Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til 3D metal Printer (eller bare plastik)

Af Ny på siden Kybik | 06-04-2020 18:13 | 349 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hejsa allesammen, Jeg har søgt på tråden men jeg må indrømme jeg er stadig noget usikker, jeg søger en 3d metal printer som kan printe mønstre og figurer som jeg har tegnet på fx papir. Findes der sådan en printer? En som ikke har brug for et selve objekt den skal scanne men bare nogle tegninger fra et papir? Jeg søger helst metal men kunne også bruge plastik. Printene skal helst være af god kvalitet og ikke noget som går i stykker al for nemt. Jeg har absolut ingen erfaring med en 3D printer så jeg har brug en der er brugervenlig, jeg har hørt at XYZ Da Vinci skulle være passende? Tak på forhånd og undskyld hvis min tråd ikke er for fyldestgørende, jeg havde håbet at eksperter herinde kunne hjælpe mig. :)
--
Sidst redigeret 06-04-2020 18:16
#1
potteplante
Mega Supporter
06-04-2020 19:57

Rapporter til Admin
Jeg ikke nogen ekspert. Men det du søger findes ikke.. umiddelbart. Der ikke noget som på magiskvis bare tager et stykke papir og laver den fra 2d til 3d Og laver det til g code. (3d printer sprog som fortæller hvor printhovedet skal være) Metalprinter findes men utrolig sjældent? Muligvis dyrt? Og oftest de få jeg har set - selvlavet. Findes der brugervenlig 3d printer? Umiddelbart så skal man bruge noget tid. Og have lyst til at forstå sin printer. Alt efter hvad for noget plastik man bruger.. Jo billigere printer jo mere vil overstående nok være sandt. Jo dyrere brand har muligvis mere plug and Play printer hvor man kan købe det hele fra samme forhandler. Hvor ting er forud indstillet.
--
Google is your friend!
#2
Mikevds
Mega Supporter
06-04-2020 20:05

Rapporter til Admin
Som #1 skriver, så findes det produkt du leder efter ikke. Jovist, der findes 3D printere der kan printe metal vha. af en laser og metalstøv, men disse er MEGET dyre og slet ikke til privat brug. Det næste er på magisk vis at tage en 2D skitse fra papir og lave til en 3D figur der kan printes. Dette findes slet ikke.
--
#3
gfunknown
Mega Nørd
06-04-2020 20:20

Rapporter til Admin
Du skal først lære at 3d printe. Da Vinci er ok, men vil dog anbefale en prusa mk3s printer til plastik. Når du har lært at printe, og lært at få dine tegninger lagt ind i en slicer, så kan du kigge efter en dyrere printer. Der findes hjemmesider hvor du kan printe foto. Eks. https://lithophanemaker.com[...] Så skal du selvfølgelig bare scanne billedet ind. Har du brug for andet, så skal du selv designe det i eks. Fusion 360. Start med at printe med pla. Når du kan dette, så kan jeg bedst lide at printe i petg, men det andet er godt til at lære, og prusa printer er en arbejdshest hvor du lærer hvad det vil sige at 3d printe, og skulle du blive træt af det igen, så er den relativt let at komme af med igen via prusa Facebook grupper. Se evt på thingiverse.com for at få idéer, og vil du designe simple designs kan tinkercad.com anbefales.
--
#4
Mikevds
Mega Supporter
06-04-2020 20:24

Rapporter til Admin
#3 jeg vil siger at hvis budgettet er 1.500,-, så skal det være en Creality Ender 3 PRO, hvis budgettet er 6.000,- så skal det være en Prusa MK3S. Ville aldrig anbefale Da Vinci over Ender 3.
--
#5
Kybik
Ny på siden
06-04-2020 21:54

Rapporter til Admin
Tusind tak alle jer mennesker der har skrevet, der var helt klart nogle gode kommentarer. :)
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til 3D metal Printer (eller bare plastik)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning