Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 næste »

Gå til:

Zotac ZBOX AD-06 Plus

Af Jonas | 09-05-2013 | 19364 visninger | 2 kommentarer


Producent: Zotac
Sponsor: Zotac
Konstruktion & Design

Zotac har endnu engang hevet frem i deres Zbox serie, og sendt et nyt mediecenter på gaden. Computeren der denne gang er baseret på den nyeste Trinity APU fra AMD, lover høj ydeevne, og lavt strømforbrug. Vi har her på siden fået fingrene i den ene af de to nye modeller fra Zotac, som vi vil kigge lidt nærmere på.

Indpakningen til Zbox’en er en relativt standard papæske, med det klassiske Zotac design. Selve computeren er allerede som standard monteret med en plade på siden, der gør det for muligt for maskinen at stå oprejst hvis dette ønskes.

 

Selve pakken indeholder derudover også et VESA beslag, en fjernbetjening til brug med Microsofts egne mediecenter programmer, og en Wifi antenne. Dertil følger de klassiske manualer til produktet, et par strømkabler, og den tilhørende IR modtager til fjernbetjeningen.  En driver CD er der også plads til, dog har selve computeren intet CD/DVD drev. Har man dog et ekstern CD/DVD drev, kan det dog hjælpe på det.

Selve computeren fra Zotac har det klassiske Zbox design med sorte sider, og en sort ramme der følger hele computeren rundt. Den klassiske lysende ring på siden af computeren slipper man heller ikke helt for, dog kan man nu deaktivere den via Bios, så man ikke skal døje med en computer der lyser hele rummet op.

Selve designet er dog ikke videre diskret på computeren, der både må døje med en Wifi-antenne bag på computeren, og kablerne der går til den infrarøde modtager til fjernbetjeningen. Dette er lidt en skam, da man kunne leve med antennen i sig selv, hvis man hænger computeren bag på ens TV.  Dertil er en mængde status lys i fronten af computeren også ganske iøjnefaldende, og udsender et halvkraftigt blåligt og hvidligt skær.

Pladen på siden af computeren, gør som sagt at computeren  har mulighed for at stå oprejst. Den er dog relativ nemt at af- og påmontere efter behov, hvorefter man enten blot kan lade computeren ligge ned, eller bruge det medfølgende VESA beslag til at hænge computeren fast bag på ens TV/Computerskærm. 

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 næste »


ANNONCE