Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Sort skærm efter windows update (Win 7)

Af Supporter Niko-H | 15-05-2017 17:55 | 481 visninger | 2 svar, hop til seneste
Min bærbare computer (HP Pavillion DV7 1214eo) med windows 7 opdaterede i går af sig selv, med en windows opdatering. Den genstartede derfor og efterfølgende har skærmen været helt sort. Jeg kan høre den starter op, og der kommer velkomstlyden når den loader skrivebordet. Det er ikke kun backlight som mangler, der er slet ikke noget billede. Jeg kan heller ikke starte op i fejlsikret tilstand eller komme ind i BIOS (Eller jo det kan jeg sikkert nok, men jeg kan ikke se hvad jeg trykker på, fordi der også er sort skærm her) Der var heller ikke held med at slutte ekstern skærm til. Der er ikke sket andet med den end denne windows opdatering, hvordan kan det ødelægge displayet helt, selv inden den starter windows op?
--
#1
xMichaelC
Maxi Supporter
16-05-2017 10:43

Rapporter til Admin
Boot op med Hirens bootcd og ind i et WINPE el.lign. miljø. Og slet skærmdriveren (intel,nvidia,amd)
--
Intel i7-4790K - Maximus VII Hero Z97 - EVGA GTX 780 SC - 16 GB HyperX 1866mhz - BenQ XL2720Z - CS:GO = Global Elite ESO = @Assesawitumeti
#2
Niko-H
Supporter
19-05-2017 19:49

Rapporter til Admin
Jeg har slet ikke mulighed for at se noget på skærmen, så jeg kan ikke boote op fra CD. Jeg har sort skærm lige fra den bliver startet op. Det er lykkedes mig at starte op i safe mode i blinde, men det er stadig kun velkomstlyden jeg hører, intet billede. Jeg har også prøvet med CMOS reset ved at fjerne det lille batteri fra computeren i et stykke tid.
--

Opret svar til indlægget: Sort skærm efter windows update (Win 7)


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: