Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Cebit 2002, dag 0-1

Af Thomas Eriksen | 19-03-2002 | 12867 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Cebit 2002, dag 0-1

Til dem af jer der evt. skulle være I tvivl om hvad Cebit er for noget så kommer jeg lige med en lille introduktion til det. Cebit er nemlig verdens største computermesse med 7.962 firmaer fra 61 lande på 424.173 m² udstillingsareal i 27 haller. Så der er grundlag for at se noget fra rigtigt mange firmaer, men samtidig er det næsten umuligt at se det hele for det er det alt for stort til. Jeg kan da nævne at jeg lige kørte forbi Bellacentret på vej hjem og jeg må indrømme at det godt nok virker meget lille når man har været på Cebit. Udfra min erfaring fra tidligere år så koncentrerede jeg mig meget om de 2 haller hvor de fleste PC hardware producenter holdt til. Jeg havde nemlig planlagt så mange møder som det var fysisk muligt og nå på de 3 dage vi var der. Dvs 16 var planlagt hjemmefra og en hel del flere kom til på selve messen så jeg havde meget travlt.

Dag 0.

Vi havde aftalt at vi skulle køre derned I min bil. Så dagen startede med at jeg hentede Tom og Simon på Næstved station og derefter kørte vi hjem til mig hvor vi ventede på at poste forhåbentligt ville komme med vores resterende pressekort. Tiden gik og stadig intet nyt på den front så jeg tog telefonen og ringede til tyskland hvor jeg blev forsikret om at vi bare kunne få dem dernede. Så vi pakkede bilen og kørte af sted. Det gik også meget godt og vi fandt da også til Hannover uden problemer. Men her startede problemet, for det var simpelthen ikke muligt og finde det sted vi skulle overnatte, jeg tror vi kørte 2 timer før vi fandt det. Så da vi endeligt var kommet frem så var vi ret tørstige og heldigvis havde jeg købt en kasse øl på færgen så den gjorde vi et godt indhug I inden oc.dk kom en lille time senere. Da de så hvordan vi kunne drikke øl skyndte de og finde på en undskyldning med at de var sultne og måtte ud og købe mad ;-)

Dag 1.

Den første dag er altid lidt hektisk, man skal finde ud af hvor alle ting er og samtidig vil man også gerne se de forskellige ting som firmaerne viser frem. Som om de 7 møder jeg have planlagt ikke var nok så var der det problem at messen ikke havde fået sendt os alle vores pressekort inden vi tog til Tyskland dagen før. Så derfor var jeg nød til at flere gange rende frem og tilbage på messeområdet for at få de sidste pressekort udleveret. Men det lykkedes da en gang ud på eftermiddagen.

Mit første møde var hos den relativt ukendte producent Acorp, som laver bundkort men også ting som hele PC’er og andre småting. Man bliver naturligvis inviteret indenfor til og sidde ned og høre lidt om hvad de har gang i. Acorp er faktisk med fremme og havde både lige som de fleste andre producenter både KT333 og I845G bundkort begge med support for 333 MHZ DDR på programmet. Noget som de staser stort på et Bio skanners som kan bruges til at logge ind på computere med. Kort sagt så er det et fingeraftryks skanner og som kan bruges på flere forskellige måder. Enten som stand alone eller over en server. Det er sikkert noget vi vil se meget mere af inden for et par år.



Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE