Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Tilsluttet, oplader ikke

Af Gæst Nikolaj | 09-10-2018 14:50 | 553 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Jeg har lige fået ny arbejds-pc, en Lenovo Thinkpad med Windows 10 Pro. Den er tilsluttet via en dock, med de kabler der fulgte med, men jeg har nu i et par dage set at batteristatus pludselig popper op, og siger at jeg skal tilslutte en oplader, da batteriet snart er afladt. Hvis jeg holder musen over ikonet, så står der tilsluttet, oplader ikke. Jeg har søgt lidt herinde og andre steder, og det jeg har fundet, der står at det enten er opladeren der er defekt, eller at den først starter med at lade når den er nået ned under 90% eller noget i den dur. Jeg har som sagt fået advarslen om at batteriet snart var afladet uden at den startede med at lade, så den har været under 10%. Jeg ved også at det ikke er opladeren den er gal med, for hvis jeg tager stikket ud, og sætter det til igen, så lader den. Dette er dog en smule irriterende at skulle gøre hver dag, så er der nogen der har en løsning på dette? Jeg synes jeg har kigget batteriindstillingerne igennem, men er ikke blevet klogere.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Dac
Elitebruger
09-10-2018 15:06

Rapporter til Admin
Er det den rigtige oplader som er tilsluttet dockingstationen? Den er en smule større end den normale oplader -> giver mere guf. Hvilken docking-station er det? Er det USB-C? Onelink? Har du firmware opdateret docking-stationen?
--
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ? Jeremy Clarkson
#2
Feldthusen
Maxibruger
09-10-2018 15:22

Rapporter til Admin
Lyder meget som hvad #1 skriver. Ellers husk at nogen af de nye USB dock ikke lader via USB, ej heller via USB-C. Har to dock på mit bord som opføre sig lidt forskelligt (er os forskellige modeller): Thinkpad Thunderbolt Duck 3 oplader min T470s fint via USB-c. Thinkpad USB 3.0 Ultra Dock - oplader ikke min T470s via USB.
--
#3
Nikolaj
Gæst
09-10-2018 16:01

Rapporter til Admin
#1 Det er den rigtige oplader der er sat til. Som sagt lader den når jeg tager stikket ud af docken, og sætter det i igen. Der står 135W på den i docken, og 65W på den anden. Jeg ved ikke præcis hvad docken hedder, andet end at der står ThinkPad Ultra Docking Station Type 40AJ 20V 6,75A på den - når jeg søger på det kan jeg finde denne, som ligner den på en prik: https://www.proshop.dk[...] Der er ikke opdateret noget ved den - jeg fik den i indpakningen.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
AliasGus
Junior Supporter
09-10-2018 16:05

Rapporter til Admin
Nogle strømstyringsmodeller er sat til fra standard først at lade efter den er faldet under en vis procent, som du selv skriver. Prøv at led efter nogle indstillinger på dette.
--
#5
Nikolaj
Gæst
09-10-2018 17:01

Rapporter til Admin
#4 I dag har den været nede på 2% uden den startede med at lade, så jeg tror ikke der er nogen indstilling til det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Nikolaj
Gæst
11-10-2018 11:56

Rapporter til Admin
Jeg har fundet en løsning ser det ud til. Jeg har installeret Lenovo Vantage, og oprettet en bruger heri. Dette gør at man kan lave nogle avancerede strømstyringsindstillinger, bl.a. indstille ved hvilken procentsats opladningen skal starte og slutte. Den er sat til at lade fra 80% og op til 90% og det medfører at den hele tiden står på 89% - men det VIRKER!!!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Tilsluttet, oplader ikke

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning