Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Nyheder

Nanoxia præsenterer Project S

Skrevet af Kaare H | 10-10-2016 19:52 | 5092 visninger | 1 kommentarer, hop til seneste
Navnet Nanoxia får måske en klokke til at ringe hos nogle af de lidt ældre brugere her på siden. For en god håndfuld år siden kom de på markedet med nogle yderst støjsvage blæsere, som ud over deres meget særegne farver med sort ramme og skriggrønne blæservinger, også var vandtætte.

Det er efterhånden en del år siden, og navnet Nanoxia forsvandt efter en kort periode på markedet og man hørte ikke mere til dem herhjemme. I Tyskland er Nanoxia dog stadig eksisterende, og de har i sidste uge præsenteret deres helt Project S kabinet som er et yderst stilrent HTPC kabinet.
Kabinettet understøtter standard ATC bundkort og strømforsyninger, har plads til to 3,5" harddiske og yderligere tre 2,5" pladser til SSD. Holderen til 3,5" diskene er ydermere lavet så den kan fjernes helt, og pladsen i stedet kan anvendes til ekstra blæsere eller en radiator.

Af andre features kan nævnes magnetisk støvfiltre, et topdæksel der er fremstillet af ridsefast hærdet glas og mulighed for at placere mere end en vandkølingsradiator i kabinettet.

Den absolutte største designmæssige genistreg ved Project S kabinettet, er dog at hele kabinettet er lavet som en skuffe. Altså trækker man ud i fronten, og ud kommer hele bundkortpladen med tilhørende drevrammer osv., så man ikke skal sidde og fumle nede i et relativt lille kabinet, men i stedet kan trække det hele ud og dermed have god plads til at arbejde på, når man monterer sin hardware.

Frontpanelet byder på to USB 3.0 porte samt en USB 3.1 type C port, de obligatoriske lydtilslutninger samt naturligvis power- og reset-knapper og en LED on/off kontakt. Fronten er nemlig også udstyret med en RGB LED-strip, hvor man kan skifte mellem farverne eller helt slukke for denne med LED-knappen.
Kabinettet kommer standard med en enkelt 120 mm blæser monteret i bag, og understøtter ialt otte blæsere. Der er pladser til to 120 eller 140 mm blæsere bag fronten, tre 120 mm blæsere i højre side og yderligere to 120 mm blæsere i venstre side.

Kabinettet koster €249,99 hvilket svarer til lige under 1.900,- hos pc-cooling.de 

Kilde: pressemeddelelse modtager pr. mail
#1
TechnoMulen
Supporter
24-10-2016 12:04

Rapporter til Admin
Fint kabinet hvis det skal ligge ned, men personligt så mener jeg at In Win ´s 303 er langt flottere at se på nu vi er i hvide stilrene kabinetter. OG så er prisen den halve.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb

Opret svar til indlægget: Nanoxia præsenterer Project S


Dit navn:

Din e-mail adresse:Denne nyhed er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?

Dit svar: