Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort

GTX2080 Modding

Af Junior Supporter TobySkov | 15-05-2021 13:43 | 704 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har sat mig for, at deshroud og installere 2 fans på mit GTX2080. Jeg har skilt satanen ad og indset, at krogene der holder kablerne til den smule RGB som er i selve kortet, blokerer for en "pæn" installation af disse fans. Er der nogen, som har erfaring med, at modde deres GPU på denne facon? Hvad gjorde i? Jeg har en nedstryger, som kunne være en mulighed, men det virker lidt drastisk, at begynde at save i mit grafikkort.. På forhånd tak Mvh Tobias
--
#1
TobySkov
Junior Supporter
15-05-2021 13:55

Rapporter til Admin
Hvis det er behjælpeligt, så er det disse kroge, som jeg taler om: https://imgur.com[...]
--
#2
Fr1is
Bruger
15-05-2021 14:02

Rapporter til Admin
Når man deshrouder er det ret normalt at skulle begynde at save de små ender af der. Det er derfor man normalt scouter reddit tyndt for at finde de kort der har helt flade heatsinks når man piller toppen af. Jeg synes det ville være dumt at save i tingene, din resale value vil falde pænt meget og det gør den lidt svær at samle bagefter. Hvis du gerne vil have et "perfekt" mod er din eneste løsning vel at massakrere din kære heatsink og leve med skammen. Nu har vi heller ingen billeder, modelnr så det er lidt svært at give dig nogle fornuftige løsningsforslag til dit hobbyprojekt:). Hvis du vælger at "floate" fansne ovenpå skal du være opmærksom på at du nok taber en del pressure og så er det frem med gaffaen/3d printeren eller lign.
--
#3
butji
Semibruger
15-05-2021 14:07

Rapporter til Admin
Nu spørger jeg måske dumt, men hvorfor ikke bare file/save i fan casings'ne? Da jeg deshroudede mit 5700xt red dragon, så blev jeg nødt til at slibe 1mm af siden af en af fan casingsne for at de var nice and flush. En lidt vild ide ville være at varme krogene op og så smelte fan casingsne ind i krogene, men det kan jeg ikke lige se på billedet om skulle være muligt.
--
#4
HacksterReNewed
Super Supporter
15-05-2021 14:15

Rapporter til Admin
Jeg er faktisk selv igang med at lave dette mod på mit kort (har det kort) https://www.reddit.com[...] Heldigvis lige ud af landevejen - men hvis jeg stod i din situation, havde jeg nok valgt at skære dem af - du er trods alt udover det der hedder RMA(formoder jeg?), så det skal kun være hvis du har en interesse i at bibeholde "salgsværdi", hvilket jeg selv finder lidt fjollet, da du effektivt gør kortet bedre :) Og jeg bliver simpelthen nødt til at spørge alle - HVORFOR insisterer i på at sige "fans, fanerne, fanse, fan casingsne" og hvad ellers, når det på dansk hedder en BLÆSER xD ? Det lyder ikke engang godt at sige fans i dansk kontekst? :)
--
#5
butji
Semibruger
15-05-2021 14:26

Rapporter til Admin
#4 Alle forstår hvad folk mener når de skriver fan, hvorfor bruge flere tegn end nødvendigt? Man kan jo vende den om og spørge hvorfor du insisterer på at det skal skrives på dansk når det ikke hjælper forståelsen? Men det ville nok være for OT :)
--
#6
mindbuster
Ultra Supporter
15-05-2021 16:27

Rapporter til Admin
#4, du bruger da selv engelske udtryk som "casual game" hvis du læser igennem dine tidligere tråde. On topic: Jeg ville nok også prøve at file/save fan casingen, åhh, undsklyld, file/save i blæserfatningen...
--
Activate Windows Go to Settings to activate Windows
#7
TobySkov
Junior Supporter
15-05-2021 17:43

Rapporter til Admin
Hej alle Tak for de mange svar. Jeg tog tingene til efterretning og har forsøgt mig frem med, at installere det uden at save i første omgang. Det er lykkedes nogenlunde, men der er ingen tvivl om, at jeg får et flottere resultat, hvis jeg hiver nedstrygeren frem. Jeg har dog indset, at jeg mangler nogle converters til de fans, så jeg kan ikke engang få testet det ordentligt af i aften - øv!
--
#8
Tr1ckY
Nørd
16-05-2021 06:52

Rapporter til Admin
#7 Hiver du nedstrygeren frem kan du til gengæld også nok vinke garantien farvel. Om det er en pænere installation værd må du om. :) Så igen, det kan være du allerede har vinket garantien farvel ved at tage køleren helt af. Det skulle jeg heldigvis ikke på mit Strix 2080 Super: https://dl.dropbox.com[...] Mht. den 4-pin til whatever adapter så er det da slet ikke nødvendigt. Du kan fint stikke blæserene i dit bundkort og bruge et stykke software til at styre dem efter GPU temp. Personligt har jeg brugt Argus Monitor til formålet, det har fungeret fint.
--
-21:21:39- (Niko-h) Nå, nu skal jeg se noget fjernsyn med alle mine dejlige analer
#9
thechillum
Mega Supporter
16-05-2021 14:17

Rapporter til Admin
#7 - Hvad er det for nogen converts du skal bruge? Det letteste hvis du ikke har en 1 til 3 pin adapter er bare at lige lodde dem sammen, så kan du også tilpasse længden på fan-kablerne så det hele passer lige på mål.
--

Opret svar til indlægget: GTX2080 Modding

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning