Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Mere RAM, eller?

Af Gæst Jens | 15-04-2019 15:29 | 323 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey gutter, Har en (ældre) bærbar som jeg syntes har nemt ved at blive varm og kun kører godt hvis strømstyrelsen er sat til Høj ydeevne. Kører man på strømbesparelse så er det bare møg langsomt. Spørgsmålet er så om mere RAM kan gøre en forskel selvom jobliste ikke viser 100% brug heraf? Se her ydeevne ved brug af Chrome (6 tabs): https://pasteboard.co[...] Lidt specs: i7-4700HQ, 12GB RAM, 250 GB Samsung Pro SSD. Har altid opladeren i så kan det passe at en bærbar som denne er så langsom ved strømbesparelse og skal bruge så mange kræfter ved høj ydeevne? Der skal ikke mange sekunder før blæseren kommer i sving under høj ydeevne så ret træls at køre med det hele tiden.. Forslag?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Akasut
Elite Nørd
15-04-2019 16:00

Rapporter til Admin
Skift kølepasta da det lyder til at du måske har varme problemer, prøv at anvend aflæsnings software under forskellige brugscenarier. Mere RAM vil ikke løse dit problem. Nu ved jeg ikke lige hvilke indstillinger der ændres på din maskine ved strømbesparelse-modus, men det kan tænkes at CPUen nedclocker kraftigt hvorfor du vil bemærke at den vil være "langsom". Igen, kan måles med software. Høj blæser støj skyldes at blæseren skruer op for omdrejninger fordi der endnu mere varme der skal flyttes væk. Er der GPU i maskinen?
--
#2
mrdoc22
Gæst
15-04-2019 16:04

Rapporter til Admin
Har du pustet blæseren i bunden igennem?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Jens
Gæst
15-04-2019 16:26

Rapporter til Admin
#1 Der sidder Nvidia GTX 760M + Intel HD 4600 i den. Altså aflæse temperaturer eller brug af CPU/GPU? Hvad vil normal temp være sådan ca. ligge på efter en times surfing på Chrome? Mener jeg engang satte CPU brug til max. at ramme 99% ved strømbesparelses planen men processoren der sidder i bør ikke ramme 100% alligevel ved alm brug.. #2 Har ingen kølepasta i, skal måske rense den for støv men tvivler på at det står så slemt til med støv at det får blæseren så hurtig i gang.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
Sven Bent
Nørd
15-04-2019 20:53

Rapporter til Admin
- saet din power opsaetning til balanced - ram vil naeppe hjaelpe paa det.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury

Opret svar til indlægget: Mere RAM, eller?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning