Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Kina fon??

Af Juniorbruger Mattti | 12-06-2019 22:41 | 943 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej derude Jeg overvejer at købe en kina mobil fra en dansk forhandler.. Telefonen jeg overvejer er en xiaomi? Nogen der ved om sprog og netværk? Når det er android, kan man så "bare" skifte sprog ?? altså er android ikke et generelt styresystem, med alle sprog kodet ind?? Og kvaliteten er den okay? eller er det bare noget lort?? det er en redmi note 7.. på forhånd tak!
--
Sidst redigeret 12-06-2019 22:41
#1
Jesper164a
Maxi Supporter
12-06-2019 22:47

Rapporter til Admin
Redmi Note 7 er en ganske fin telefon til prisen. Den sælges de fleste steder i Danmark og kan sagtens skifte sprog som alle andre Android telefoner. Det du siger med at android er et generelt styresystem er helt korrekt :-)
--
Hvad er fede menneskers, favorit computer mærke? - Dell'er. (Bah-dum-tich)
#2
Mattti
Semibruger
12-06-2019 22:48

Rapporter til Admin
Hej igen Hvis jeg køber en via honorbuy, hvordan gør man så med reklamation??
--
#3
crucial-kid
Redaktør
12-06-2019 23:15

Rapporter til Admin
Du skal i hvert fald være opmærksom på, at alt ikke nødvendigvis er som man forventer det. Det er ikke alle Google apps som bare virker på den. Google now launcher kan f.eks. være et issue. Det har rod i, at Google ikke eksisterer i Kina, så de tjenester vi tager for givet, og som i realiteten udgør de fleste basis funktioner, slet ikke findes i Kina. Så når de laver en telefon til Europa, så laver de kun meget begrænset tilpasning til den Google verden vi lever i. Har selv købt en Xiaomi Poco F1 og ser mig nødsaget til at roote den og få en tredjeparts variant af Android ind. Har ikke ændret sprog, men det er i hvert fald inkluderet i Android. Reklamation vil køre igennem den forhandler du vælger - medmindre du selvsagt køber den via en udenlandsk webshop.
--
Mvh. Thomas Christensen.
--
Sidst redigeret 12-06-2019 23:16
#4
NiceRag
Nørd Aspirant
13-06-2019 05:37

Rapporter til Admin
#2 de gange jeg har handlet med kinesiske forhandlere, har de GERNE ville modtage returvarer osv, men man skal selv betale fragten til det. så dvs du skal sende pakken til kina. det' pænt dyrt! de ting jeg har købt har dog aldrig været "dyre gadgets", så det har aldrig kunnet betale sig.
--
#5
badstue
Elitebruger
13-06-2019 09:21

Rapporter til Admin
Jeg har en Xiaomi Mi 8 Lite. Den har issues med netværket når man rører antennen i bunden. Så mister den 4G-signalet/Wifi i et øjeblik. Om det er almindeligt eller en defekt ved jeg endnu ikke.
--
Besøg kit1.dk

Opret svar til indlægget: Kina fon??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning