Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

ChromeCast - hvordan?

Af Maxi Supporter tryllerylle | 29-03-2016 11:53 | 4443 visninger | 20 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har et alm 50" tv som tidligere har haft en PC tilsluttet for at se Netflix, Viaplay osv. Pga nyt tv-møbel er pc'en droppet, og jeg tænker på at købe Chromecast i stedet, da den kun bruges til streamingstjenester. Jeg har Viasat-TV da vi bor på landet med paraboler og hele svineriet. Med i mit Viasat abb. følger Viaplay gratis, så jeg kan se TV på min iPhone og iPad. Selve TV-delen er ikke mulig at bruge i en almindelig browser. Det SKAL være i app'en på min mobil/tablet. Spørgsmål: Hvis jeg køber ChromeCast, er det så App-versionen (så jeg kan se TV), eller den almindelige browser-version så jeg kun kan se film og serier?
--
...
#1
NiceRag
Monsterbruger
29-03-2016 12:05

Rapporter til Admin
Chromecast fungerer ved at du tilslutter den TV'et via HDMI sætter den op så den er forbundet til internettet via dit wifi... det gør du ved at finde din chromecast inde under trådløse netværk, på din telefon, og så åbne chromecast appen på din telefon bagefter.. så indstiller du dens wifi. og hopper tilbage på dit eget wifi, på din telefon så åbner du den app du vil bruge, så fremt den understøtter chromecast, og trykker på chromecast knappen.. den ser sådan her ud: http://www.steegle.com[...] og findes ofte i et hjørne af de forskellige apps. browseren, ihvertfald på iphones, kan ikke caste til en chromecast. dog er jeg meget i tvivl om hvad android telefoner kan.. de kan vidst lidt mere inkl. 100% screen sharing, hvilket vel kan være meget sjovt til diverse små spil og efter du har gjort det, så burde dit tv begynde at vise whatever din telefons app var igang med.. hvis du åbner netflix og beder den om at sende til chromecast, FØR du åbner en video op, så viser dit tv bare et netflix logo. Herefter er din telefon nu fjernbetjeningen, og kan styre volume, pause, play osv osv. det er pisse nemt og du kan endda lukke appen ned på telefonen efter chromecasten er gået igang med at afspille. Dog skal det siges at jeg på ingen måde har erfaring med brug af viasat på min chromecast. jeg bruger dne udelukkende til youtube, netflix og PLEX media server fra pcen
--
Sidst redigeret 29-03-2016 12:06
#2
bft
Juniorbruger
29-03-2016 12:14

Rapporter til Admin
Det er udbyderen af appen, der bestemmer om det er muligt at bruge den i chromecast, jeg ved af personlige erfaringer at tv2play er elendigt. Så du skal undersøge om viasat ovs. understøtter chromecast igennem deres app
--
Lyd "entusiast" og vin smager er det samme.
#3
Martin B
Monsterbruger
29-03-2016 12:18

Rapporter til Admin
Jeg har en Chromecast med tilhørende Viaplay app, og jeg har ikke fundet nogle steder jeg kan se tv-kanaler som ved alm. signal. Kun film og serier. Det fungerer den til gengæld glimrende med.
--
Alienware M17x R4: i7 3630QM - 6 GB RAM - Samsung 840 EVO 250 GB - WD Black 500 GB - AMD 7970M - Logitech Hyperion Fury G402
#4
Lowkey
HOL Moderator
29-03-2016 12:30

Rapporter til Admin
https://www.viasat.dk[...] "?For at se tv-kanaler på din tablet og mobil, skal du bruge Viaplay app’en. TV Overalt kræver ikke abonnement på Viaplay. Aktivér din Viaplay konto med dit kundenummer, som du bl.a. kan finde på din faktura eller din seneste email fra ViasatHent Viaplay app’en til din tablet og mobil i App Store eller Google PlayUnder menupunktet ”TV Overalt” kan du se de tv-kanaler, som du har adgang til med din tv-pakke"Det er altså i Viaplay app'en det foregår og den har i hvert fald Chromecast-funktionalitet til al deres VOD materiale, så mon ikke det også kan bruges til live tv. Du kan også ringe til dem og få hjælp.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
#5
tryllerylle
Maxi Supporter
29-03-2016 12:35

Rapporter til Admin
#3 - Jeg har som #4 skriver det viaplay-abb der hedder "TV overalt", så der medfølger live-TV hvis jeg logger på med den konto. Mange tak - det ser ud som om det nok skal virke. På den måde kan jeg sætte chromecast til hvilket som helst TV, og se TV uden at skulle have en ekstra TV-boks med kort osv :-)
--
...
#6
tryllerylle
Maxi Supporter
29-03-2016 12:45

Rapporter til Admin
og dog..... Tak for din henvendelse. Dejligt at du vil kunne bruge TV-Overalt så meget som muligt. TV-Overalt er dog kun understøttet for Smartphones eller Tablet,og vil ikke kunne bruges for andre enheder, for øjeblikket. Jeg har sent din forespørgsel videre, og håber vi vil kunnetilbyde det i fremtiden. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til atkontakte mig igen. Du ønskes en god dag. Medvenlig hilsen Line H Viaplay Kundeservice :-(
--
...
#7
fransfrakker
Elitebruger
29-03-2016 12:47

Rapporter til Admin
Ligegyldigt hvad, kan man altid streame fra chrome, hvis alt andet går galt.
--
#8
tryllerylle
Maxi Supporter
29-03-2016 13:00

Rapporter til Admin
#7 Sandt nok, men jeg ville jo gerne bruge Chrome til at se TV, så jeg slap for at få en ekstra boks, og antennekabel :-/
--
...
#9
InFerNo
Guru
29-03-2016 13:22

Rapporter til Admin
Har du ikke sat dit tv op til at modtage kanalerne via antenne stikket?, hvis ikke, hvorfor gør du så ikke bare det ?
--
Overclocked Haswell-Maxwell Inside
#10
L.T. Hansen
Elite Nørd
29-03-2016 13:26

Rapporter til Admin
Synes desværrer ikke de app's de forskellige producenter laver er specielt gode, til hverken aitplay eller chromecast :/. lidt irriterende, for det er ellers smart.
--
YEAH, har fundet på noget vildt sejt at skrive HER... damn, har bare glemt det ;P
#11
GumpDK
Ultra Supporter
29-03-2016 13:49

Rapporter til Admin
Undskyld hvis jeg hugger tråden lidt, men efter at have læst den dukker der lidt nogle spørgsmål op. Det er først for nyligt at jeg fandt ud af at man med et Viasat abonnement fik Viaplay med i købet. Dette gør jeg så flittigt brug af nu. Men nu hvor jeg hører at man kan få live kanaler med i oven i købet (mod at betale 99 kr/mdr selvfølgelig), så er jeg også interesseret i dette. Hvis det dog passer at man, jvf. #6, kun kan bruge det på tablets og telefoner, så er det ikke interessant alligevel. Det skal som minimum kunne bruges på én af følgende måder: 1) På chromecast, via telefon eller tablet eller 2) På apple tv 4 gennem deres app. alternativt 3) På anden enkel måde komme over på et tv. Det kunne være rart hvis der var nogen der kunne be- eller afkræfte at en eller flere af ovenstående måder virker.
--
Sidst redigeret 29-03-2016 13:51
#12
Lowkey
HOL Moderator
29-03-2016 14:38

Rapporter til Admin
#7 Lame. De plejer ellers at være ok tjekkede. Det kunne være at det skulle hedde TV-"overalt" i stedet.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
#13
tryllerylle
Maxi Supporter
30-03-2016 10:31

Rapporter til Admin
#11 - Jeg ville netop bruge Chromecast til min soveværelse, så jeg slap for at trække antennekabel fra parabolen, til soveværelset, og sætte en boks op (ja - vi bor på landet) Jeg ved desværre ikke hvordan Viaplay opfører sig på Apple-TV? Det eneste jeg ved er bare at hvis man skal se "live-TV", skal det være via en app :-( Alternativt kunne man trække kabel fra iPad til fjernsynet?
--
...
#14
GumpDK
Ultra Supporter
30-03-2016 10:52

Rapporter til Admin
#13 Men Viaplay app'en (i hvert fald på Android) understøtter chromecast, det er nemlig sådan vi bruger den, både på tablet og telefoner. Spørgsmålet er så bare om "live" delen også understøtter chromecast. Det er derfor jeg godt kunne tænke mig at høre fra nogen der allerede bruger det, og som vil kunne be- eller afkræfte :-) Og det er nogenlunde det samme på Apple tv. Jeg ved der er en Viaplay app, men det er så desværre ingen garanti at denne app understøtter "live" delen... Så det er ikke et problem at det det skal være via app'en, det er mere et spørgsmål om den app opfylder vores krav til den.... Og en sidste bekymring kunne være kvaliteten. Som man kan se i dette link: http://www.flatpanels.dk[...] (i Rasmus Larsens kommentar) Så blev tjenesten lanceret med HD ved 3Mbit/s. Det er måske fint nok til en tablet, men på vores 63" tv ville jeg nok ikke synes så godt om det. Så spørgsmålet er om det er blevet bedre siden de lancerede det....
--
#15
Bundy
Super Supporter
30-03-2016 11:01

Rapporter til Admin
#13: med apple-tv og airplay kan du køre screen mirroring, også se det der er på ipad, på fjernsynet - det burde virke :)
--
Hvis du kan læse dette, har du tabt.
--
Sidst redigeret 30-03-2016 11:01
#16
tryllerylle
Maxi Supporter
30-03-2016 11:16

Rapporter til Admin
#15 - tak #14 - så snart de kommer på lager i den lokale bilka køber jeg en. Så skal jeg nok vende tilbage. Jeg skal have en til TV'et i stuen, så jeg slipper for en PC derinde.
--
...
#17
KlamHuggeren
Giga Supporter
30-03-2016 18:32

Rapporter til Admin
#14 - Det virker ikke i iOS appen i hvert fald. Har taget et screenshot: http://peecee.dk[...]
--
#18
GumpDK
Ultra Supporter
30-03-2016 20:30

Rapporter til Admin
#17 Ok, så fik vi da det på plads. Mange tak for info :-)
--
#19
Preben
Gæst
21-04-2016 20:08

Rapporter til Admin
Tv overalt virker med AirPlay mirroring og Apple tv det skriver viasat. Jeg har fået det til at virke til computeren med mirroring men dårlig kvalitet med fullscreen. Jeg vil også mene at det virker med android mirroring til chrome da man her har mulighed for at hente en App der kan mirror skærmen. Jeg eg overvejer at købe en Apple tv da jeg også har brug for at streame live tv til mit fjernsyn. jeg har både ipad og iphone og det irritere mig at det er næsten umuligt at finde en App der virker med chrome da jeg ikke ønsker at have Apple tv da jeg har chrome og wd tv live Jeg har ikke brug for flere små bokse .
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
TwinX
Bruger Aspirant
22-04-2016 01:56

Rapporter til Admin
jeg har både chromecast og apple tv. chromecast fungere fint med via plays app til serier m.m. googles browser til ios understøtter IKKE chromecast. apple tv er fint til småspil og at se egne billeder og video, men så er det vidst også det. egentlig underligt det skal være sådan ! køb et splitterstik og træk et kabel. det virker hvergang og er mehet bedre for blodtrykket !
--

Opret svar til indlægget: ChromeCast - hvordan?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning