Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Pc problem.

Af Ny på siden Haffe | 11-09-2019 17:09 | 218 visninger | 6 svar, hop til seneste
Min gamle pc begyndte at få et problem hvor computeren begyndte at spamme “3” selv hvis tastaturet blev koblet fra fortsat computeren med at trykke “3”, jeg besluttede mig for at bygge en ny pc med helt nye dele intet fra den gamle pc er blevet brugt i den nye tastatur, mus og headset er det eneste som ikke er blevet skiftet ud. Men da jeg fik den nye pc samlede begyndte den også at spamme knappen “3” så jeg prøvede at anskaffe mig et nyt tastatur men stadigvæk har jeg samme problem. Er der nogle der selv har oplevet dette problem før eller eventuelt har en løsning på problemet ?
--
#1
FlittigLise
Maxibruger
11-09-2019 17:17

Rapporter til Admin
Lyder meget underligt at en ny pc spammer præcis samme tegn. Væk med mus og headset, hvad så? Hvad med SSD/HDD, er den gamle tilkoblet? Har du installeret windows fra bunden på den nye SSD/HDD?
--
#2
patrickec95
Semibruger
11-09-2019 17:25

Rapporter til Admin
lyder mærkeligt, først prøv at køre tastatur fejlfinding. indstillinger---opdatering og sikkerhed---foretag fejlfinding---tastatur hvis det ikke virker vil jeg prøve at slette og opdatere tastatur driver, og i værste tilfælde ren windows på.
--
#3
mr doc22
Ultrabruger
11-09-2019 17:27

Rapporter til Admin
Hvad sker der hvis du tilslutter en anden mus?
--
ASUS prime x370-pro | 3200 MHz på Corsair 2x8GB CAS 18 | Philips 220E | Corsair HX850i AMD Ryzen 5 1600 3.2 Ghz | MSI RX 470 GAMING X 4 GB
#4
Haffe
Gæst
11-09-2019 17:38

Rapporter til Admin
@FlittigLise Jeg har sat en helt ny m.2 fra intel på 120gb i hvor jeg har installeret Windows fra bunden af der er ikke nogle gamle dele hverken ssd eller andet i den nye pc. Det eneste jeg mangler at skifte er skærm, headset og mus men bør disse tre ting kunne påvirke det ? Headsettet er et Artic Pro fra steel series som er købt muligvis omkring da problemet er opstået, ville prøve at koble det fra imorgen tidlig også se om problemet skulle opstå. @patrickec95 Jeg ville prøve fejlfinding imorgen. @mr doc22 har ikke prøvet med anden mus men ville prøve at gøre alle jeres forslag også vender jeg tilbage. tak for forslag!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
FlittigLise
Maxibruger
11-09-2019 18:00

Rapporter til Admin
Da alt andet er skiftet og windows installeret fra bunden og gammel SSD/HDD ikke har været forbundet (evt virus), så er det et langskud værd at prøve uden mus/headset. Prøv evt at sætte pcen til dit tv via hmdi istedet for din pc-skærm, så er ALT skiftet ud. Tilbage er næsten kun hvilke programmer mv du installere efter en ren windowsinstall. Gør den det også lige efter en ren install, inden noget andet installeres?
--
Sidst redigeret 11-09-2019 18:05
#6
Haffe
Gæst
11-09-2019 18:58

Rapporter til Admin
@FlittigLise Da jeg havde fået Windows installeret på den nye pc begyndte den allerede på det da Windows åbnede op, så skal man slukke og tænde pc’en, nogle gange begynder den på det efter få minutter andre gange kan der gå to timer inden problemet begynder igen. Nu hvor jeg tænker mig om har mussen to ekstra knapper på siden jeg ville gerne finde ud af om en af dem fungere som knappen “3” eller eventuelt prøve at unplug mus og / eller headset når problemet opstår også se om det eventuelt skulle stoppe. Den USB jeg rebooter Windows med fejler intet da to kammerater har brugt den fornyeligt til at installere Windows med og deres computere har ikke oplevet det problem jeg har.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Pc problem.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning