Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Microsoft programmeringstest

Af Ny på siden Yusuf3650 | 13-02-2018 18:09 | 739 visninger | 5 svar, hop til seneste
?Hej Forum, Jeg er i gang med at skrive en job ansøgning som softwareudvikler til Microsoft. Jeg er næsten færdig som diplomingeniør, og skal starte min kandidat lige efter. Jeg søger et studiejob ved siden af skolen, og vil derfor sende en ansøgning til Microsoft. Jeg har snakket med flere som arbejder i Microsoft, og har fået at vide, at de vil sørge for en programmeringstest. Jeg har derfor brug for nogle råd fra nogen der har været til sådan en test, og som derfor har erfaring i det. Jeg håber, at i kan hjælpe. Er der nogen herinde som har været til sådan en test? Hvilke spørgsmål kan de finde på at stille? Skal og kan man forberede sig til testen? Venlig hilsen Yusuf Sahebzadeh
--
#1
Joevonbob
Gæst
13-02-2018 19:57

Rapporter til Admin
Har du programmeret før? Hvis ikke, så må du håbe at de gerne vil lære dig op fra bunden af, tænker jeg.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Yusuf
Gæst
13-02-2018 20:02

Rapporter til Admin
Ja, jeg har programmeret en del i Java og C++, så har relevant baggrund inden for programmering. De nævnte bare, at de ville have en virkelig god programmør. De har desuden sagt at der VIL være en prøve
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
NitroBlast
Guru
13-02-2018 20:12

Rapporter til Admin
Du kan umuligt forberede dig på den prøve. Prøven vil være baseret på relevante cases for den person de søger, og derfor vil testen være unikt designet til dig.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#4
Chr4030
Maxi Supporter
13-02-2018 21:14

Rapporter til Admin
Da jeg søgte en stilling som udvikler i .NET hos et firma, var opgaven at lave en lille app der kunne konvertere romertal til decimaler og omvendt (skulle kun virke op til tallet 3000). De sagde brug omkring 5 timer på den og aflever hvad du har nået. Fik lavet en app med GUI der var rimelig robust der kunne håndtere tal op til 9999. Skrev desuden unit tests til logikken. Har også fået en masse små kode opgaver fra en anden stilling jeg søgte. I det firma hvor jeg blev ansat (fik ikke de andre jobs da der på daværende tidspunkt stadig var 6 måneder tilbage af mit studie og det var fuldtidsstillinger de skulle have besat nu), havde jeg en mundtlig prøve hvor jeg havde 10 minutter til at forberede et løsningsforslag til en case. Så udarbejdelse af en arkitektur. Så det er meget random hvad man får :)
--
#5
tehturner
Juniorbruger
14-02-2018 11:53

Rapporter til Admin
Jeg er klar over det kan være en smule trivielt, men brush-up på FizzBuzz på whiteboard. :P Selvom det er totalt ude af scope i forhold til stilingen, så giver den dem du sidder overfor et indblik i din evne til problemløsning. Ellers er der en masse gode råd i kommentarne i denne tråd: https://news.ycombinator.com[...] Jeg ser også mange anbefale bogen "Cracking the code interview". Alt held og lykke til dig!
--

Opret svar til indlægget: Microsoft programmeringstest

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning