Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nulstille HP-printer?

Af Junior Supporter LARMY85 | 12-05-2018 05:55 | 514 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej, Jeg har mistet adgangen til min HP M130NW-printer pga. jeg har glemt koden til dens online-menusystem og menuen er slået fra på selve printeren. HPs officielle vejledning siger at man skal nulstille via menuen, men jeg har netop ikke adgang til denne længere. Det viser sig at der er en hemmelig procedure, som de vil sender til en, hvis man opretter en HP-bruger og laver et opslag på deres forum. Jeg har allerede gjort dette og fik en besked fra en bruger om at han havde sendt mig proceduren. Dog har jeg aldrig modtaget denne og brugerens opslag er blevet slettet igen (jeg var 20 minutter for sent på den). Jeg står stadig og skal have nulstillet min HP-printer, så jeg vil høre om nogen herinde tilfældigvis kender den hemmelige procedure? På forhånd tak :-)
--
Vh. Larmy

--
Sidst redigeret 12-05-2018 05:56
#1
Thomaslje
Monster Nørd
12-05-2018 11:21

Rapporter til Admin
Har du prøvet det her ved ikke om det gælder for din printer også, var det eneste jeg kunne finde udover din egen tråd på HP side http://resetprinters.com[...]
--
https://www.facebook.com[...]
#2
LARMY85
Junior Supporter
16-05-2018 21:08

Rapporter til Admin
Hej Thomas, Beklager min manglende feedback. Dit forslag virkede desværre ikke, men jeg har selv fundet løsningen (hvis en anden engang skulle få brug for den): To restore the product to the factory-default settings, follow these steps. 1. Turn the product off. 2. Press and hold the Cancel (X) and Right Arrow (>) button at the same time, and then turn the product on. 3. When the message Permanent storage init. appears on the control-panel display, release the buttons. Ellers tak for din hjælp Thomas :-)
--
Vh. Larmy

Opret svar til indlægget: Nulstille HP-printer?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning