Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Forslag til god trådløs mus med mange knapper?

Af Giga Nørd kb | 01-05-2013 09:41 | 696 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej Er i lidt af et dilemma. Har en god gammel logitech mx518 som på de fleste måder er en perfekt mus. Hader dog ledningen som har gjort at jeg har udskiftet den med en halvbillig trådløs mus. Dejligt... Udover at den (som de fleste andre trådløse mus jeg har prøvet) er røv elendig. Upræcis, langsom osv... Så her kommer et spørgsmål til jer eksperter. Findes der en god, præcis, responsiv trådløs mus med mange knapper? Jeg er ikke gamer så er derfor ikke paranoid... Leder bare efter noget der virker _ordentligt_ og vil betale hvad den koster :-) Forslag? På forhånd tak
--
#1
kb-
Junior Supporter
01-05-2013 09:42

Rapporter til Admin
Jeg er i hvert fald glad for min G700, skiftede også mx518 ud med den og har aldrig fortrudt det. Det er dog efterhånden et stykke tid siden, så jeg ved ikke om der er kommet nye modeller.
--
.
#2
kb
Giga Nørd
01-05-2013 09:47

Rapporter til Admin
g700 er den der kombi trådløse/trådede mus der kan lade med et usb kabel? Synes jeg læste en anmeldelse engang der sagde at den var ret elendig som trådløs mus. Men det er måske ikke din oplevelse? Skal nok tage den slags anmeldelser med et gram salt da jeg netop ikke er gamer. Den skal bare være "god nok" og hvis du er tilfreds med opgraderingen vil jeg nok også være det :-)
--
#3
kb-
Junior Supporter
01-05-2013 09:53

Rapporter til Admin
Ja lige præcis. Jeg har i hvert fald været tilfreds med alle aspekter af den, dog glemmer jeg oftest at tage ledningen fra, og så sidder den i i 14 dage før jeg opdager det. Man kan indstille stort set alt på den, og de profiler du laver gemmer den i musen, så skal man ikke ændre indstillinger hvis man f.eks. bruger den på en anden computer. Jeg kan overhovedet ikke mærke forskel på performance når den er tilsluttet/ikke tilsluttet.
--
.
#4
kb
Giga Nørd
01-05-2013 09:59

Rapporter til Admin
#3, that did it... Så bestiller jeg sådan en. Takker :-) Lige hurtigt spørgsmål, hvor fleksible er de profiler? Er det sådan at man kan ændre konfigurationen af alle knapper med få tryk? Tænker på det ville være ganske snedigt at lave profiler til ens arbejds-programmer som Eclipse og Visual Studio, men kræver så at man rimeligt hurtigt kan skifte rundt mellem dem. Takker igen og rigtig god dag
--
#5
kb-
Junior Supporter
01-05-2013 10:03

Rapporter til Admin
Ja du kan gemme 5 profiler i musen og klikke igennem dem med en af knapperne (G11 mener jeg). Det er ikke rigtigt noget jeg selv bruger, da jeg indstiller knapperne i diverse programmer i stedet, men det ville man sagtens kunne.
--
.
#6
kb-
Junior Supporter
01-05-2013 10:06

Rapporter til Admin
Hov, jeg gik lige ind i indstillinger for at se hvad man ellers kunne. Du har også mulighed for at den selv skifter profil når den er inde i et specifikt program, altså kan du sikkert helt være fri for at skifte hvis du vil.
--
.
#7
PeterAA
Mega Nørd
01-05-2013 11:14

Rapporter til Admin
Jeg vil klar anbefale en Microsoft Sidewinder X8. 9 Knapper, udskiftelige glidepads og udskiftelige vægte. Køre perfekt på 4 år. Desuden er den ok billig. http://www.edbpriser.dk[...]
--
Se Profil
#8
kb
Giga Nørd
01-05-2013 15:14

Rapporter til Admin
#9 unfair: Nu troede jeg at jeg havde bestemt mig :) All these choices... Men takker mange gange. Kigger nærmere på den
--
#9
Kinamanden
Supporter
01-05-2013 15:29

Rapporter til Admin
Ha med noget i stil med den her? http://www.edbpriser.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Forslag til god trådløs mus med mange knapper?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning