Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bioshock og DRM

Af Elitebruger Magnumenforce | 01-12-2012 23:33 | 754 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej allesammen. Her for noget tid siden, læste jeg et sted at noget af det størreste DRM problem nogen siden, var Bioshock med SecuROM, som gjorde at man kunne kun installere Bioshock 2 gange før at man skal søge på nettet efter det rigtig telefon nummer fordi at de trykket den forkerte nummer i manualen (Fail-ception). Dette kigget jeg så op i dag og kom så til Wikipedia siden om emnet. Her står der at de senere hen fjernet det: "As of June 19, 2008, 2K Games has removed the activation limit, allowing users to install the game an unlimited number of times. However, online activation remains mandatory" Dette kan jeg leve med, men så forsatte den med: "Existing BioShock retail discs need Internet access during installation as required files to play the game are not included on that disc and need to be downloaded during the "autopatcher" process." Og nu er jeg forviret. Er det hos 2K/SecuROM at de har deaktiveret installeringbegrænsing eller skal man download en patch, og hvis man skal installere en patch, er det så til DVD´et eller til filen på computeren, og hvilken patch og hvor. Bioshock er en af mine favoritter, og jeg bliver nødt til at afinstallere, når jeg køber ny computer(Den jeg har nu kan absolut ikke trække Bioshock Infinite, som jeg venter på), og jeg har købt min Bioshock fra GameStop´s billige hylde, så noget inde i mig ser at det faktisk er en brugt Bioshock jeg har købte så ergo, dette måtte være den sidst installer mine kode har. Så mit spørgsmål er nu. Hjælp! søger efter råd og tricks, og dem håber jeg på at komme. PS, er der nogen som har forudbestilt Infinite og har spillet Industrial Revolution, og virker det hvis man bestiller fra Sterio Studio?
--
Gaming and Software Nerd Forever
#1
Magnumenforce
Elitebruger
03-12-2012 21:25

Rapporter til Admin
Are there anybody in there?
--
Gaming and Software Nerd Forever
#2
Magnumenforce
Elitebruger
04-12-2012 21:47

Rapporter til Admin
Just nod if you can hear me.
--
Gaming and Software Nerd Forever
#3
Magnumenforce
Elitebruger
05-12-2012 22:08

Rapporter til Admin
Is there anyone at home?
--
Gaming and Software Nerd Forever
#4
Silicium
Junior Supporter
05-12-2012 22:24

Rapporter til Admin
Prøv at dele op i afsnit i fremtiden, er ikke helt sikker på hvad dit spørgsmål/problem er? Men du skal have internet aktiveret når du installerer spillet, så vil den automatisk hente det den skal og installere det.
--
#5
Magnumenforce
Elitebruger
05-12-2012 22:28

Rapporter til Admin
#4 Alt er noteret. Spørgsmålet var bare hvordan det "nye" DRM virker, og hvad man skulle gør for at få det til at virke. Næste gang at jeg så stiller et spørgsmål, så laver jeg så nogle afsnit.
--
Gaming and Software Nerd Forever

Opret svar til indlægget: Bioshock og DRM

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning