

Rapporter til Admin
Hmm....Det er noget rigtig møg....

Nu er den begyndt at gå i blå skærm selv om jeg kun har 2gb ram slået til...Har prøvet et sætte det lidt ned og det hjælper ikke :(

Så kan det stadig være ramne? hjælp en eller anden. plz!
--
#29
Mr. Noware
Semibruger
21-08-2009 22:33

Rapporter til Admin
BUMP
--
#30
Mr. Noware
Bruger
22-08-2009 13:44

Rapporter til Admin
Slet ingen der har en ide?
--
#31
Lopez
Gæst
11-11-2009 20:27

Rapporter til Admin
Hej jeg har et problem som jeg håber i kan hjælpe mig med..
ved opstart af webcam kommer der blå skærm, og følgende fejl koder bccode 1000007e bcp1:cooooo5 bcp2:f77cf805 bcp3:eb93ccb8 bcp4:eb93c984 OSVer: 5_1_2600 sp:3_0
product:256_1

Håber der er nogen der kan hjælpe..

--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Blå skærm


Dit navn:

Din e-mail adresse:



Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?

Dit svar:


 
NYHEDSBREV
Afstemning