Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

SteelSeries Arctis 7. -Problem-

Af Bruger Aspirant Rojh83 | 09-11-2018 04:33 | 380 visninger | 2 svar, hop til seneste
Har netop købt et par SteelSeries Arctis 7. Men jeg kan simpelthen ikke få dem til at virke over trådløs. Synes efterhånden jeg har forsøgt alt og læst google tynd for muligheder. Har umiddelbart prøvet flg. De virker fint med "line-kabel" Men når jeg sætter transmitter til og vil køre trådløs skriver den flg. "Den sidste USB-enhed der er tilknyttet denne computer virker ikke korrekt og genkendes ikke af windows." Har forsøgt ( som guider beskriver ) at slå strømsparre fra, deaktivere USB-port, installere driver på ny. Men det virker bare ikke. Havde det dog lige til at virke i ca 5 min, og så forsvandt det hele igen. har ligeledes forsøgt at sætte den over i en anden PC, med samme resultat. Gode råd modtages, men ellers må jeg jo bare leve med kabel eller købe et nyt headset. Vil vel sådan set ikke hjælpe at installere win10Pro igen?
--
#1
A.ndersen
Super Supporter
09-11-2018 13:01

Rapporter til Admin
1. Indsæt donglen i en USB 1eller 2 port og lad den installere den driver den mener den skal bruge. 2. Manuelt fjern donglens USB driver fra systemet. 3. Load up Steelseries engine og reflash firmwaren på den. 4. Reboot systemet. Jeg har 2 sæt af disse headsets som begge opførste sig på den måde - Det er fordi Windows tror den ved hvilken driver der er bedst. :)
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#2
Rojh83
Bruger Aspirant
10-11-2018 12:06

Rapporter til Admin
#1 Undskyld det sene svar. Jeg fik dem kortvarigt til at virke, men er bange for jeg har forsøgt for mange ting for at få dem til at virke inden jeg spurgte herinde. Prøvet diverse guider med usb opsætning osv. Så ville "starte" forfra med en helt ny win10pro install… -Men nu er problemet at mine USB porte først virker når den er kommet i windows, så derfor kan jeg ikke komme ind i bios for at at sætte boot til USB og geninstallere win. SÅ skala lige have fundert ud af hvordan jeg får dem til at virke før windows starter op, så jeg kan komme ind i bios. -Dog syns jeg snart jeg har prøvet alt, men nok også det der er problemet.
--

Opret svar til indlægget: SteelSeries Arctis 7. -Problem-

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login