Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

iPhone 6 Transferring Data fejl

Af Junior Supporter Texas | 20-01-2021 08:07 | 414 visninger | 3 svar, hop til seneste
Ifm reset af en iPhone 6 hænger telefonen i Transferring Data. Uanset hvad jeg prøver, kan den ikke kommer ud af denne tilstand. Den skriver at den vil have den anden iPhone (den der flyttes data fra) i nærheden. Jeg vil bare gerne lave en factory reset. Jeg har ikke behov for at flytte nogle data.
--
#1
BabaMac
Ultra Nørd
20-01-2021 10:07

Rapporter til Admin
Kan du nulstille den gennem Icloud og derved komme videre? Har ikke personlig erfaring med det, men en hurtig Google søgning ledte mig hertil: https://forums.macrumors.com[...] Hvor Icloud reset i al fald har hjulpet i nogle tilfælde som jeg læser det :)
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..
#2
Fc Junkies
Mega Nørd
20-01-2021 11:18

Rapporter til Admin
* Hent iTunes, installer det og start det op * Sluk telefonen og vent 15-20 sekunder * Hold hjemme-knappen inde og sæt den til computeren med kabel samtidig med at du holder den inde Så kan du lave en factory-reset. Bemærk at hvis den ikke har det nyeste IOS, så hentes det af iTunes før at den laver reset. Så kan det godt tage lidt tid.
--
Mvh Fc Junkies
#3
Texas
Junior Supporter
20-01-2021 11:21

Rapporter til Admin
Det hjalp at slette den i iCloud! Jeg valgte noget med "hvis denne iPhone nogen sinde opnår internet forbindelse så skal den slette sig selv. Der skulle så også lige nogle genstart til, og et sim kort. Da jeg så fjernede sim kort mens iPhone (igen igen) var ramt af Transferring Data kom den pludselig ud af det loop.
--

Opret svar til indlægget: iPhone 6 Transferring Data fejl

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE