Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Steelseries mus dobbelt klikker "af sig selv".

Af Elite Supporter Anomynous | 15-02-2019 15:56 | 249 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej venner.. Jeg købte på black friday en steelseries rival 310 mus. Den fik jeg byttet på garantien ved steelseries d. 9 januar grundet den begyndte at dobbelt klikke når den ikke sku. Nu er den nye begyndt at gøre det samme. Jeg har oprettet en ticket ved steelseries og spurgt om jeg kan få mine penge tilbage og købe en anden mus. Har i andre oplevet lign ved steelseries muse eller generelt deres produkter? Har jeg bare været mega uheldig? En hurtig søgning på nettet maler et billede af at det ikke er tilfældet. Der er åbenbart rigtig mange der har døjet med steelseries muse. Alternativt, hvilken mus skal jeg nu have? Jeg elsker formen og vægten på steelseries og sidst men ikke mindst scrollhjulet. Jeg bruger scrollhjul-knappen rigtig meget - altså trykker ned på den så det er vigtigt at denne er god.
--
Back in my days the video games were more about the game than the video
#1
Phatape
Superbruger
15-02-2019 17:25

Rapporter til Admin
Har du kørt steelseries engine og updateret musen igennem der?
--
i7 5820k, Asus x99, 16gb ddr4, GTX1080ti Asus strix, 256gb Samsung evo 850 ssd, 1tb WD
#2
NAsMaR
Junior Supporter
15-02-2019 17:30

Rapporter til Admin
Min gamle Steelseries Ikrai, gik død spontant mens jeg brugte den. Min tidligere Sensai havde ignen problemer og min nuværende Rival 110 har ingen problemer endnu, jeg var dog lidt skeptisk da jeg skulle have den. Har ikke oplevet problemer med tasterne i de år jeg har haft en steelseries mus. Jeg synes dog de nye virker lidt mere plastik agtige end f.eks. Razer's, kan være det er dårligere plastik og derfor ringe holdbarhed?
--
#3
Zeatrix
Superbruger
15-02-2019 18:17

Rapporter til Admin
Jeg havde samme problem med en mus fra Razer. Jeg købte en Rival 300 (antager det er modellen før 310?). Den har virket upåklageligt i 7 år. Kan være de er begyndt at bruge samme materiale som det ragelse fra Razer.
--
#4
Ilwaz
Guru
15-02-2019 19:12

Rapporter til Admin
#0 Det er udbredt problem på Steelseries mus. Særligt Sensai, og Rival er ramt af det. Så Steelseries burde smide pengene retur(Næste gang tag den til forhandleren, da producenter som Steelseries er tunge at danse når det kommer til RMA). Og de ikke bedre når det kommer til headset, med pludseligt døde mikrofoner.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.

Opret svar til indlægget: Steelseries mus dobbelt klikker "af sig selv".

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning