Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Artikler

Silverstone StriderPlus ST60F-PS

Skrevet af 0rsted | 30-04-2013 10:00 | 8915 visninger | 4 kommentarer, hop til seneste
Her har vi en kort anmeldelse af SilverStones modulare PSU StriderPlus ST60F... Læs hele artiklen
#1
niclas90
Supporter Aspirant
01-05-2013 14:29

Rapporter til Admin
Og det krøllede lagen er tilbage! On topic: Synes godt at anmeldelsen kan gå lidt mere i detaljer om selve PSU'en. Det handler jo kun om de ekstra tilsendte kabler.
--
#5
donaldrap
Ny på siden
06-05-2013 03:08

Rapporter til Admin
Wow. Korteste anmeldelse af en psu i DK nogensinde!?
--
#6
Lehani
Ultra Supporter
07-05-2013 13:56

Rapporter til Admin
vil da sige det er en kort anmeldelse. dog forklar du dig fint rent sporgligt. dog ser det ikke ud til at du har haft PSU'en i en maskine og teste den ? jeg ville gerne ha set mere af selve PSU'en blive testet. men igen fint beskrevet og du kan helt sikkert lave en fin anmeldelse af PSU'en hvis du bruger en eftermiddag på det. jeg har selv lige købt silverstone SST65f-g og der kan jeg da fortælle at jeg syntes PSU'en udskiller en hel del varme bagud til, i forhold til corsair's AX750 fx. (baseret i forhold til når der spilles spil)
--
#9
Fenix
Redaktør
08-05-2013 16:30

Rapporter til Admin
[BLUE]Kritikken er hørt og taget til efterretning, der er ingen grund til at blive ved med at vade rundt i det, derfor er visse indlæg blevet skjult. Vi arbejder på et tillæg til det eksisterende review, hvor der bliver gået lidt mere i dybden med PSU, men uden adgang til hverken oscilloskop eller en PSU-testbænk med modstande osv. er vi nødt til at klare os med det vi kan. Dette review var et forsøg og et vi blev bedt om at lave af SilverStone, nu har vi prøvet, men vi kommer nok ikke til at teste strømforsyninger igen, da det er alt for omfattende i forhold til al anden hardware. Skulle der sidde nogen derude som har adgang til disse ting, og ønsker at teste PSU'er, skal de være velkomne til at kontakte mig, så finder vi nok ud af noget.[/BLUE]
--
//Fenix -your friendly neighbourhood moderator! -FFHAU

Opret svar til artiklen: Silverstone StriderPlus ST60F-PS

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning