Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Pc sidder fast i en uendelig reboot cyklus.

Af Junior Supporter Manymifi | 24-04-2018 19:10 | 786 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg lavede en tråd på hol i søndags, om at windows ikke gad at opfange min blue yeti mikrofon. Her tidligere i dag besluttede jeg mig så for at det måske ville være til gavn at formatere windows og wipe både min SSD & HDD. Jeg finder så det indbyggede program i Windows der kan formatere windows. Alt går som planlagt, efter lidt tid genstarter pc'en som forventet og så lægger jeg mærke til at den sidder fast på boot skærmen (der hvor man kan se hvad for nogle knapper man skal trykke for at komme ind i BIOS), jeg giver den lidt tid men der sker ikke noget. Nå, jeg genstarter computeren og der kommer et pop up fra windows hvor der bliver meddelt at alt ikke ee gået som forventent. Jeg prøver lykken igen. Jeg sætter pc'en til at formatere og den genstarter og sidder fast på præcis det samme sted som før. Jeg genstarter computeren, men denne gang gidder windows ikke at boote op igen. Computeren tændes > boot skærm i 5 sekunder > genstart Nogle forslag til hvad jeg skal gøre?
--
Cpu: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4GHZ. GPU:XFX Radeon HD 6950 2GB GDDR5. RAM:Kingston DDR3 HyperX blu 1600MHz 4GB. PSU:Corsair TX 750W PSU.
#1
Gkhn
Ny på siden
30-04-2018 20:55

Rapporter til Admin
Kan den slet ikke gå ind bios? Ligeså snart du tænder, så er det bare med trykke på de rigtige taster
--
#2
Thums
Ultrabruger
30-04-2018 21:51

Rapporter til Admin
Når jeg formaterede min gamle maskine med et MSI bundkort, så lavede den faktisk det samme. Det ser ud som om, at den ikke laver noget. Men giv den lige 15-20 min. Jeg lod min stå og efter et stykke tid genstartede maskine jeg kunne se windows 10 var igang med at blive installeret.
--

Opret svar til indlægget: Pc sidder fast i en uendelig reboot cyklus.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning