Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

Hero X Z370 Bios problem - pga 1080 ti FW3

Af Elitebruger Carsten_HDW | 16-01-2018 17:41 | 776 visninger | 13 svar, hop til seneste
nå jeg ville høre om der var nogen der har samme combo som mig.. Asus hero X - med et Evga 1080 ti FW3 Når grafikkortet sidder i og jeg vil ændre noget i bios feks. volt hvor computer lige slukker og starter igen.. så er problemet den ikke starter igen selv og jeg er nødt til at hive strømen før jeg kan tænde den igen.. Håber det giver menning da det tager en krig at ændre bios opsætning da strømmen skal slukkes hvergang Mvh Carsten
--
#1
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 17:50

Rapporter til Admin
Asus hero X z370 with 8700k, stock Evga 1080ti FTW3 Corsair vengence 3200mhz 16gb ram 750w seasonic prime platinium - PSU PCIESSD EVO 256gb M.2 evga CLC 280 cooler seneste bios er 1003 - Motherboard GFX bios updatere selv via EVGA Precision XOC
--
#2
GROSEN
Ultrabruger
16-01-2018 17:59

Rapporter til Admin
Der må da være en fejl. Køre Asus Z270E gaming Mobo og samme kort. har ingen problemer
--
Asus Z270E Gaming - I7 7700K - G.Skill 4X8GB - EVGA Geforce 1080 TI - Samsung 960 250GB Nvme SSD - Samsung 840 500GB - Intel 5 SSD 1TB
#3
PeterHD
Ultrabruger
16-01-2018 18:00

Rapporter til Admin
Er det kun når dit grafikkort sidder i?
--
i7 7700K|GTX1080 8GB|ASUS PG278QR 27"|16GB RAM 3200Mhz|240GB SSD, 500GB SSD, 2TB HDD|
#4
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 18:02

Rapporter til Admin
Yup der kun når gfx er i .. alt virker når bios er indstillet med det tager fanme lang tid når strøm skal fra hver gang man laver en ændring der cold reboot fra bios LOL Har ikke fundet andre fejl som sådan.
--
#5
PeterHD
Ultrabruger
16-01-2018 18:03

Rapporter til Admin
Prøvet at skifte slot?
--
i7 7700K|GTX1080 8GB|ASUS PG278QR 27"|16GB RAM 3200Mhz|240GB SSD, 500GB SSD, 2TB HDD|
#6
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 18:05

Rapporter til Admin
Yup sidder i andet slot lige nu og stadig samme problem, det sjovt det er kun nogle ændringer i bios som gør det, hvor computer skal slukke helt og starte op igen.. de settings der bare kræver en reset virker fint .. underligt
--
#7
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 18:10

Rapporter til Admin
Obs. Mit gamle 1070 var der ikke problemer med :)
--
#8
benjamin7
Elitebruger
16-01-2018 19:22

Rapporter til Admin
Har du andet gfx du kan udlukke med ?
--
#9
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 19:29

Rapporter til Admin
nej desværre har dog et gtx 750 men det skal der jo ik strøm til
--
#10
Carsten_HDW
Elitebruger
16-01-2018 21:31

Rapporter til Admin
det er bare noget øv.. :)
--
#11
JPDueholm
Elitebruger
17-01-2018 04:31

Rapporter til Admin
Prøv med en ældre eller nyere version af bios. Jeg har haft samme problem på et Z270 board, det viste sig at det var den nyeste BIOS version der lavede ballade. Jeg flashede tilbage til en tidligere version, og så fungerede det ellers igen. ASUS er ikke møj skarpe i opdaterere deres BIOS. Retter de én ting, går der typisk noget galt et andet sted. :/
--
#12
Carsten_HDW
Elitebruger
17-01-2018 15:59

Rapporter til Admin
#11 dejligt at høre jeg ikke er helt skør :-) for det er squ et underligt problem.. men som sagt er det kun når gfx kort sidder i :) men jeg prøver da lige down flashe og se hva der sker Mvh. C
--
#13
Carsten_HDW
Elitebruger
17-01-2018 16:59

Rapporter til Admin
#11 jeg skylder squ en cola/bajer det virkede havde ellers prøvet det igår men denne gang cleared jeg CMOS først så flashede jeg en ældre version og WUPTI som du sagde virker alt squ igen TAAAAAK Weee fedt tusin tak for alle der har skrevet
--

Opret svar til indlægget: Hero X Z370 Bios problem - pga 1080 ti FW3


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: