Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nogen der har erfaringer med GK4.ME?

Af Maxi Supporter NIRVANA78 | 22-07-2016 22:49 | 1198 visninger | 6 svar, hop til seneste
Er der nogen der har erfaringer med denne keyshop? Grunden til at jeg spørger er at jeg for 1 time siden købte Ghostbusters til Steam og da jeg valgte at betale med mit VISA kort skulle jeg igennem en betalinginstants der hed Skrill...Jeg oprettede dermed en bruger overførte beløbet til Skrill (Det skulle man) 33.94 Euro. Betalingen gik igennem uden problemer de 33.94 Euro forsvandt fra min Skrill-konto som de skulle og jeg fik også en mail om at overførelsen var succesfuld...MEN når jeg går ind på min GK4.ME konto så kan jeg ikke finde noget produkt hverken under "my games" eller "orders"...Og der er heller ikke komme nogen bekræftelse fra butikken af...Jeg har så skrevet en ticket til butikken og den er der så heller ikke kommet nogen bekræftelse på at jeg har oprettet...Og nu er jeg jo ret bekymret for om det var 33.94 Euros ud af vinduet... MVH JDH
--
Se SETUP under profil! It's in my Blood...
#1
NIRVANA78
Maxi Supporter
24-07-2016 01:55

Rapporter til Admin
Det ser sgu skid't u! MVH JDH
--
Se SETUP under profil! It's in my Blood...
#2
yoshi
Ultrabruger
24-07-2016 04:17

Rapporter til Admin
De skylder mig stadig ca. 270 kr. for Far cry 4. De sagde de ville sende pengene tilbage, men det har de vist glemt. Også selvom jeg har mindet dem om det flere gange pr. Mail. Nu svarer de ikke engang. Jeg har opgivet dem.
--
#3
ReneSDK
HOL Moderator
24-07-2016 08:35

Rapporter til Admin
Jeg kender ikke siden må jeg indrømme, dog kan jeg se at de er beliggende i Hong Kong, så du skal lige være opmærksom på tidsforskellen i forhold til hvornår de evt. svarer. Klokken er f.eks. 14.35 søndag derovre. Samtidig har jeg lige kigget siden igennem og GK4.ME er en side lidt ligesom Ebay/DBA, bare for gamekeys (Lige som G2A.com også er). Det vil sige at GK4.ME er mellemled i salget, og man betaler et gebyr til dem for salget, men det er ikke reelt set dem der sælger nøglerne. Skrill er reelt set en seriøs nok betalingsmetode, og jeg har aldrig været ude for at jeg skulle overføre penge til deres service, men nu er mit kreditkort også verificeret. Dog bruger jeg Paypal i det omfang det kan lade sig gøre, grundet Paypals returpolitikker. Jeg forstår så ikke at du smider €34.99 (260kr) afsted til en totalt ukendt side, når spillet koster €39.99 (297kr) direkte på Steam. Var det virkelig de 37kr værd muligvis at miste 260kr i stedet? Derudover, ud fra anmeldelserne på Steam, så havde det været penge ud af vinduet på det spil alligevel. Der er ikke en eneste positiv anmeldelse på Steam vedr. det spil overhovedet.
--
FFHAU! This is 2016, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#4
yoshi
Ultrabruger
24-07-2016 14:13

Rapporter til Admin
#3 Hvis det er mig du skriver til, så kan jeg oplyse, at det er langt over et år siden jeg købte hos dem, så tidsforskellen i DK til HK er nok ikke en undskyldning for dem mere. Jeg ville "spare" langt over de 37 kr. du taler om der, da jeg købte spillet lige efter release. Der var prisen på Far cry 4 altså lidt anerledes en i dag.
--
#5
NIRVANA78
Maxi Supporter
25-07-2016 17:35

Rapporter til Admin
#4 Jeg tror #3 henvendte sig til mig. #3 Først og fremmeste tak for en lidt dybere forklaring på hvad de er for en butik og hvad Skrill er...og du har da fuldstændigt ret...Nej det var bestemt ikke de sølle 37 kr. værd...Jeg har aldrig handlet en key udover Steam og så så jeg at de havde det lidt billigere og ville prøve det. Men det gør jeg så ikke igen. Ja jeg ved godt at anmeldelserne ikke ser for go'e ud så jeg tror bare jeg køber det på udsalg på Steam på et tidspunkt. Men altså mange tak for svar! MVH JDH
--
Se SETUP under profil! It's in my Blood...
#6
ReneSDK
HOL Moderator
25-07-2016 19:42

Rapporter til Admin
#4 Ja, jeg henvendte mig til #0. Der er en del sider som sælger keys efterhånden og nogle er bedre end andre. Det betyder så også efterhånden at de gode siders priser ikke ligger så langt fra Steams egne f.eks. så der er minimalt at spare. Dem hvor der er masser at spare handler tit om at nøglerne enten er stjålne nøgler, eller er købt med stjålne kreditkort.
--
FFHAU! This is 2016, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.

Opret svar til indlægget: Nogen der har erfaringer med GK4.ME?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning