Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til PC

Af Ny på siden j.lykke | 15-10-2018 15:24 | 312 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa! Jeg står og skal hjælpe min ven med valg af PC Den må koste omkring de 6000 dkk. Det gør ikke noget at det er fra feks froggaming, men valg af komponenter er jeg ikke ekspert i. Den skal kunne trække de nyere spil og være nem at opgradere på i fremtiden Mange tak for inputs :)
--
#1
Akasut
Giga Nørd
15-10-2018 15:43

Rapporter til Admin
Jeg har aldrig forstået konceptet at andre skal agere mellemmand for en "ven", et "familiemedlem" eller en "kollega" uden egentlig selv at vide noget om hardware. Alt information og spørgsmål skal igennem dig så. - Du får ikke meget PC for 6000kr. - Du antyder at det skal være ny-køb og færdigsamlet? - Du skriver alle nyere spil, herved forstår jeg de tungere titler også, såkaldte AAA-titles. - Nem at opgradere på i fremtiden hælder til prebuilds fra forhandlere fremfor OEM maskiner. Hvilke ønsker har din ven til detaljegrad, fps etc? Hvor meget lagerplads skal din ven bruge? Hvilke features ønsker din ven af PCen, eller skal den bare kunne tænde og slukke? Hvilken skærm benytter din ven, hvilken opløsning skal der spilles på, evt refresh rate? Uden at vide noget som helst fra din ven, er de bedste bud omkring 6000kr; https://www.extremegaming.dk[...] https://www.mm-vision.dk[...] (+6GB variant opgradering evt, -Windows).
--
#2
j.lykke
Ny på siden
15-10-2018 15:51

Rapporter til Admin
Fordi det er en knægt på 11 år =) Jeg kunne nemt sammensætte noget, dog er min viden begrænset i forhold til mange herinde, så derfor søger jeg lidt rådgivning. Han spiller pt fortnite med hans venner, men det udvikler sig jo, og inden længe vil knægten jo også spille andre ting, som kræver mere. Jeg tænker bare han skal have 256 gb SSD og så en HHD på 500/1000 gb. Skærm osv kommer bagefter, men det bliver jo min 144 hz, han skal have...
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til PC

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning