Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

SSD Vs. HDD

Af Elitebruger Vandkanden | 06-12-2018 17:18 | 511 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg har en chef som jeg har en diskussion med.. Han mener at nyere HDDs er mere end rigeligt, når vi snakker READ/WRITE i forhold til SSDs. Diskene skal bruges til at have VM miljø udvikling og test på. Vi snakker altså IKKE 500GB SSD disks men derimod 1-2TB SSD diske, som han i øvrigt også mener, er ustabile når de rammer 1-2 GB i forhold til 500gb? Er han helt væk eller har han fat i noget her? Summa summarum: Skal bruge en disk med højt read/write hastigheder på 1-2 GB. Kan en nyere f.eks. WD hard disk følge med SSDs? Og passer det at 1-2 TB SSDs er ustabile/et dårligt valg for VM?
--
#1
Akasut
Ultra Nørd
06-12-2018 17:35

Rapporter til Admin
Udvikling og test. Det kommer vel an på om en HDD read/write er nok til det man anvender det til? Ellers er der vel ikke grund til at overkøbe et produkt til ens behov.
--
#2
Chaos
Nørd
06-12-2018 18:26

Rapporter til Admin
1. Har selv 1 Tb SSDer og de kører alle sammen klippestabilt. Ingen ustabiliteter overhovedet. 2. Du kan ikke komme uden om en overvejelse mellem hastighed og pris. Hvis du ikke har noget mod at vente og trælse responstider (ja, selv på western digitals nyeste HDDer) så er en HDD selvfølgelig mest økonomisk og har størst kapacitet. Jeg spiller eksempelvis Ark: Survival evolved der fylder en 180-200 Gb og har en ekstra computer med almindelig harddisk, den er røve langsom i forhold til spillet installeret på SSD. Once you go SSD, you never go back.
--

Opret svar til indlægget: SSD Vs. HDD

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning