Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Blæser går konstant op og ned i hastighed

Af Gæst Tom | 20-03-2017 19:16 | 281 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har lige bygget ny computer og er meget tilfreds. Der er dog en lille ting der irriterer mig meget. Det lyder som om, at en af blæserne skruer en smule op og ned spontant hele tiden. Jeg kan ikke finde ud af hvilken en det er. I HWMonitor kan jeg ikke se, hvad det skulle skyldes. RPM-hastighederne korrespondere ikke med lyden. Det opstår som sagt også spontant, uafhængigt af om jeg gamer eller er AFK med ingen programmer åbnet. Tænker, at jeg kan prøve at indstille hastighederne på mine fans manuelt med et program, hvis det kan lade sig gøre?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
waskustobaskus
Ultra Supporter
20-03-2017 19:19

Rapporter til Admin
Kan du ikke styre dem fra BIOS? Evt slå pvm fra hvis de står til det.
--
#2
hviske10ske
Junior Nørd
20-03-2017 19:26

Rapporter til Admin
https://www.amazon.co.uk[...] Ved ikke om et sæt af disse kunne være en mulighed for dig hvis du ikke finder en løsning gennem generelle instillinger i bios eller andet software. Jeg skal ihvertfald nok selv have et par sæt til mit kommende kabinet
--
Hellere 10 ryk i banditten, end 10 banditter i ryggen..
#3
Akasut
Maxi Supporter
20-03-2017 19:29

Rapporter til Admin
Egentlig burde det kun være din CPU køler der justere op/ned alt efter CPU temp og dit grafikkort der starter med blæserne når GPU temp ryger over de 60-something grader. At de skulle gøre det med skrivebord idle/afk lyder mærkeligt fordi her udjævner temperatur kurverne sig nemlig. Du må i gang med at frakoble blæsere og bruge udelukkelses-metoden for at finde synderen. Har du nogen fancontroller og hvordan er dine kabinet blæsere tilsluttet? (3pin vs 4pin og MB vs PSU).
--
#4
Tom
Gæst
20-03-2017 20:15

Rapporter til Admin
De er alle 3 pins. I BIOS er der smart fan, den var slået fra for mine case fans, men til for min CPU køler. Efter at have slået alle blæsere til smart fan mode, så kan jeg høre det meget mere tydeligt når den konstant skruer op og ned. Det virker altså til, at det er det smart fan der er synderen. Midlertidig kan jeg ikke slå det fra CPU-køleren uden den skruer op på 100% hele tiden.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Blæser går konstant op og ned i hastighed


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar:NYHEDSBREV
Afstemning