Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

offer for svindel højst sandsynlig

Af Mega Supporter 7430 | 24-02-2016 19:35 | 4851 visninger | 23 svar, hop til seneste
er der nogle herinde der kender en fyr kaldet casper svare? og evt har handlet med ham, og blevet snydt?
--
jep jep
#1
kim
Gæst
24-02-2016 19:42

Rapporter til Admin
Hvis det er ham fra facebook så svindler han:):)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
7430
Mega Supporter
24-02-2016 19:49

Rapporter til Admin
det er denne person ja har fundet ud af det er ret omfattende det her, så må gå videre med det
--
jep jep
#3
jsv99
Monsterbruger
25-02-2016 01:15

Rapporter til Admin
har mødt ham, men gennemskuede ham;) ham havde alt det jeg søgte;D han skrev privat til mig, og jeg skulle da bare overføre og bla bla.... men mener vist der nogle der siger han vidst ikke er "bagt" helt færdig:D:D men ja det er øv! hvor meget er du lbevet snydt for?
--
#4
Mvalentin
Bruger Aspirant
25-02-2016 10:08

Rapporter til Admin
Anmeld ham til Politiet så han kan blive stoppet.
--
#5
7430
Mega Supporter
25-02-2016 18:35

Rapporter til Admin
Kun 250 men vi er mange.. Han er politianmeldt idag
--
jep jep
#6
T
Gæst
28-02-2016 21:18

Rapporter til Admin
Han er ret så aktiv i øjeblikket på FB - har dog lige lukket/slettet/skjult hans profil inden for de sidste par dage Er selv blevet snydt så næste skridt er politiet. Har nok "mødt" 10 personer der er blevet snydt af ham på fb indenfor 2 uger Pas på med hvad du skriver til/om ham, han slynger paragraffer omkring injurier og offenligørelse af personfølsomme oplysning til højre og venstre :D (Bare ærgerligt der højst sandsynligt ikke er noget for ham at komme efter, når man har beviser på syd ;) )
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
7430
Mega Supporter
28-02-2016 21:30

Rapporter til Admin
han er anmeldt, og han smider bare alt det omkring sig han vil, det er ham der har svindlet og begået tyveri ikke mig:) håber politiet tager ud siger hej til ham
--
jep jep
#8
T
Gæst
29-02-2016 22:34

Rapporter til Admin
I dag skrev et af hans familiemedlemmer så til mig (Nej, Casper, hvis du måske læser med her, eller har andre til det som på FB, så fortæller jeg ikke hvem det er :P )), at han VIDSTE jeg havde givet hans adr ud til andre, og at de nu havde fået overvågning, og jeg ville være medskyldig, hvis der dukkede nogle op og ville have penge af ham... Så blev jeg sgu vred! Har ALDRIG haft hans adr - og heller ingen af de andre, jeg har skrevet med, og han fyrer bare så meget lort af, for at redde sin egen røv... Jamen selvfølgelig vil jeg da ikke gå til politiet nu... (ironi kan forekomme :P ) Bare så du ved, at det er sådan en fyr, du skal til at belemres med :P
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Reno2000
Ny på siden
29-02-2016 23:22

Rapporter til Admin
det er jo nærmest sygt at politiet ikke gør noget ved det !!!
--
#10
7430
Mega Supporter
02-03-2016 18:57

Rapporter til Admin
Flere har fået denne besked dog ikke mig. Men havde jeg hans nr kimede jeg ham ned
--
jep jep
#11
MQlleR
Gæst
26-03-2016 00:21

Rapporter til Admin
Det lader til at det godt vil kunne betale sig at anmelde ham... Han snød mig for 750kr... Han sendte et billede af sit sygesikringsbevis for at overbevise mig... Så der ryger en anmeldelse afsted herfra hurtigst muligt... Forhåbentlig kan vi så få vores penge tilbage...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Morpheuz1986
Monsterbruger
26-03-2016 00:46

Rapporter til Admin
Jeg krydser selvfølgelig fingre, arme, ben og hvad jeg ellers lige kan komme i tanke om, men min overbevisning om at I ser så meget som en krone igen er ufattelig lav. Blev selv sammen med nogle andre røvrendt for 1½ år siden. 3k betalt for et gtx 980. Havde navn, adresse, billede af kortet sammen med pas og kørekort osv. Der var dog identitetstyveri ind over. Til trods for denne ikke ubetydelige forhindring fandt politiet den lede satan, men lige meget hjalp det. Idioten har brændt pengene af på stoffer eller hvad han nu ellers synes var spændende også står man så tilbage som offer og får at vide af politiet at de jo ikke kan tage penge fra en som ikke har nogen.... Kæft hvor er jeg stadigvæk pissed over den historie. Så tag sq en nyre fra idioten og sælg til en eller anden rig amerikaner, så jeg kan få mine penge tilbage. Eller sæt ham til at samle flasker op inde i parken indtil den samlede pant værdi opvejer summen af hans bedrageri !!! sorry, skulle lige af med den. Men held og lykke til jer !!!!
--
Knowlegde is power and power currupts Study hard - Be EVIL !
#13
Splint
Ultra Supporter
26-03-2016 00:51

Rapporter til Admin
Selvtægt er sgu snart den eneste måde at få en lille smule retfærdighed på. Ikke at jeg bebrejder politiet for ikke at have tid til at tage sig af det, for de er vist temmeligt pressede for tiden. Det er politikerne der ikke kan finde ud af at prioritere ordentligt. Fuck hvor jeg dog hader at kriminelle får lov at skade lovlydige borgere uden det får konsekvenser.
--
"Religion Poisons Everything!"
#14
kb-
Monster Supporter
26-03-2016 02:20

Rapporter til Admin
Køb face to face, brug black/white listen, eller brug penge på en mellemmand (måske man kunne lave en mellemmandsservice herinde?) Så er det svært at blive snydt.
--
.
#15
ReneSDK
HOL Moderator
26-03-2016 08:28

Rapporter til Admin
#13 Prioritering er ikke kun en udfordring for politiet og politikkerne. Der kom jo også lige et terrorangreb i København på tværs som udmøntede sig i en helvedes masse afspadseringstimer for Politiet i hele landet. #14 Mellemmandsservicen har tidligere været diskuteret i en anden tråd, og blev dér, fra Thomas (HOLs side), skudt ned fordi man så skal kunne stole 100% på mellemmanden. Det er ikke noget HOL vil lægge navn til officielt af gode grunde. I tilfælde af at mellemmanden røvrender køber og sælger så ville det være HOLs navn der ville få et dårligere ry fordi de brugte en service der havde scammet folk. Tanken med salgssektionen her på HOL er lidt ligesom en salgsannonce i Søndagsavisen eller lokalbladet i din by/kommune. Det er ikke en direkte konkurrent til Ebay eller DBA f.eks. hvor der tjenes på købet i form af gebyrer. Udfordringen ved at blive den type side ville være at HOL rent faktisk ville være involveret i handlen og det ville kræve nogle helt andre ressourcer end nuværende som egentlig bare er en opslagstavle med salg :) Personligt handler jeg sjældent brugt, med mindre jeg kender dem jeg handler med, eller det handler om småbeløb som jeg godt kan tåle at tabe. Det er dog (7-9-13) ikke gået galt endnu.
--
FFHAU! This is 2016, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#16
theisdk
Elitebruger
26-03-2016 10:12

Rapporter til Admin
Hvis nu de fjernede "The war on drugs" Så kunne politiet nok hjælpe almindelige danskere. Politikerne er ligeglade, så forvent ingen hjælp.
--
#17
Wook
Supporter
26-03-2016 11:52

Rapporter til Admin
#16 Ja og med den retorik. Så kan alle folk jo bare opføre sig inden for rammerne af lovgivningen i det pågældende land de befinder sig i. Hvis der er en problematik der er til stede og som ikke bliver behandlet ordenligt. Så kan man jo, ja nu kommer det. Lægge tankevirksomhed i den problematik, snakke med andre om det for at få noget belysning om man er ret i sin antagelse. Hvis man føler der er grundlag for en forbedring, skrive uopfordret med sin problemstilling til det pågældende myndighedslemme, det skrevne som selvfølgelig skal være saglig og løsnings-orienteret samt belyse den problematik der engang måtte være. Fordi ud fra mit synspunkt fungerer systemet. Så kan ikke nikke genkendende til det du skriver. Man får ingen hjælp i livet, hvis man ikke selv gør en indsats.
--
#18
John
Gæst
13-12-2016 00:04

Rapporter til Admin
Har nogle af jer fået noget ud af at anmelde ham? Jeg er selv for nylig blevet svindlet for 1.700 kr af en person med samme navn (sikkert den samme) men politiet mener, at det er min egen opgave, at forsøge at få mine penge tilbage. Det er simpelthan ikke i orden, at han for lov til at fortsætte med at svindle. Hvad siger I til, at vi, der er blevet svindlet af ham, sagsøger ham i fællesskab? Jeg vil meget gerne høre fra jer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Haaps
Ny på siden
13-12-2016 09:05

Rapporter til Admin
#18 Jeg har selv stået i samme situation som jer og kan 100% relatere til følelsen af afmagt, men det afhænger også meget af hvem man får tildelt fra Politiet. Jeg har haft en fantastisk oplevelse med en politiassistent som forsøgte at skaffe mig mine 1500kr tilbage henover 2 måneder fra ham som havde svindlet mig. For at skære det helt tydeligt ud foregår det således: 1. Du bliver svindlet. 2. Du skriver et handlingsforløb med alle de detaljer man ved omkring sagen og personen. 3. Du anmelder til politiet med handlingsforløbet og så går der ca. 3-5 uger inden man hører fra politiet. 4. Hvis de kan lokalisere personen ud fra dine oplysninger får de en plet på straffeattesten for databedrageri og en bøde på 3000kr. 5. Politiet KAN forsøge afhængigt af hvor engageret en assistent du får tildelt, forsøge at indkræve dine penge og hjælpe dig med at få dem. 6. Hvis personen ikke vil/kan betale pengene er det problematisk, for på et tidspunkt skal politiet lukke sagen, og så overgår det til dig selv at sagsøge personen der har svindlet i et civilsøgsmål. Det er dog ikke uden problemer, for så skal du selv betale advokatsæler indtil retssagen er afgjort. Det kan derfor betyde at du vil have betalt en masse penge til en advokat som så senere hen skal tilbage betales af den dømte, men hvis nu ikke han har nogen penge og lever på overførselsindkomst er det stort set umuligt at opdrive dine penge. Det er næsten umuligt da vi i danmark har en regel der hedder "det beskedne hjem", der gør at man ikke bare kan sælge den dømtes sofa,seng osv. der kunne have værdi for at du får dine penge. Så for at være ærlig, så er det nok desværre sjældent at kan betale sig at kører en civilsag imod dem, da mange af dem jo er "udsatte", og derfor simpelthen aldrig vil kunne betale dig pengene tilbage. - Når det så er sagt, mener jeg 100% i skal melde dem til politiet for nogen gange lykkedes det altså jeg fik mine penge tilbage sidste uge og svindleren fik en bøde på 3000kr,- selvom han kun svindlede for 1500kr.
--
#20
Charly
Elite Supporter
13-12-2016 09:45

Rapporter til Admin
#19 Så længe beløbet er under 50.000 kr. kan sagen anlægges som en småsag. Det kan fint gøres uden advokater og sagsomkostningerne løber typisk op i højst 1.500 kr. plus de 500 kr. som det koster at anlægge sagen. https://www.juf.dk[...] http://www.domstol.dk[...]
--
I7 6850K GTX1080 MSI Gaming X Asus PG279Q
--
Sidst redigeret 13-12-2016 09:46
#21
Haaps
Ny på siden
13-12-2016 13:32

Rapporter til Admin
#20 Jeg kan sagtens forstå du ikke syntes det lyder af meget, og det er heller ikke fordi jeg på nogen måde vil fraråde folk at gøre det. Men der er en grund til at de her scammers vælger beløb i den størrelsesorden 100-2000kr. Forstil dig du betaler de 2000kr for at få sagen i gang. Du vinder så sagen, men pengene skal jo findes et sted og hvis ikke den dømte har pengene hvad så ? Så har du mistet det personen i første omgang scammede dig for + de 2000kr. Det er håbløst skruet sammen, men altså du kan jo ikke plukke hår af skaldet - og min opfattelse er at det typisk er folk der ikke har ret mange penge der gør sådan noget.
--
#22
Marie
Gæst
21-04-2017 00:36

Rapporter til Admin
Ved godt dette er et gammelt opslag. men ville høre om nogen af jer har fået jeres penge? jeg blev også snydt i februar 16 for 1500kr eller min søns 1500kr. han blev anmeldt og er dømt men har endnu ingen penge set ??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#23
Tunax
Supporter
21-04-2017 11:05

Rapporter til Admin
#22 Hej Marie Du får heller ikke nogen penge af se, jeg har været gennem hele møllen, med at være i retten pga. svindel, det var dog politiet som slæbte ham i retten. fik et fint stykke papir på at han skyldte mig 5.000 kr. og så sendte jeg den videre til fogedretten, som så sagde til mig: ja, man kan desværre en pille en plukket høne, selvom manden havde bil og lejlighed og endda også et job, men fordi han havde job må de ikke tage bilen og fordi han skal have et sted og sove osv. må de faktisk ikke tage så meget, udover frås, såsom ipads og ekstra mobile telefoner eller lignende. De må ikke røre personen bank kontier eller noget som helst. Så pengene får I nu aldrig igen :)
--

Opret svar til indlægget: offer for svindel højst sandsynlig


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: