Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp, ny selvbyg fryser konstant

Af Gigabruger Serpentombre | 10-01-2018 11:55 | 657 visninger | 11 svar, hop til seneste
Hej Hol Med hjælp fra sitet har jeg fået købt og samlet en ny computer (på nær GFX, genbrugt). Intel 8700K AsRock Hitachi z370 RM800x power supply Strix 8GB gaming 1070 GFX 16 GB ram 2x 850 Evo (en til win 10 og en til storage) Desværre fryser systemet ca. 30 sekunder efter startup af win 10 hver gange :/. ALT fryser, ingen lyd selv restart og power knap på selve computeren virker ikke ordenligt når den fryser. Bundkortet viser ingen fejl på fejlkode displayet. Alle temperaturer ligge fint. Problemet var der en enkelt gang tidligere, men forsvandt af sig selv igen. Det opstod igen på et senere tidspunkt hvor jeg læste mig til at det evt kunne løses ved at forhindre SSD i at gå på standby/slumre osv. under strømstyring. Det afhjalp problemet i en dags tid og nu fryser den konstant igen. * Har prøvet at fjerne ramblokke en af gangen * Har prøvet at deaktivere XMP * Har prøvet at fjerne GFX (har et onboard jeg kan starte med istedet) * Har prøvet at fjerne sekundær SSD * Har prøvet at rette på stik/indsætte igen * Har kørt harddisk check og ram check. Håber i har nogle forslag :O
--
#1
Kanser
Monsterbruger
10-01-2018 13:00

Rapporter til Admin
Er det en ny installation af Windows? Har du mulighed for at boote på noget live-linux eller Windows af en art for at se om problemet også opstår der?
--
I5-2500, MSI GTX 970 Gaming 4G
#2
Serpentombre
Gigabruger
10-01-2018 14:11

Rapporter til Admin
#1 Ja, det er en ny installation. Hvad mener du? Jeg booter da allerede fra windows? Der er lidt nyt. Jeg har slået sata stikket fra mit dvd/blu-ray drev fra og har siden ikke kunne genskabe problemet. Har prøvet at sætte det til igen og så fryser den :S Satakablet til mit DVD drev er anderledes end de andre, det har ikke det der knæk ved selve indgangen til drevet? Alle kabler kom med bundkortet ...
--
#3
Apexx512
Guru
10-01-2018 14:17

Rapporter til Admin
du har ikke overclocked endnu?
--
|vision midi, sf450 gold, I5-4590, shadow rock lp, 2x4 gb 1600 mhz hyperx, 1080 strix, 512 gb plextor ssd, x34", razer chroma/sphex|
#4
Nalsev
Monsterbruger
10-01-2018 14:43

Rapporter til Admin
Har du prøvet en anden strømforsyning?
--
#5
Serpentombre
Gigabruger
10-01-2018 15:20

Rapporter til Admin
#3 nej, det er ikke rigtigt nødvendigt endnu den æder alt råt. Det vil jeg gøre i fremtiden måske når jeg engang skifter GPU og skærm. #4 nej, har godt nok en fra det gamle build men det virker omfattende :p tog så ukristeligt lang tid at få alle kabler på plads...
--
#6
Serpentombre
Gigabruger
10-01-2018 15:31

Rapporter til Admin
Men er det ikke underligt at den kun fryser med dvd drev sat til? Kan også være at det viser sig at være tilfældigt...
--
#7
nuxx
Guru
10-01-2018 15:41

Rapporter til Admin
#6 Fejlfind på: sataporten, satakablet og DVD drevet... altså; sæt til drevet en anden port, sæt andet kabel til samme port, sæt andet DVD drev til samme port... Og du har installeret bundkortets egne chipsetdrivere? Altså dem herfra: https://www.asrock.com[...] // ftp://europe.asrock.com[...] // ftp://europe.asrock.com[...] (de direkte links er selvfølgeligt til 64bit)
--
Play: i7-6700, Z270i, GTX1070, [email protected], DanCase A4, 500GB SSD, SF600, 34" U3415W Work: 15.4" MacBook Pro Retina 2017
--
Sidst redigeret 10-01-2018 15:44
#8
Roy Munson
Junior Supporter
10-01-2018 15:43

Rapporter til Admin
drop dvd drevet?! vi har 2018 ffs.
--
I got munsoned. - Roy Munson https://pbs.twimg.com[...]
#9
nuxx
Guru
10-01-2018 15:44

Rapporter til Admin
#8 Enig... men meget rart at tjekke om det er drev/kabel eller faktisk bundkortet der er problemer med først :P
--
Play: i7-6700, Z270i, GTX1070, [email protected], DanCase A4, 500GB SSD, SF600, 34" U3415W Work: 15.4" MacBook Pro Retina 2017
#10
Serpentombre
Gigabruger
10-01-2018 17:10

Rapporter til Admin
Hvis det viser sig det bare er drevet må jeg leve uden :p jeg prøver lige den anden port når jeg kommer hjem :) mener driver er opdateret men dobbelttjekker lige.
--
#11
Serpentombre
Gigabruger
10-01-2018 18:05

Rapporter til Admin
Jeg opdaterede drivers og skiftede til en anden SATA port .... so far intet crash. Derefter flyttede jeg kablet tilbage til den originale port ... so far intet crash. Kommer lige med en opdatering hvis der sker noget.
--
Sidst redigeret 10-01-2018 18:05

Opret svar til indlægget: Hjælp, ny selvbyg fryser konstant

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning