Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Computex 2009

Af Thomas Eriksen | 05-06-2009 | 11608 visninger | 1 kommentarer

Introduktion

Computex er verdens næst største computermesse og afholdes hvert år i begyndelsen af juni. I år er ingen undtagelse og for 3. Gang i træk er HardwareOnline.dk også repræsenteret.

Det store tema på dette års messe er ikke så meget et enkelt produkt, men mere den økonomiske krise der foregår hele vejen rundt om os. Det mærkes på mange forskellige måder men primært er det på antallet af besøgende der kommer uden fra Taiwan. Derudover så er der også færre udstillere og nogle udstillere har valgt at få mindre stande. Men nok med det pessimistiske billede, lad os kigge på hvad der rent faktisk er at se på messen.

Der er i år ikke noget rigtigt gennemgående tema som feks sidste år hvor netbooks dominerede billedet. Men det er klart at Netbooks stadig er en stor ting og mange også mindre firmaer viser deres egne versioner frem. Derudover så er Nvidia Ion også et rimeligt gennemgående tema både hos de større producenter og hos de dedikerede Nvidia grafikkort producenter.

Men lad os kigge på billederne da de siger mere end ord.



 


Her ser du OCZ's DIY netbook hvor du selv bestemmer hvilken RAM og harddisk du vil instalere.


Acer Aspire One har endeligt fået en støre skærm og samtidig har den fået meget længere batteri tid på op til 7½ time. Vægten er omkring 1 kg.


Gigabyte's netbook er lidt anderledes end de andres da de levere en stand til at stille netbooken i når man er hjemme og gerne vil bruge et eksternt tastatur og mus.


En anden model var denne som kan vende skærmen rundt.



Her er vi tilbage hos Acer. Dette er ikke en traditionel netbook da den har en 11,6" skærm og et større tastatur. Vægten er 1,25 kg og de lover op til 8 timer batteri tid.


Dette er straks mere intressant. Den ligner godtnok enhver anden netbook men den kører faktisk på Google Android operativ systemet.


Her ser du en MSI U100Plus sammen med en U200. Forskellen på de 2 er mere dramatisk end man skulle tro. U200 er nemlig ikke bygget på de samme komponenter som traditionele netbooks. Den kører således på en Penryn ULV processor 12" skærm og Intel GMA 4500 grafik chip. Kort sagt meget bedre ydelse end netbooks, men til en pris som bør være lavere end traditionelle 12" bærbare.


 

Side 1 2 næste »


ANNONCE