Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Frivillig brugerbetaling

Af Thomas Eriksen | 11-06-2002 | 12163 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Frivillig brugerbetaling

For et lille stykke tid var der en del tale om at nogle folk ville støtte HardwareOnline.dk med kontante gaver, en såkaldt frivillig brugerbetaling. Efter at have holdt en afstemning og have gået og tænkt over det har jeg besluttet at give det en chance. Derfor folk der har interesse for det nu indbetales et beløb på vores konto til og støtte driften. Beløbet er frivilligt og vil komme til og foregå anonymt, da vi ikke ønsker og skabe splid mellem folk som betaler og folk som ikke ønsker og betale.

Hvorfor skal jeg støtte? Det spørgsmål kan du stille dig selv og jeg kan kun give en forklaring, fordi du gerne vil hjælpe os med at holde HardwareOnline.dk kørende. Der er ret store udgifter forbundet med at drive en side som denne og jeg kan oplyse at jeg lige nu har en regning på 15.000 kr. (håber dog på at finde en lidt billigeer løsning) liggende for at have vores server stående de næste 6 måneder. De penge bliver helt eller delvist dækket af reklameindtægter som vi først kan forvente om 1 – 7 måneder og derfor kan det uden jeres støtte ende med at jeg må tage et lån i banken for at drive HardwareOnline.dk videre de næste 6 måneder til pengene kommer ind.

Tjener man ikke kassen på sådan en side som HardwareOnline.dk? Nej desværre må jeg sige at det udelukkende er interesse der driver værket. De få reklame kr. vi får ind går til og holde servere kørende og betale den fragt der er ved og sender hardware frem og tilbage til sponsere. Vi har fra 1. januar haft udgifter på følgende Internet forbindelse til server 8000 ex moms. Server incl software: 8000 kr. Indtægterne har fra januar til maj været 10.000 kr ex moms. Dertil kommer så udgifter til porto, Cebit tur mv. Penge som jeg alle har taget op af egen lomme.

Derudover kan jeg fortælle at vi arbejder på at lave nogle testmaskiner som vores skribenter skal bruge til og teste hardware med og også disse skal vi bruge penge til og samle.

Kort sagt pengene vil blive brugt 100% i den fortsatte drift og udvikling af HardwareOnline.dk som Danmarks største Hardware side.

Hvis Dette har din interesse kan du indbetale et beløb efter egen formåen på følgende konto. Vi tager med glæde imod alle beløb uanset om det er 2 kr. eller 2.000 kr. Jeg vil dog foreslå et beløb på feks 25-50 kr., men som sagt er det helt op til dig.

Reg nr. 4905
Konto. 4907080749
forslag til Tekst : støtte til HardwareOnline.dk
eller Støtte til HOL

Jeg håber du vil støtte os i vores fortsatte drift.


Betingelser:

Vi bruger pengene på at drive og videreudvikle HardwareOnline.dk så vi fortsat er det største og bedste site i Danmark inden for vores område.

Du sponsorerer fordi du har lyst, du vil ikke blive nævnt på sponsorlister, du vil ikke få ekstra funktioner eller på anden måde få fordele som folk der ikke betaler ikke har. Det forventes ligeledes at der ikke skal øves pression overfor folk der ikke ønsker og betale.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE