Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Grafikkort
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

grafikkort problem

Af Gæst christian | 12-02-2019 13:07 | 334 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har problemer med mit grafikkort. Når jeg starter min computer så viser den ikke noget på skærmen ( DVI NO signal) har også prøvet med alle andre kabler. Min computer virker fint når jeg kører det på bundkortet, så godt som det nu kan, men computeren kan ikke finde mit grafikkort. Jeg har haft dette problem i lidt tid nu og det har før virket at tage grafikkortet ud og sætte det ind igen, men dette virker ikke længere. Nogen der har et svar eller kvalificeret gæt på hvorfor dette sker for mig? Tak:)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Karsten Østergaard
Elitebruger
12-02-2019 17:32

Rapporter til Admin
System? Svært at sige når du ikke kommer med andet end generelle beskrivelser. Så her kommer generelle svar. Strøm til gfx? Anden udgang? anden skærm? andet pci-e? gfx ok i andet system?
--
-kommer senere
--
Sidst redigeret 12-02-2019 17:32
#2
Humolus
Super Nørd
12-02-2019 17:39

Rapporter til Admin
har du sat strøm til dit grafikkort? Har du valgt det korrekte indgang på din skærm?
--
Man skal ikke kaste med sten, når man selv er i en hashrus
#3
Qax
Monster Supporter
12-02-2019 17:46

Rapporter til Admin
Har du set efter i din bios om den står på PCI-E eller IGP?
--
Asrock Z370 Extreme4 - I5-8600K - ID Cooling 280mm Ripjaws 2x8gb 3200Mhz CL14 Asus 1080 Strix A8G - Acer XB271HU

Opret svar til indlægget: grafikkort problem

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning