Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nas og Win. Explorer prob. Dårlig adgang

Af Bruger Aspirant Isaac Ra. | 12-01-2018 19:31 | 744 visninger | 9 svar, hop til seneste
Jeg har fået dette her problem hen ad dagen: Har en Zyxel 542 Nas. Den er koblet til min router ligesom mange andre enheder gennem 1 gigabit netværkskabel, og det hele er koblet til en Win10 Pc. Problemet er at i Windows File Explorer, der hvor man kan se alle diske og netværk osv og kopiere og flytte, der vil min Nas åbenbart ikke rigtigt dukke op under Computer. Jeg kan se den længere nede under media devices, og tilgå den i feks chrome når jeg indtaster ip-adressen. Så der er klar forbindelse, har også prøvet at kopiere et par filer det virkede også ok. Men den eneste gode metode til at kopiere filer til og fra Nas til Pc er i File Explorer, network(har engelsk Win10), og Computer. Så plejer der at stå navnet på min Pc og lige ved siden af Nas542. Det fungerede så sent som for et par timer siden. Nu vil Nas542 ikke dukke op ved siden af min computers navn under Computer som er det første ikon i højre side i File Explorer. Og det er bare ENESTE reele mulighed for at kopiere filer til og fra Nas. Alt andet er superbesværligt og bøvlet. Refresher som en GAL og tænder og slukker og flytter netkabel rundt osv. Intet kan få Zyxel Nas 542 frem i File Explorer ved siden af min computer under Computer. Hvad pokker kan jeg gøre?
--
#1
SavedMen
Gigabruger
12-01-2018 19:35

Rapporter til Admin
Er det ikke bare at mappe et netværks drev til din NAS, eller misforstår jeg problemet?
--
#2
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
12-01-2018 20:11

Rapporter til Admin
Altså jeg skal bare have samme indstilling som før. Det er hele Nasen der bliver tilgængeligt normalt i File Explorer, så når jeg klikker på Nas ikonet så kan jeg se filsystemet jeg har bygget op. Altså mappesystemet hvor alle mine ting ligger. Det kommer normalt frem når man klikker på Nasikonet, MEN det er eneste måde jeg kender til at få den nemme og lette adgang hvor man kan copy paste og drag and drop osv, uden alt muligt besværligt, og så kan jeg også se hele mappesystemet med alle de foldere jeg har oprettet. Har ikke fundet andet brugbart alternativ foreløbigt, som har samme funktionalitet og lethed som Windows File Explorer.
--
#3
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
13-01-2018 19:30

Rapporter til Admin
Nogen andre?
--
#4
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
16-01-2018 00:09

Rapporter til Admin
Har lige testet med en bærbar der også har win10. Ingen problemer der, så der må være en eller anden konfiguration på min stationære pc der gør at min nas ikke er 100% tilgengæligt under file explorer.
--
#5
azeone
Supporter Aspirant
16-01-2018 13:01

Rapporter til Admin
Klik på "Denne pc" I adressefeltet skriver du: \\Zyxel Tryk på ENTER... eller hvad du nu har kaldt din NAS (Zyxel)? Så skulle Nas'en gerne dukke op med komplet mappestruktur ! Virker fint her, godt nok med en Synology NAS. Håber det virker :)
--
Sidst redigeret 16-01-2018 13:03
#6
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
16-01-2018 14:26

Rapporter til Admin
Nu virkede mapperne sgu igen som de plejer. Kan være det er fordi jeg har brugt den bærbare på en eller anden måde, er netværket blevet "nemmere" at finde på min stationære. Det var godt nok mærkeligt.
--
#7
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
16-01-2018 14:31

Rapporter til Admin
Ellers så prøver jeg din løsning azeone senere hvis det samme problem kommer igen.
--
#8
isaac
Gæst
21-01-2018 21:09

Rapporter til Admin
Har prøvet at sætte cat 6 lan kablet direkte fra nas til pc netkort. Det virkede perfekt. Går ud fra at mellemleddet routeren er problemet. Har en netgear. hvordan finder jeg ud af hvad det er som driller? synes det er svært at troubleshoote med et hav af indstillinger i routerens indstillinger.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Isaac Ra.
Bruger Aspirant
22-01-2018 23:14

Rapporter til Admin
any1
--

Opret svar til indlægget: Nas og Win. Explorer prob. Dårlig adgang

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning