Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Rygproblemer og Ergonomiske stole?

Af Gæst Christian | 23-03-2010 12:42 | 2967 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej, er der nogle der har erfaring med køb af ergonomiske stole? Jeg har skoliose (skæv ryg) og ofte meget ondt i nakken når jeg skal sidde og læse. Det er et problem jeg har tænkt mig at løse vha ændring i livsstil, og det første jeg vil have er en ergonomisk stol Jeg har kiget på følgende: ergositter http://www.forma.dk[...] back app http://www.ergoforma.dk[...] swopper http://www.ergoforma.dk[...] Håber der er nogle der kender noget til dette, eller nogle der har prøvet nogle af disse stole. Mvh Christian
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Christian
Gæst
23-03-2010 12:43

Rapporter til Admin
Hvo lige en fejl med det første link :) ergositter http://www.ergoforma.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Christian
Gæst
25-03-2010 07:35

Rapporter til Admin
Er der virkelig ingen der har erfaring med det? Jeg tænker bare, man bruger ca 25% af sit liv (nogle meget mere) på en stol, så man må da hellere få en god en :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Javamanden.dk
Elitebruger
25-03-2010 08:42

Rapporter til Admin
Først og fremmest skal du starte på Fitness træning, I et center hvor du kan få en Fys. til at hjælpe med program lægningen. Da du kan holde symptomerne nede ved dette... Stol, skal bare være en du sidder godt i.
--
They say that when you play a Microsoft CD backwards you can hear demonic voices But that´s nothing - When you play it forwards it installs Windows
#4
gr0^
Monsterbruger
25-03-2010 10:01

Rapporter til Admin
Min Onkel har haft problemer med hans ryg pga. af arbejde.. Han fik en meget funny looking stol. Det var en uden ryglæn, og med en pude hvor han støtter på knæerne. For på den måde vil du automatisk skulle have en ret ryg ellers kan man ikk side på den. Han var også til keoprakter (eller hvordan det nu staves) osv Kan godt lige ringe til ham og hører hvad stolen hedder hvis du har interresse i det.
--
Is this my Signatur?
#5
gr0^
Monsterbruger
25-03-2010 10:08

Rapporter til Admin
Der er godt noget med at du i dine pauser kan ligge dig på ryggen på gulvet. Men du ska ha' snakket med en specialist vil jeg tro. Hvor hvis du ikk' ligger rigtig kan det så vidt jeg husker gøre mere skade en gavn.
--
Is this my Signatur?
#6
gr0^
Monsterbruger
25-03-2010 10:30

Rapporter til Admin
Fandt stolen selv. Undskylder "spam". Google.dk -> Kneeling Chair gr0^
--
Is this my Signatur?
#7
Bent540
Mega Supporter
25-03-2010 11:53

Rapporter til Admin
jeg kan ellers anbefale at kigge på stokke! de har stole til alle slags rygge også til os der har taget turen gennem foruden osv plus design er ret lækkert ps kneelign chair kan gi muskulatursmerter istedet så pas på med det. lån evt en først i en uges tid for det er ik alle der kan bruge dem. specielt hvis du i forvejen skal bruge muskler på at holde din ryg ret.
--
Stilstanden er næsten for enorm og du er mere død end et fossil. -CV fiskemanden>smash
#8
Albino Hippo
Supporter Aspirant
25-03-2010 11:59

Rapporter til Admin
ja Stokke stole kan lånes bla. i hjelms bolighus - det gjorde jeg. røvgrimme stole men man sidder i alt fald anderledes, måske ligefrem godt i dem...
--
P5QC|Q6600 B3 2,[email protected],0 GHz|4GB DDR2 DMX|2xRaptor 74GB|4870 c:[email protected]/m:[email protected]|X-Fi Fata1ty*2.1 YAMAHA|BenQ 24|RAT: MOMO.
#9
Christian
Gæst
29-03-2010 15:23

Rapporter til Admin
# 3 Rigtig god ide. fysioterapeut fitness træner! step number 1. # 5: Ja Du har ret det hjælper meget at ligge på ryggen. Jeg er også begyndt at gøre det når jeg sover, og så lægger jeg en pude under den øverste del af ryggen (top thoracic) da jeg har fuglebryst og krumning af øverste del af ryggen. Jeg skal bare lige finde ud af hvordan jeg kan gøre det på den mest ergonomiske måde. Jeg synes stadig det er svært at falde i søvn på den måde. # 7 Jeg har kigget lidt på deres sortiment, og der er nogle ret lækre stole, men ja lidt pricy. Tror du det er noget man kan få tilskud til?? Jeg regner med at prøve nogle forskellige stole, da det altid er gratis, og så vil jeg høre om det er noget man kan få tilskud til. Så vil jeg lige melde tilbage efter jeg har prøvet lidt forskelligt :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Rygproblemer og Ergonomiske stole?


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: