Fuck strømpriser..
Fuck nye GPU'er..
Fuck EVGA ikke samarbejder med Nvidia længere...
Fuck krigen i Ukraine...
Og fuck grammatik og stavefejl...
Her kommer der er oplæg jeg længe har tænkt på at spørge om, for den RETTE oste entusiast (og ja, jeg tror jeg allerede har triggered en del af jer der rigtig gerne vil være tastatur krigere)
Dansk ost, som i DANSK ost. I ved, den fra Arla, SKÆREosten, eller den SKÆREost du kan købe på tilbud i Netto, Bilka, Føtex, eller Remas egen skæreost, i ved hvad jeg mener. Den der giver toasten lidt ekstra på toppen (hvis man er til sådan noget)...
Hvad kategori går vi danskere ind under med den slags skæreost?
Gouda Ost = Neej.. ikke helt. Men det er tæt på den danske skæreost.. eller?
Harvati ost = er det ikke bare en ost baseret på "fløde"?
Emmentaler = For nødet smag?
Hvad kalder man vores danske skæreost i udlandet? Kan man FÅ skæreost i udlandet der er ligesom vores?
Mit spørgsmål rundet ud er:
Findes den "danske" "middel" skæreost i udlandet, hvis ja, hvad kalder man den så (gerne på engelsk)? Gerne del jeres erfaringer med noget der mindede om vores traditionelle skæreost fra diverse danske mejerier!
--
Gæstebruger, opret dit eget
login og få din egen signatur.