Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvordan tilbereder DU bacon?

Af Ultra Nørd Lau,Henrik | 17-05-2011 11:15 | 7658 visninger | 72 svar, hop til seneste
Hey Eftersom jeg ved vi er mange bacon entusiaster herinde, tænkte jeg det ville være godt med en tråd om den optimale måde at tilberede bacon på :) Jeg plejer normal at stege mit på en varm og tør pande. Derefter når det når den rigtige farve (let brun), tages det af panden og over på noget køkkenrulle. Men da jeg er begyndt at spise større mængder, er jeg begyndt at eksperimentere med ovnen... Tror det optimale (indtil videre) hedder en masse skiver (15-20) på en rist i ovnen, herunder placeres en bradepande, der fanger alt fedtet. jeg ved dog ikke hvor meget varme jeg skal give dem/hvor lang tid? Nogen råd?
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#1
DomaZ.dk
Super Nørd
17-05-2011 11:18

Rapporter til Admin
I mikrobølgeovnen. Man ligger 3-4 skiver bacon på et stykke køkkenrulle og med et stykke køkkenrulle ovenpå. På den måde kan man så bygge en 2-3 lag op. Derefter giver du det 3-4 min på fuld effekt og ser efter om de er gode. Hvis de skal have lidt mere kan man evt. skifte et styk køkkenrulle ud.
--
ASRock P67 Extreme4|Intel Core i5-2500K @4,6GHz|Noctua NH-D14|GeForce GTX 570|4GB OCZ 1600MHz CL7 DDR3|Corsair HX750W
#2
McCleod
Superbruger
17-05-2011 11:19

Rapporter til Admin
#0 Mja... Plejer at bruge panden efter samme koncept som dig. Men et råd - snarer et fraråd: Steg aldrig bacon på en havegrill. Det oser fuldstændigt vildt. Sådan en rigtig vammel, hvid os.
--
#3
fisen
Elitebruger
17-05-2011 11:19

Rapporter til Admin
Bruger vores Weber og køber aldrig færdigskåret bacon.
--
#4
Chocoholic
Junior Nørd
17-05-2011 11:20

Rapporter til Admin
Mht til ovnen kommer det an på hvordan du kan lide din bacon, ifølge div. links jeg kan finde frem til, kan jeg se at 10 minutter ved 200 grader er meget normalt. Ellers prøv dig frem til du får den rigtige sprødhed du vil have. Jeg foretrækker bacon på panden, eller på en grill. Det giver en lækker røget smag. (jeg lyder fandme seriøs.. ;) )
--
ASUS P8P67 Pro, i7 2600K, 2x GTX570 Zotec AMP, SSD RevoDrive 120gb, 8gb Mushkin 1600Mhz CL6, Corsair AX1200, Noctua NH-D14 - i et Silverstone FT-02B.
#5
fisen
Elitebruger
17-05-2011 11:20

Rapporter til Admin
"2 Det oser ikke mere end panden, og så slipper du for hørm indenfor
--
#6
Toofrops
Monsterbruger
17-05-2011 11:20

Rapporter til Admin
#1 Uh, tak for råd. Skal prøves.
--
#7
Jepperdepper
Supporter Aspirant
17-05-2011 11:20

Rapporter til Admin
#2 Man kan godt stege bacon på grillen. Bare læg et stykke sølvpapir på først, så fedtet bliver der og ikke brænder af i kullet.
--
#8
fisen
Elitebruger
17-05-2011 11:21

Rapporter til Admin
#7 Nemmere at undlade kul er direkte under kødet :-)
--
#9
Jepperdepper
Supporter Aspirant
17-05-2011 11:25

Rapporter til Admin
#8 Jeg ved ikke om det er nemmere, men det er også en løsning. :)
--
#10
Lau,Henrik
Ultra Nørd
17-05-2011 11:27

Rapporter til Admin
Ok, en lille opdatering: 175 grader varmluft i 10 min er GENIALT
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#11
Gruinken2
Ultra Supporter
17-05-2011 11:31

Rapporter til Admin
Sandt Fisen, færdigskåret/tulip bacon er noget møg. Hvis man først har prøvet en bacon af ordenlig kvali, i ordentlig tykkelse, uden alt det vand og vanvittige mængder fedt der oftest er på tulip osv så går man aldrig tilbage. Bacon på grillen er også fantastisk. Mhmm, nu blev jeg sulten.
--
P965BE 4gig ram 570GLH + Asus N82jv + G27 + 50"3D plasma + Z5500+Z2300 + PS3 Jeg mangler ikke noget..
#12
Timeofdoom
Ultrabruger
17-05-2011 11:32

Rapporter til Admin
Find en pande, smelt lidt smør eller becel derpå og læg baconen på. Når baconen bliver gylden og "krøllet" så tag panden af blusset, find en tallerken, læg papir i bunden og læg baconen i lag med papir på tallerkenen.
--
HAF922,Ga-Ma890X,8GB DRR3 1333, Hd5970+5870,64GB KingstonSSDNOW,SamsungS-Point1TB,PhenomII @3,3X6+Corsair H50,3x21,5"BenQG2220HDL LED
#13
Lau,Henrik
Ultra Nørd
17-05-2011 11:37

Rapporter til Admin
Lille rettelse til #10 De skal nok nærmere have 11-12 min... Ellers bliver de lidt for bløde :)
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#14
tuwk
Super Supporter
17-05-2011 11:41

Rapporter til Admin
Fantastisk tråd! Når man begynder at snakke om tilberedelsesmetoder til bacon, så kan ens dag ikke blive bedre. Jeg vil forsøge samtlige råd herinde.
--
AMD Phenom II 965 C2, 2x2 GB G.Skill 1333MHz 7-7-7-20 1.55v, ASUS M4A89GTD PRO/USB3, XFX 5770 rev. 1
#15
fisen
Elitebruger
17-05-2011 11:41

Rapporter til Admin
#12 Man bruger ikke mere fedtstof til stegning
--
#16
Spam
Super Nørd
17-05-2011 11:43

Rapporter til Admin
Bacon i ovnen er det bedste, men desværre også noget forbandet svineri.
--
#18
McCleod
Superbruger
17-05-2011 11:48

Rapporter til Admin
#5 Nå!? Nu var du her så ikke.
--
#19
Gnimmelf
Gigabruger
17-05-2011 11:50

Rapporter til Admin
http://www.lolpics.se[...] Så bliver det ikke federe.. ha-ha.
--
Gnimmmelf
#20
Nissehamp
Ultra Nørd
17-05-2011 11:50

Rapporter til Admin
Ja, Bacon skal helst købes hos f.eks. en slagter, i stedet for det billige fra supermarkedet! Jeg har en aftale med en slagter på Fanø om at få tilsendt bacon og andet kød et par gange om året så jeg kan have et par uger hvor jeg er i den syvende (bacon-)himmel! Baconsteg på grill er skam heller ikke værst, og bør prøves så snart sommeren for alvor er over os! Indirekte varme på grill som #fisen er inde på er også en rigtigt lækker måde at lave det på, men man bliver nu så glad når man kan vågne op dagen efter, og hele lejligheden dufter af bacon, så en stegepande er nu engang min favorit. Som det blev sagt er køkkenrulle til at lægge baconen på et must! Og nej, fedtstof bør ikke være nødvendigt, men hvis du gerne vil have særligt saftig bacon så vend den efter et par sekunder på en varm pande, hvorefter man fortsætter som man plejer da du på den måde lukker porerne i kødet, så det bliver saftigt, og stadig kan have en sprød yderside (kræver relativt tykke skiver af bacon) ;) #0 mindre end 3, godt at se en seriøst tråd herinde! ;) obs. tricket med at vende det efter et par sekunder virker også rigtig godt med f.eks. bøffer
--
Hi-fi-freak info om pc i profil :) E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#21
McCleod
Superbruger
17-05-2011 11:51

Rapporter til Admin
#12 Øøøhh... Sidst jeg så efter havde råt bacon masser af fedtstof indbygget. Hvorfor vil du tilføje ekstra?
--
#22
fisen
Elitebruger
17-05-2011 11:52

Rapporter til Admin
#18 Det er fordi du bruger skod dårlig bacon som er fabrikslavet
--
#23
Colaplus
Super Nørd
17-05-2011 11:57

Rapporter til Admin
Jeg selv bruger bare fabriksskåret bacon. Synes det smager fint. Jeg putter en 3-5 skiver på panden, fuld styrke, sørg for at vende dem tit, da man gerne vil undgå helt tørt bacon. Bagefter putter jeg det direkte på tallerknen, da alt fedtet ikke skal rende fra.
--
Mvh. Cola Team Traction [TT] Co-Leader in Modern Warfare 2 section. http://teamtraction.createbb.com[...]
#24
Lau,Henrik
Ultra Nørd
17-05-2011 12:05

Rapporter til Admin
#19 old news, har jeg lavet (op til flere gange ;)) problemet med at lave sådan en bacon måtte er at ikke alt bacon bliver stegt godt... men som så mange andre siger, god bacon er vejen frem :)
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#25
McCleod
Superbruger
17-05-2011 12:08

Rapporter til Admin
#22 Nå, så siger vi det, hvis det kan gøre dig glad. Som nævnt - du var her ikke.
--
#26
fisen
Elitebruger
17-05-2011 12:10

Rapporter til Admin
#25 Korrekt. Men grunden til det oser er fordi det er dårlig kvalitet, pumpet med vand, og næsten ren fedt.
--
#27
Amendir
Semi Supporter
17-05-2011 12:15

Rapporter til Admin
Store mængder plejer jeg at stege i ovnen på en normal bageplade med bagepapir. Det bliver sprødt og lækkert ved 200 grader varmluft i omkring 10 minutter. Det er dejligt at se folk hylde bacon! Bliv endelig ved!
--
#28
Martin1454
Gigabruger
17-05-2011 12:22

Rapporter til Admin
på panden i et par minutter på lvl 7/12 til de er dejlige sprøde :D
--
#29
ToFFo
Guru
17-05-2011 12:22

Rapporter til Admin
Observer, kære Lau. http://imageshack.us[...] I AM BACON MAN! ...Me gusta.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret.
#30
ToFFo
Guru
17-05-2011 12:24

Rapporter til Admin
Tryk på billedet i linket for at forstørre btw. Og bliv sulten.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret.
#31
Chocoholic
Junior Nørd
17-05-2011 12:30

Rapporter til Admin
Fuck dig ToFFo.
--
ASUS P8P67 Pro, i7 2600K, 2x GTX570 Zotec AMP, SSD RevoDrive 120gb, 8gb Mushkin 1600Mhz CL6, Corsair AX1200, Noctua NH-D14 - i et Silverstone FT-02B.
#32
Lau,Henrik
Ultra Nørd
17-05-2011 12:30

Rapporter til Admin
#29 som Nissehamp sagde det: Mindre end 3
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#33
Rhodesia-rules
Ny på siden
17-05-2011 12:57

Rapporter til Admin
#29 Jizzed in my pants
--
hej
#34
gQrgh
Guru
17-05-2011 12:59

Rapporter til Admin
Flet et "tæppe" på en bradepande, tænd ovnen på 200 grader varm luft, drys revet ost over det, når baconen og osten færdig rul det til en rulle ... Then eat !
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] Citat ToFFo : I mit hoved betyder rød STOP og grøn KØR.
#35
Buster87
Mega Supporter
17-05-2011 13:09

Rapporter til Admin
haha nice med en bacon tråd.. bacon er super godt,, plejer også bare at bruge en "tør" pande og lade det stege til man synes det ser godt ud også over på køkkenrulle arh har lige spist men blev lige pludselig sulten igen:)
--
antec 300, Asus P5e64 WS evolution,q9550,2*2GB DRR3,Gigabyte 460 superoverclock, ModXStream Pro 700, IntelX25-M80GB BenQ G2420HD
#36
fireaim
Super Supporter
17-05-2011 13:11

Rapporter til Admin
29# Damn det ser godt ud, bortset fra tredje sidste billede :D
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#37
Standardman
Monsterbruger
17-05-2011 13:31

Rapporter til Admin
#29, er det brun sovs?
--
99% af alle mac haters, har aldrig haft en Mac. 99% af alle mennesker ved at det er løgn.
#38
Albino Hippo
Mega Supporter
17-05-2011 13:36

Rapporter til Admin
Hvad er der sket med dette bacon http://bacolicio.us[...]
--
Black Galaxy granit bar med 4 læder barstole - 2x3 pers sofaer - 1x sofa- og spisebord massiv mørkbejset eg - 6 stole der matcher sofaerne.
#39
Nissehamp
Ultra Nørd
17-05-2011 13:44

Rapporter til Admin
#38 Hol blev om muligt endnu smukkere! ;) #ToFFo .. Gemene bæst! Nu bliver jeg nødt til at købe en større ovn for at prøve! :D
--
Hi-fi-freak info om pc i profil :) E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#40
ToFFo
Guru
17-05-2011 13:53

Rapporter til Admin
#29 - Det er whiskysovs :D #39 - Ha! Så kan du lære at bacon altid bør tilberedes like a BAWS!
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret.
#41
GeorgeWChubby
Monsterbruger
17-05-2011 14:00

Rapporter til Admin
Tilberede? Rigtige mænd spiser det råt!
--
#42
the688
Guru
17-05-2011 14:13

Rapporter til Admin
Mmmmm.... Bacon!
--
"Two hands working are better than a thousand hands praying"
#46
exoticbanana
Elitebruger
18-05-2011 07:37

Rapporter til Admin
bacon = win win - da jeg er relaterede til en slagter i familien er der så meget bacon til mig som jeg kan spise :) Det er bare GUF! masser af bacon = masser af glæde :)
--
Element G|CORSAIR TX650W|12Gb DDR3 1333 Mhz| Nvidia Gtx 460|3.2Ghz Amd 1055t Hexa| WD Black HDD|Corsair A70
#47
Pico
Ultra Supporter
18-05-2011 07:59

Rapporter til Admin
Jeg steger det også bare på en pande...men har flere gange overvejet at prøve at smide "lortet" i ovnen :)
--
i7-950|ASUS P6X58D-E X58|12GB Kingston 1600mhz|1024MB ASUS 5850 DirectCU Top 2Dis|80GB Intel SSD|160GB Intel SSD|2x 1TB Seagate|650W Corsair|22x DVDRW
#48
Polloloco
Guru
18-05-2011 08:18

Rapporter til Admin
Hvis folk er vilde med bacon vil jeg henlede opmærksomheden på en ret jeg fik i Tyskland for 4 år siden, der har hjemsøgt mig efterfølgende. Svineskank stegt i ovn. Det tager ca 4 timer at lave, men det passer dog selv og er bedre end juleaften. Og så er det billigt. 40-50 kr for over et kilo. Schweinshaxe med bratkartoffeln og sauerkraut! FTW
--
Q9400-HD4850/512MB-4G- BCorsair-280GB S.ATA-AntecP150-Samsung940B
#49
Coke?
Bruger Aspirant
18-05-2011 08:39

Rapporter til Admin
Jeg kan kun give folk ret i, at bacon er meget bedre, hvis man ikke køber det der er skåret på forhånd. Hvis man leder efter nye opskrifter, hvor bacon indgår, kunne man tjekke MadsFøk's gamle udgivelser igennem. http://www.madsfoek.au.dk[...] Søg blot på "bacon" i .pdf filerne og du vil finde noget så eksotisk, som baconmargens. Jeg kan ikke huske om det indgår i et af de blade, men der er også blevet produceret baconsnaps engang :)
--
#50
stallemanden
HOL Moderator
18-05-2011 09:00

Rapporter til Admin
#48 Prøv og søg på Pulled Pork. Når jeg laver den, får den, afhængig af hvornår jeg kommer i gang, 8-12 timer i grillen.
--
+1 indlæg = *PUFF* Lav din egen hol-setup-liste: http://hamdenkloge.dk[...]
#51
Thomaslje
Monster Supporter
18-05-2011 09:04

Rapporter til Admin
http://verydemotivational.memebase.com[...]
--
Apple er noget lort 1 større valgmuligheder for at vælge hardware 2 de skulle ikke være så dyre. 3 tag dog og lad folk vælge deres enegen apps
#52
MatHan
Elitebruger
18-05-2011 09:06

Rapporter til Admin
I microovnen bliver super godt! Og det er nemt.
--
#53
Polloloco
Guru
18-05-2011 09:44

Rapporter til Admin
Den kan også få 10 timer på grill. Jeg plejer bare at koge den i en time inden jeg smider den i ovn/på grill. Så går det noget hurtigere :) bare crank op for varmen den sidste halve time så det yderste lag blir sprødt :P~
--
Q9400-HD4850/512MB-4G- BCorsair-280GB S.ATA-AntecP150-Samsung940B
#54
Nuslerdyr
Gigabruger
18-05-2011 09:46

Rapporter til Admin
Stege bacon på en varm bærbar :P HAHAH!
--
oohh yea
#55
reek
Ny på siden
18-07-2011 14:46

Rapporter til Admin
http://www.youtube.com[...] sådan skal man lave det
--
#56
syncmarster
Monsterbruger
18-07-2011 14:56

Rapporter til Admin
Bacon skal ikke spises alene, alt ens mad skal pakkes ind i bacon. http://www.grillguru.dk[...]
--
To stk. En stationær og en bærbar.
#57
krellef
Semi Nørd
18-07-2011 15:00

Rapporter til Admin
#55 fuck hvor er det episk...kæft man bli'r sulten af at se den video
--
Challenge accepted!
#58
syncmarster
Monsterbruger
18-07-2011 15:09

Rapporter til Admin
#55 kan du sende et billed af dig selv? Min skærmopløsning er maks. 1366x768 ..... lol
--
To stk. En stationær og en bærbar.
#59
reek
Ny på siden
18-07-2011 15:46

Rapporter til Admin
fy
--
#60
syncmarster
Monsterbruger
18-07-2011 15:49

Rapporter til Admin
Beklager men jeg kan finde en 24" hvis nødvendingt. Os som er tykke må godt drille andre...
--
To stk. En stationær og en bærbar.
#61
reek
Ny på siden
18-07-2011 15:52

Rapporter til Admin
her er jeg.. http://www.google.dk[...]
--
#62
syncmarster
Monsterbruger
18-07-2011 15:58

Rapporter til Admin
Mums, nogen gange kan jeg godt undre mig over hvor i finder alle disse billeder, enten er jeg for gammel eller også har jeg en anden seksualitet.
--
To stk. En stationær og en bærbar.
#63
M.Beier
Maxi Nørd
18-07-2011 16:11

Rapporter til Admin
HVORDAN kunne jeg overse denne tråd!?!??!?!?!?!? Til morgenmad; Samme måde som du gør Til frokost skal det udgøre snack, så der lader jeg dem blive sprøde, og fjerner lidt fedt med køkkenrulle Til aftensmad er vi ude i at det skal være én af hovedingredienserne, altså er min løsning her at blot stege dem mildt, så tilføje andet kød, lidt grøntsager o.lign (hvis jeg har grøntsager, somregl holder jeg mig til 2-3 løg) F.eks. i går: 350 gram bacon 500 hakket flæsk 500 hakket oksekød 400g ris 400g bønner 3 store løg 30g chili
--
Events;AOCM(x2),AMD-OC-DK,TweaKING,P55 Challenge,AOCM, Cebit(x5),GOOC WW. Powered by;Gigabyte & Corsair GRÆDER når jeg læser "Gamer bærbar"
#64
Asger
Mega Supporter
18-07-2011 22:57

Rapporter til Admin
Hvad er det for kvindagtige måder I tilbereder bacon på? Der er kun en rigtig måde at stege det på - og det er på Nazisav model 1942: http://www.everydaynodaysoff.com[...]
--
()_() (^_^) (")(") I'm a bunny! Hop! Hop! Hop!
#65
Denuush
Semi Nørd
18-07-2011 23:00

Rapporter til Admin
#64 GENIALT! Det link vil jeg dele med mine soldaterkammerater
--
#66
sNIPP
Skribent
18-07-2011 23:29

Rapporter til Admin
Mmmm bacon - gad man havde en familie som lavede det meget men nej nej - tror ikke jeg har fået bacon i flere måneder nu :)
--
Never Back Down, Stand Your Ground http://www.shokoboyz.dk[...] Plague Injector -> Mess with the best? Die like the rest!
#67
Need5
Monsterbruger
18-07-2011 23:54

Rapporter til Admin
NISSEHAMP nu glæder du mig jeg bor selv på fanø så det er vel slagte christiansen du får det hos
--
Shit jeg er tørstig er der nogen der har en Bajer
#68
3rror
Maxi Nørd
18-07-2011 23:55

Rapporter til Admin
Ingen der kender til Bacon Explosion? http://www.bbqaddicts.com[...] KALORIE-BOMBE FORUDE!
--
Correct me if I am wrong...
#69
jr96
Ny på siden
19-07-2011 01:10

Rapporter til Admin
Søg på youtube efter EpicMealTime...
--
Ga-770TA-UD3, 8 gb ddr3, Phenom II X6 1055T @ 3.5 ghz, HD 5850, AOC 2236 (1920x1080)
#70
jr96
Ny på siden
19-07-2011 01:12

Rapporter til Admin
http://youtu.be[...]
--
Ga-770TA-UD3, 8 gb ddr3, Phenom II X6 1055T @ 3.5 ghz, HD 5850, AOC 2236 (1920x1080)
#71
Killershark97
Superbruger
19-07-2011 01:41

Rapporter til Admin
Epic inlæg :D
--
Intel Core i7-2600k, Inno 3D Nvidia Gtx580, Nvidia 3D Vision, Windows 7 Home Premium, MM-Vision Monster
#72
Lerbech
Gæst
19-07-2011 10:47

Rapporter til Admin
kik på denne side og i vil aldrig mere opgradere jeres pc pengene går til bacon produkter http://www.baconandmeat.com[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#73
jr96
Ny på siden
19-07-2011 11:51

Rapporter til Admin
#72 Er glad for at jeg lige nåede at købe nye ram kort :p
--
Ga-770TA-UD3, 8 gb ddr3, Phenom II X6 1055T @ 3.5 ghz, HD 5850, AOC 2236 (1920x1080)
#74
3rror
Maxi Nørd
19-07-2011 13:54

Rapporter til Admin
#72 Bacon Breath Mints.... Sidder jo lige i skabet!
--
Correct me if I am wrong...
#75
Nissehamp
Guru
19-07-2011 19:45

Rapporter til Admin
#67 Ja! :D Tænk at der er andre med forbindelse til Fanø herinde! :O Det er naturligvis Slagter Christiansen der er tale om, der er ingen der kommer i nærheden af ham! :) Jeg skal derover i næste uge efter mit næste "fix" ;) (og prøve at gemme noget af baconen til HOL-sommerhusturen) #72 Super link! #63 Oh yeah! Det ser bare godt ud! ;)
--
Hi-fi-freak info om pc i profil :) E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#76
Chrajsian
Monsterbruger
19-07-2011 19:55

Rapporter til Admin
#38 - Det ser så virkeligt ud! Jeg er mega ærgerlig over jeg ikke kunne pille det af min skærm. Damn you!
--

Opret svar til indlægget: Hvordan tilbereder DU bacon?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE