Korteletter i fad.
frikadeller.
karbonader og ris
bøf med blødeløg og pandesovs
hot dog ?
wraps
suppe
flødekartofler
bøf bearnaise
farsbrød.
Millionbøf med skruer
ja er meget madglad ;)
--
Færdigretter!! :D
Det mest simple er nok pasta med kødsovs, hvis dette er for kompliceret så brug ketchup, eller anskaf et hunkøn, til dette formål.
--
http://www.kigogklik.dk[...] Lasagne... Mmmmmmm.
--
Bøh!
Hasselbagte kartofler + ovn stegte kylling bryst med noget sovs til.
DONE.
Og det tager ingen tid og alt skal i ovnen.
--
Top nørd med en tilfreds kone : sådan da hehe
#1 Det må jeg sige :O
Meget omfattende ;)
Kunne godt overveje flødekartoffler og nogle frikadeller - yummi
#2
Problemet er, at hunkønnet ikke gider at lave mad :P
Tænk engang at jeg må spørge computernørder til hjælps.. Det siger lidt om mig..
#5
Det er da et besøg værd :P
--
Everything is relative
- Albert Einstein
Noget fantastisk nemt, men måske ikke så videre sundt, er en klassisk pastaret i flødesauce.
Du skal bruge:
Kylling (enten hele kyllingebryst, eller indrefilet)
Blandede grøntsager. Brocolli, blomkål, løg, gulerødder, grønne asparges etc.
Pasta tagliatelle. Frisk båndpasta fra køledisken.
Fløde eller mornay sauce. Mornay saucen kan være at foretrække da den har mere smag i sig.
1: Steg kylling op på forhånd. Lang tid nok i forvejen til at den kan nå at køle af. Har du fået fat på hel kyllingebryst, skær den da op i strimler når den er kølet ned igen.
2: Snit alle grøntsager i små bider, så de er nemme at tilberede.
3: Når alt er skåret, sætter du noget vand til at koge.
4: Imens vandet koger op, fyrer du op for en stegepande, og smider alle grøntsager plus kylling op på, så det biver genopvarmet og får en lille stegeskorpe på sig.
5: Når alt har fået lidt på panden, kommer du din pasta i vandet (Det skal kun have få minutter), og samtidig tilføjer du din fløde/mornay på panden, så den når at varme op, og tykne ordenligt.
6: Hiv pastaen op af vandet, og hæld vandet fra. Kom da pastaen op i alt det andet, rør rundt, og så er det til at servere.
Et lille tip, det er vigtigt at du ikke kommer fløde/mornay op i efter du har tilføjet pastaen. Der risikerer du at koge den yderligere, og så er den ikke så rar at spise hvis den har fået alt for meget.
Det er en god og lækker ret, som mætter godt, og ikke kræver alverdens tid i køkkenet. Og det kræver heller ikke at man er helt vildt god med en kniv.
Håber du kan bruge retten.
- Dozer
--
Mongollærling #3
Specs: Jeg har sådan en... Komputer!
Carbonara.
--
It sucks when you realize the light at the end of the tunnel is a train...
#7
Lyder ikke tosset.
#8
Genial idé - Og så er det skide nemt
--
Everything is relative
- Albert Einstein
En sikker vinder:
Pasta med stegte kyllingestykker, løg, cherrytomater, hvidløg
Bland med et halvt/helt glas grøn pesto og en gang fløde
Salt og peber
Servér med frisk basilikum og revet parmesanost el. lign.
Mums
--
#10
Det er lige før jeg bare skal sige til hende: "Ved du hvad, jeg laver sgu lige mad den næste måneds tid" :D
Gode forslag allesammen - Jeg kom til at tænke på hjemmelavet pizza, så det vil jeg lave idag. Imorgen bliver det nok flødekartofflerne og snart også den pastaret som #7 snakker om :D
Mange tak allesammen
--
Everything is relative
- Albert Einstein
Dengang jeg var med mit vægttab, skulle jeg have noget som var både hurtigt (nemt) og indeholdt noget krudt.
En af mine go-to menuer var at købe store portioner kyllingebryst på tilbud, og fryse ned i "single-størrelse" portioner. Dertil købte jeg nogle store poser wok-mix med forskellige ting i.
Basically tager man en wok (eller lignende pande - men køb en wok, evt. bare en "moderne" teflon-ting, de er awesome), snitter kyllingen i små stykker, og smider på panden, (ingen fedtstof) - og vender indtil de er gennemfarvede.
Det tager like..3-5 minutter. Så tilsætter man en skovlfuld wok-mix. Varmer og vender lortet sammen i 5 minutter mere.
BAM. Aftensmad. Kan evt. spices op med et skvæt soya (også superbilligt, køb en STOR flaske i en kina-biks, evt.).
Det smager ikke "fantastisk" - men det smager faktisk meget godt. Du får kød, og grønt. Det kan laves mens man tager opvasken, eller.. hvad som helst. Det er SUPER nemt.
Det var min aftensmad rigtigt mange gange da jeg puklede som en idiot for at tabe mig. Man bliver MÆT, og det man får er altsammen "good stuff" for dig.
--
"Nu med 20% mere Satan!"
Chili Con Carne!!!! elsker selv den ret :D og det er nok det nemmeste du kan lave!
--
#12
Det wok-mix du snakker om, er det ikke bare nogle grønsager (kål)?
--
Everything is relative
- Albert Einstein
#4
hvordan laver man sovs i oven? :O
--
Asrock z77 extreme6 /// Intel 3570K 3,4/// Nvidia 680oc /// Corsair Vengeance 16GB 1600MHz/// Plextor SSD PX-256M2P 256GB
Tjah.. Den gode pasta pesto kylling er nu også ganske fin med eller uden fløde.
1. Steg noget kylling i stykker.
2. Kog frisk pasta
3. Når Pastaen er kogt og vandet er hældt fra, så smid kyllingen i. Herefter har du en rød pesto hvor du lige smider 2 - 3 teskeer i og vender det en ogmang, så det er godt fordelt.
Plejer selv at lige at smide lidt chili og hvidløg i og der kan selvfølgelig komme alle former for grøntsager til.
Skal det være fløde versionen. Er det bare at have en lille gryde ved siden af. Hælde fløde op i den og så pestoen i. Så får man en god sovs med smag. Herefter kan man igen smide alt muligt i. :P
--
frysepizza, daloon ruller og toast :D
--
#17
Slik og chokolade.
Så har man et måltid med alle 4 lag fra madpyramiden :-)
--
Hvis den ikke opbevares MINDST 100 meter fra din bopæl, så er det bare en kopi og ikke en backup.
#12 - du kan købe allemulige poser med alt muligt i, i supermarkederne. Enten i "portioner" a 400g, typisk, eller store poser med blandet altmuligt. Check din køledisk :) (well, frysedisk, teknisk set :)
--
"Nu med 20% mere Satan!"
Mørbrad i fad
1-2 svinemørbrad.. kan byttes ud med koteletter ( del i to )
1 ds hakket tomater ( med basilikum og hvidløg feks )
1 ds (den lille dobbelte ) tomatpuré
250g fløde omkring 12%
et skud paprika
en lille håndfuld oregano
pebber
2 ds cocktailpølser
3-400g bacon i tern uden skind ( det man selv skærer ud )
(ingen salt da der er salt nok i baconen)
4-5 fed hvidløg
steg baconen og smid dem op i et ildfast fad
kort inden baconen er færdig smid det hakkede hvidløg på panden også for lige at hive lidt smag ud af dem
skær mørbraden ud i stykker af 3cm og krydr dem med peber paprika og karry
svits dem af .. og smid dem op i det ildfaste fad
smid pølserne op i det ildfaste fad
bland resten i panden til sovsen.. når det har kogt et par minutter hænd det der efter op over kødet i det ildfaste fad..
og smid det i ovnen i 30 min på 180grader
server med ris til.
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!!
I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram
x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#5 Rødbedejuice?! WTF - Det skal jeg prøve, elsker rødbeder! Tak for linket.
--
Gryphon Z87, i5-4670k, Hyper 212 Evo, HyperX blu 1600MHz 8GB, Samsung 840 Evo 250GB SSD, GTX780DC2OC, TX650W
#21
Hehe, det har vi lige lavet - af hjemmeavlede rødbeder. Det kan varmt anbefales ^^
--
Everything is relative
- Albert Einstein
#5 (charly) nu kan jeg se rigtig interessante sager inde på hendes side. men synes hun skal kigge mere hen af større retter som kan bruges til aftensmad. jeg er ikke en kanin, men kan informere dig om at jeg har sendt min kone "et par" links hun skal tage et kig på
--
3960x @ 4,4 GHz|Gigabyte X79 UD3|HD 7970|16 GB Vengeance LP 1600MHz (Quad Channel)|Agility 3 120 GB|750 GB Spinpoint|Enermax Revolution 1050W 85+