Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

HHD i stykker?

Af Gæst Lundinos | 16-05-2019 13:02 | 915 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hejsa. Jeg har en almindelig bærbar HD, hvor stort set alle vores billeder er på(ja ja, der skulle være blevet lavet en backup). Når jeg tilslutter harddisken med usb, så lyder der bare "klikkelyde" og den vises ikke i windows. Hvad kan der være galt? Og vigtigst af alt, kan billederne reddes? Mvh Andreas
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Azakiel
Skribent
16-05-2019 13:07

Rapporter til Admin
Lyder som om at dit læsehovede ikke kan læse dit drev, kunne godt være et tegn på et dødt drev når først læsehovedet begynder at klikke. Lyden er af og til beskrevet som "Click of death". Det er muligt at det kan reddes, men det koster typisk en god slat penge.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
Kadett87
Ultrabruger
16-05-2019 14:10

Rapporter til Admin
Prøv eventuelt en anden USB - SATA adapter eller en USB 3 port. Det kan være fordi der ikke leveres strøm nok til disken. Det er dog mere sandsynligt at disken er defekt. I så fald kan du prøve at stille disken på højkant og se om det virker. Som SIDSTE UDVEJ kan du prøve at smide disken i fryseren i nogle timer i en tæt plastikpose. Dette kan give dig adgang til disken i få minutter efterfølgende. https://lifehacker.com[...] Jeg har selv prøvet det og det haft effekt i nogle tilfælde.
--
Sidst redigeret 16-05-2019 14:14
#3
Kadett87
Ultrabruger
16-05-2019 14:15

Rapporter til Admin
Hvis det er data du absolut ikke kan undvære, ville jeg, som #1 foreslår, betale mig fra det, da diverse eksperimenter kan ødelægge disken yderligere.
--
#4
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
17-05-2019 09:01

Rapporter til Admin
Inden du gør noget, så kontakt IBAS eller en af de andre dataredningsfirmaer og få et prisoverslag på redning. Bestem derefter om alle dine billeder er prisen værd. Du kan risikere at du fucker disken op beyond repair og så er dine billeder tabt for altid. Hvis du vurerer at du ikke vil betale prisen, så kan du begynde at eksperimentere. Hvis du søger Google på "cure click of death", så har du læsning til mange timer.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.

Opret svar til indlægget: HHD i stykker?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning