Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Udskiftning af netværkskort

Af Bruger BrianMølgaard | 12-01-2019 14:39 | 310 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg har lige købt en Lenovo Yoga 920-13IKB. Jeg er meget utilfreds med kvaliteten på netværkskortet, da den kun trækker 50-150 Mbits på min 300/300 forbindelse fra Waoo [min gamle computer kunne nemt opnå 280 Mbits ved trådløs speedtest]. Den er født med et netværkskort der hedder Qualcomm Atheros QCA61x4A, og hvad jeg kan læse mig frem til på nettet, så er jeg ikke den eneste der oplever problemer med hastigheden på dette kort. Derfor vil jeg købe et nyt netværkskort, som fungerer ordentligt, men jeg ved ikke hvordan jeg finder ud af, hvilket der passer til computeren. Er der en der kan hjælpe? I får tak.
--
I'm adicted to bass, I'm addicted to drums, my dealer is a DJ, and music is my drug...!
#1
Dragonheart
Monster Nørd
12-01-2019 15:44

Rapporter til Admin
Der er nok behov for mere info: 1. Hvilke instillinger er din trådløse router sat til mht. kanaler og frekvenser ? 2. Bruger du 5 eller 2,4 GHz ? (da Yogaen er med 2 antenner burde du kunen få et throughput på 400/400 med et ordentligt AC kort) Se evt her: https://forums.lenovo.com[...] ->de linker tik en video der viser hvordan man skiller den af Denne sider anbefaler intel 9260 til 240 kr hos Dustin https://forums.lenovo.com[...] Ovenstående fandt jeg efter et par minutter på google. Har ingen erfaring selv med produktet.
--
#2
BrianMølgaard
Bruger
12-01-2019 17:15

Rapporter til Admin
Jeg bruger 5 GHz og kanalen står på auto. Det gjorde den også med min gamle computer, så tænker ikke det er routerens indstillinger der er problemet.. De sider du linker til har jeg også fundet, men tænkte at der måske fandtes en side, hvor man kunne se til hvilke computere de forskellige kort passer. Men kunne godt være jeg skulle prøve Intel 9260, da det er det kort de fleste personer siger virker.
--
I'm adicted to bass, I'm addicted to drums, my dealer is a DJ, and music is my drug...!
#3
ReneSDK
Guru
12-01-2019 18:06

Rapporter til Admin
Qualcomm Atheros chips er ikke kendt for at levere god performance. Deres chips er dog billige for producenterne at købe.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#4
ReneSDK
Guru
12-01-2019 18:20

Rapporter til Admin
#2 Du kommer ikke til at finde en side hvor der er en liste med hvilke computere de forskellige kort understøtter, for det findes ikke. Det er markedet simpelthen for broget til. Intel er umiddelbart dem der laver de bedste WIFI kort på markedet, så du går nok ikke helt galt i byen hvis der også der sider/forumbrugere der anbefaler kortet.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#5
BrianMølgaard
Bruger
12-01-2019 18:30

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres input :) Jeg har bestilt Intel 9260, så håber det bliver bedre. God aften!
--
I'm adicted to bass, I'm addicted to drums, my dealer is a DJ, and music is my drug...!
#6
fuerzzz1
Monster Supporter
12-01-2019 19:09

Rapporter til Admin
Enhver computer-biks har en lille USB-dimmer så du får WIFI. Nu kender jeg ikke din computer specifikt, så hver opmærksom på at den jo så optager en USB-port, så hvis du har mus, taster, printer og alt mulig andet tilsluttet kan en USB-hub blive nødvendig. Og det er ikke engang sikkert at det hjælper på din hastighed. Men du kan jo altid købe en og prøve om det gør en forskel, og hvis ikke sende den retur ;) Jeg har faktisk en i overskud du gerne må få gratis/ for en cola eller en øl, da jeg har kablet mit internet.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !

Opret svar til indlægget: Udskiftning af netværkskort

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning