Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

ESD installeret på USB HD ved en fejl

Af Ny på siden Urisko | 08-11-2018 19:22 | 642 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg har ved en fejl installeret en "ESD boot disk" på min 1TB HD. Nu kan jeg kun se den partion som indeholder ESD'eren (32GB) Resten er ikke til at se nogen steder. Jeg har en masse data på harddisken som jeg meget gerne vil have tilbage. Håber der er nogle der kan hjælpe ! På forhånd tak.
--
#2
Urisko
Ny på siden
08-11-2018 22:41

Rapporter til Admin
Tak stallemanden for onsdags-sneglen og ultra korte svar. Findes der ikke et gratis alternativ? 79$ gider jeg ikke betale! Data'erne er vel ikke slettet, de ligger vel lige bag ESP partition'en ?
--
#3
ReneSDK
Guru
08-11-2018 22:56

Rapporter til Admin
#2 Der kan være op mod 32 GB data der er slettet (eller mere) da data ligger spredt i små klumper ud over hele disken. Hvis nogen af dataene fra en masse filer har ligget der hvor de 32 GB er taget fra, så vil alle de filer hvor noget af dataen har ligget der være defekt. Gratis er ikke altid godt. Du kan godt prøve gratis versionen af Recurva, men den ligger bare alle filer den genskaber i en mappe, og er ligeglad med den gamle mappe-struktur du evt. havde på disken. Desuden skal du have et sted med minds lige så meget plads som du havde data, da der ikke kan genskabes direkte på den eksterne harddisk. Du skal ikke forvente at alt kan genskabes.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
--
Sidst redigeret 08-11-2018 22:57
#4
Urisko
Ny på siden
09-11-2018 08:41

Rapporter til Admin
Prøver lige igen, min sidste besked forsvandt :-( Tusinde tak for udredning ReneSDK. Så har jeg jo virkeligt dummet mig! Taveligt at Microsoft ikke advare én når jeg har hentet det hos dem. Hvad fanden, de fede må svede og de dumme må til lommerne! Hvis jeg spendere de 78$ og bruger runtime vil jeg så få al min data tilbage eller er de 32GB væk for altid? Det er en Fat32 version jeg skal bruge ik? bare for at være sikker! Det er en 8 år gammel WD 1TB 2.5" Endnu engang tak for hjælpen!
--
#5
stallemanden
HOL Moderator
09-11-2018 09:14

Rapporter til Admin
#4 Du skal bare tage den der hedder "Simple" Den kan klare alt du kan komme i tanke om. The simplest Data Recovery Software ever. Lightning fast, for NTFS, FAT, exFAT, EXT, HFS+, and APFS. You can recover it now. NEW: Windows exFAT, and Mac HFS+ and APFS are now supported as well. Du behøver ikke købe det før du har testet at den rent faktisk kan finde dine data. Den finder dine data men en licens er krævet for at du kan hente data ud.
--
http://hamdentykke.dk[...] http://onsdagssnegl.dk[...]
#6
Galboy
Gæst
09-11-2018 09:33

Rapporter til Admin
#0 Hent Partition Magic og lav en Live USB med det på. Brug den indbyggede recovery deri og genskab diskens indhold til en anden disk.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
InFerNo
Guru
09-11-2018 10:35

Rapporter til Admin
Der fines også gratis alternativer til det du ønsker. Btw, microsoft advarer skam også når du laver widnows boot disk, det er ofte noget man bare trykker videree på..
--
Overclocked Broadwell-E/Pascal Inside!

Opret svar til indlægget: ESD installeret på USB HD ved en fejl

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning