Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Logitech diNovo Mini

Af Lasse Bigum | 20-04-2008 | 30200 visninger | 13 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Logitech
Introduktion

En anmeldelse af et keyboard tænker mange sikkert? Men ja, Logitech diNovo Mini er et keyboard som er noget udover det sædvanlige og derfor fortjener et grundigere blik og en anmeldelse. Det er et mediecenter keyboard som kan bruges til en Playstation 3 også.

Baggrund
Folk der har ejet et mediecenter har indtil videre haft to muligheder for at fjernbetjene enheden. De kunne enten anskaffe sig et fuldstørrelses trådet eller trådløst keyboard for kunne bruge alle taster på keyboardet, eller de kunne anskaffe sig en fjernbetjening i varierende grader af kompleksitet og ditto pris.

I den førstnævnte kategori har der også været nogle hybrider, hvor der har været integreret trackball eller touchpad, eller hvor keyboardet har været mindre end et fullsize. I den sidste kategori findes der et virvar af fjernbetjeninger, fra de minimalistisk som f.eks. Apples Remote der kun har 6 knapper, til Logitechs Harmony serie der har et utal af knapper, eller endda fås med touch. Priserne svinger også derefter.

Til folk der har haft et lidt både-og behov har der dog ikke været noget produkt til, før nu. Logitech har lanceret diNovo Mini, et ultra-kompakt keyboard med indbygget touchpad. Udover at være lavet med mediecentre for øje, så understøtter diNovo Mini også Playstation 3. For at bruge en Bluetooth enhed med Playstation 3 skal den have speciel understøttelse, idet Playstation 3 bruger en hacket udgave af Bluetooth for at opnå tilstrækkeligt lav responstid. Med almindelig Bluetooth kan responsen fra at man trykker på en tast til at der sker noget godt være op imod 100 ms, og det er for meget til spil, så Sony fik et firma der specialiserer sig i Bluetooth til at lave en ”optimeret” udgave til brug med Playstation 3.

Logitech diNovo Mini

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE