Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

min overbo larmer

Af Gæst hej | 21-11-2016 22:35 | 4984 visninger | 69 svar, hop til seneste
Jeg skriver herinde for at få nogle råd, da jeg er ved at blive godt skør i hovedet - jeg vil mene, at jeg er ved at udvikle stress grundet min overbo. Vi har lejlighed i en gammel bygning i København, og her er *ingen* lydisolering. Min overbo har så ovenikøbet valgt at få ombygget sin lejlighed, sådan at hun har stue over mit soveværelse. Når hun sidder i sin stue og snakker stille og roligt med en ven/veninde, runger det i mit soveværelse - jeg kan stort set følge med i samtalerne. Hende her elsker at invitere venner over og sidde hele natten - til kl 6 om morgenen og snakke - over mit soveværelse. Og hun gør det konsekvent i hverdagene hvor jeg skal op på arbejde/uni tidligt om morgenen. Det resulterer i, at jeg nogle gange ikke får noget søvn. Selv med ørepropper kan jeg nemlig tydligt høre dem sidde og snakke. Jeg og andre beboere har ført klaget over hende til ejerforeningen (vi ejer begge vores lejligheder), da hun i starten da jeg flyttede ind også spillede høj musik fra nogle store gulvhøjttalere. Også på hverdagsnætter. Og hun nægtede at skrue ned. Siden da har vi fået et bedre forhold, og jeg har af og til sendt hende en SMS når det har været for meget, hvor hun har været sød nok til at rykke ind det andet rum væk fra mit soveværelse. Men nu står jeg i en situation, hvor hun altså bare snakker nogle gange. Men hun gør det *hele* natten. Og jeg skal op kl 6 om morgenen. Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan tillade mig at brokke mig over, at hun sidder i sin egen lejlighed og snakker med en ven - det er jo ikke fordi, hun hører musik eller holder fest. Omvendt holder det jo heller ikke, at jeg ikke kan være sikker på, om jeg nu får noget søvn i nat - i min egen lejlighed. Jeg mener selv, at det ville være god skik måske at lade være med at invitere selskaber over og snakke hele natten. Det gør jeg aldrig selv, nu hvor jeg ved, hvor lydt her er. Spar desuden gerne på kommentarerne om, at jeg bare kan flytte på landet. Jeg bor i et festligt område på nørrebro, og gadelarm og lignende gør mig ingenting. Det gør mig heller ikke noget at folk holder fester i weekenderne eller har selskaber i gården eller kører deres vaskemaskiner om natten så hele bygningen ryster. Men samtidig mener jeg, at respekt bør gå begge veje, især når man bor i det mest tætbefolkede område i Danmark. Der synes jeg, det giver mere mening at flytte lidt længere ud, hvis man har et forholdsvis atypisk behov for at være vågen og støje hele natten på tirsdage og søndage hvor andre skal på arbejde morgenen efter. Mit spørgsmål må være, om nogen herinde har erfaring med lignende situationer, og ved, hvad man kan gøre? Jeg har overvejet noget lydisolering af mit soveværelse, men jeg kan læse mig frem til, at det er forholdsvis dyrt. Og jeg gætter ikke på, det er noget ejerforeningen vil betale. Mener I desuden, det er rimeligt at opføre sig som hun gør? Hvad ville I selv stille op?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NitroBlast
Guru
21-11-2016 22:45

Rapporter til Admin
Din overbo gør intet forkert, og du kan ikke gøre ret meget ved det. Du kan lydisolere, men for at det virker, skal hele rummet isoleres (alle 6 sider), og det er ikke ret praktisk. Det letteste ville jo nok være at placere din seng på det mindst larmende sted, eller at få nogle ørepropper, der virker.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#2
Wut
Junior Supporter
21-11-2016 22:49

Rapporter til Admin
Træls situation. Jeg ved ikke helt, om der er nogen ideel løsning for nogen af jer. Isolering af støj (støjdæmpende plader på væggene eller loftet) er lidt småpebret. Ved du om støjen går direkte igennem gulvet/loftet eller om det er væggene der "synger med"? Den bedste løsning ville nok være at tage hendes gulv op i hendes stue og fylde hulrummet med rockwool el.lign. Det lyder til, at gulvet er hult. Men ok det vil hun jo nok ikke være med til. Alternativet er støjdæmpende plader i loftet. Men igen - hvorfor er det nødvendigt at støjisolere så meget? Hun burde have forståelse for, at det støjer hos dig, og så ikke sidde oppe hele natten og snakke. Uanset hvad, så hold en god omgangstone med hende. Hvis du begynder at klage eller blive uvenner med hende, så når du ingen steder. Hun gør jo (afaik) ikke noget ulovligt, eller overskrider husordenen (check den lige), så det er svært at klage. I må finde en løsning sammen på en eller anden måde. Nogle tæpper på hendes gulv ville sikkert også hjælpe. Har du mange bløde ting i dit soveværelse eller er det meget bart? Det lyder lidt til, at det runger på dit soveværelse fordi du ikke har ret mange ting derinde - specielt når det ikke hjælper at bruge ørepropper. Nogle støjdæmpende plader på væggene eller et vægtæppe eller tunge gardiner hjælper meget på, at det runger. Der skal faktisk ikke så meget til, før ekkoet/rungen i rummet er dæmpet rigtigt meget.
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w
#3
Business
Mega Supporter
21-11-2016 22:51

Rapporter til Admin
Tilpasset ørepropper koster ikke ret meget, og jeg vil godt garantere du intet hører. Det er der så både fordele og ulemper ved.. Derudover, ja, du har lige beskrevet hvorfor jeg aldrig skal have en ejerlejlighed.
--
#4
hej
Gæst
21-11-2016 22:53

Rapporter til Admin
Nope - hun gør nemlig ingenting forkert, derfor mit dilemma. Selvfølgelig bør hun have lov til at snakke i sin egen lejlighed. Dog mener jeg også, det er lidt usympatisk at klamre sig til, hvad der er ens ret (hvad hun nu heller ikke gør så meget, for at være fair). Jeg er da f.eks. i min gode ret til at spille høj musik og trampe rundt og støvsuge i min lejlighed søndag morgen kl 10 - men det betyder ikke, at jeg gør det. Men nok om det - det er en diskussion om morale som vel ikke hjælper særlig meget på mit problem. Jeg troede faktisk, at man godt bare kunne isolere loftet alene med god effekt - satans. Jeg har ikke overvejet, om der måske findes nogle super-ørepropper, der virker bedre end de orange skumgummi engangs nogen man kan få i matas - det vil jeg tjekke ud. tak for svaret
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Wut
Junior Supporter
21-11-2016 22:59

Rapporter til Admin
#4 Som sagt, så hjælper det kun at være gode venner med hende og prøve at få lidt forståelse fra hende. Står du på din ret, så har du nok desværre tabt ;) Angående støj, så er der for det første den direkte indstrålede støj. Banker hun i gulvet, så vil loftet vibrere og lave støj i dit rum. Dertil vil væggene i et eller andet omfang (det er nok tykke murstensvægge, så det er nok ikke så slemt) synge med og give lyd i rummet. Den anden støjkilde er ekko/resonans/"rungen" i rummet, som kommer af at lyden vandrer gennem luften mange gange frem og tilbage. Den første type støj kan du kun dæmpe ved at hænge støjdæmpning op i loftet for at kapsle lydkilden inde. Men ekkoet/rungen i rummet kan du afhjælpe ved at hænge absorbere (plader, skumplader, æggebakker, tæpper whatever absorberende ting) på vægge eller loft. Så dæmpes lyden hver gang den passerer sådan en absorber. Det reducerer det der rungen rigtigt meget. Der skal faktisk ikke meget til. Vores stue (8 gange 4 meter) runger som ind i H, da det er bare filsede vægge (plus lidt billeder). Jeg forsøgte lige forleden at slæbe to madrasser derind og stille dem op af en væg i hver ende af rummet. Så dæmper det efterklangstiden fra 1,3 til 0,3 sekund cirka. Det giver en MEGA god effekt. ;)
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w
--
Sidst redigeret 21-11-2016 23:00
#6
Business
Mega Supporter
21-11-2016 22:59

Rapporter til Admin
DU kan få nogle støbt efter din øregang. Så hører du intet :) Det kræver så lidt kreativitet mht. vækning.
--
#7
hej
Gæst
21-11-2016 23:01

Rapporter til Admin
mit svar var til #1 - så kom der flere i mellem tiden! #2 Isolering af støj (støjdæmpende plader på væggene eller loftet) er lidt småpebret. Ved du om støjen går direkte igennem gulvet/loftet eller om det er væggene der "synger med"? Hmm, det er svært at sige. Den bedste løsning ville nok være at tage hendes gulv op i hendes stue og fylde hulrummet med rockwool el.lign. Det lyder til, at gulvet er hult. Men ok det vil hun jo nok ikke være med til. Alternativet er støjdæmpende plader i loftet. Ville det være den bedste løsning, mener du? Det er da om ikke andet godt at vide. Jeg gætter på, det er billigere at tage hendes stuegulv op og fylde rockwool i end at lydisolere mit soveværelse - men måske tager jeg fejl. Til resten af dit indlæg: Først og fremmest tak for forståelsen. Jeg synes, det er lidt svært med hende. Som du er inde på, så sørger jeg også for at holde en god tone mellem hende og mig. Og hun har da også forståelse - til en vis grad. Det vil sige at jeg kan bede hende om at rykke ind på et andet værelse (som jeg netop har gjort i en sød besked for 5 minutter siden, da hun har gæster igen i aften) og så gør hun det - men jeg er sikker på, at jeg kan være nødt til at bede hende om det igen i næste uge. Og jeg føler lidt, at det er hende, der hele tiden gør mig en tjeneste, og til sidst siger hun måske nej. Mht. husregler så sige de meget klart, at der ikke må støjes efter kl 22 - uden at specificere nærmere, hvad der er støj. Du har i øvrigt helt ret i, at her er ret bart i soveværelset. Der står ikke særlig mange møbler og jeg føler da også, her er mere lydt end i stuen - jeg troede dog bare, det havde noget med isolering at gøre. Gør det virkelig en stor forskel? Det er måske det, der skaber rungen? #3 OK. Det vil jeg helt sikkert tjekke op på. Er de måske endda også acceptable at sove med?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Master
Gæst
21-11-2016 23:03

Rapporter til Admin
Ørepropper er løsningen, brugte det selv da jeg boede i lejlighed. Du skal være glad for hun er inden for pædagogisk rækkevidde, har oplevet det modsatte og fortsatte blot med høj musik fester osv. Pas nu på med at blive for krukket. Kan give modsat effekt ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Wut
Junior Supporter
21-11-2016 23:08

Rapporter til Admin
#7 Du har i øvrigt helt ret i, at her er ret bart i soveværelset. Der står ikke særlig mange møbler og jeg føler da også, her er mere lydt end i stuen - jeg troede dog bare, det havde noget med isolering at gøre. Gør det virkelig en stor forskel? Det er måske det, der skaber rungen? Det er helt sikkert dét. Der skal næsten ingen støj til, før sådan et "bart" rum står og synger med rigtigt længe. Du kan jo forsøge dig med at stille et par madrasser op ad væggen eller hænge et par tæpper op over et eller andet. Prøv at klappe i hænderne i enkelte høje klap, og lyt efter, hvor lang tid lyden står og "hænger i luften". Du vil blive overrasket over, hvor stor effekt et par madrasser har på ekkoet i sådan et rum. ;) Andre gode ting er bogreoler, bløde møbler, tæpper (gulv eller væg). Tag f.eks. et kig på vægtæpper i Ikea. Men kan få sådan et neutralt 2x2 eller 2x3 meter tæppe, som man kan baske op på væggen. Det dæmper rigtigt meget. Jeg overnattede engang i min nye lejlighed i Kbh, og jeg havde ikke andet end min sovepose + madras i lejligheden. Jeg tænkte bare "jøsses, sikke en larm fra gaden". Men da jeg fik lejl. fyldt med ting, så hørte jeg slet ikke larmen længere.
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w
#10
NitroBlast
Guru
21-11-2016 23:08

Rapporter til Admin
Støjdæmpning er lidt som at lappe en hullet spand: Det fungerer kun på indersiden. Dermed ment at det skal løses i din overbos lejlighed, ikke i din - og du kan ikke forlange at overboen støjdæmper. Ørepropper er en rimelig løsning, men der er ulemper. Ørepropper er ikke godt for ørene, hvis de bliver brugt forkert eller over længere tid. Desuden er tætsluttende ørepropper et problem at sove med, hvis der skulle opstå brand eller lign. Nu ved jeg ikke, hvor længe, du har boet i situationen. Men efter vænner man sig til den slags, og hører det til sidst ikke længere.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#11
hej
Gæst
21-11-2016 23:09

Rapporter til Admin
#8 Det kan du selvfølgelig have ret i, det med at værdsætte, at hun trods alt er til at snakke med. Nu er du den tredje der nævner ørepropper som en løsning. Er der mon nogen der har et konkret forslag på nogle ørepropper der dæmper tilstrækkeligt? For de billige engangs fra matas gør et dårligt stykke arbejde
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
Jintao
Nørd
21-11-2016 23:12

Rapporter til Admin
Hvis du og andre ikke kan sove er det vel meget simpelt at konkludere at det er støj. På et tidspunkt må foreningen jo nosse sig sammen...
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#13
Momberg
Monsterbruger
21-11-2016 23:13

Rapporter til Admin
er du sikker på at du bruger ørepropperne korrekt? da jeg var inde som værnepligtig tilbage i 2010, sov jeg lige ved siden af en der snorkede højere end kanonslag, og det var umuligt at sove. altså indtil vi opdagede ørepropper, som vi brugte til skydebanen. når de bliver brugt korrekt, så stopper de stort set alt lyd, og hun skal seriøst stå og råbe oppe i sin lejlighed, hvis du skal være i stand til at høre hende bare svagt, nede i din lejlighed. ørepropperne skal nulres inden de kommes i øret, og jeg ved af erfaring at mange gør det forkert. jeg har arbejdet som elektriker i mange år, og flere af mine kollegaer kunne ikke finde ud af at nuldre dem rigtigt, og sætte dem i øret, så de rent faktisk havde en effekt. her er en video der bekriver det godt, og den kommer fra en af de største producenter af ørepropper. jeg plejede kun at nuldre 3/4 af den, for så er den nemmere at få ud af øret, hvis man kommer til at stikke den langt ind, men hvis du sørger for at klemme om spidsen med to fingre, når du sætter den ind, så burde det ikke være et problem. det giver mening i videoen https://www.youtube.com[...]
--
#14
hej
Gæst
21-11-2016 23:16

Rapporter til Admin
#9 okay - jeg vil helt sikkert forsøge mig med nogle gulv/væg tæpper og lign på den smule plads jeg har herinde. #10 godt at vide med øreproppere. Så det er ikke godt for ørene at sove med dem? Kan man ikke få nogen, der dæmper tilstrækkeligt, men stadig lader de høje frekvenser fra en røgalarm trænge igennem? Jeg har boet her i 3 år, og det ville virkelig overraske mig, hvis jeg nogensinde vænnede mig til støjen
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#15
Momberg
Monsterbruger
21-11-2016 23:20

Rapporter til Admin
#14 det er ikke godt, hvis du bruger dem over længere tid. dvs hvis du bruger dem hver nat. jeg ved ikke hvor ofte hun gør det der, men hvis der bare er 2-3 dages pause imellem, så er det ikke noget problem.
--
#16
potteplante
Semi Supporter
21-11-2016 23:21

Rapporter til Admin
Hun har sit på det rene. 1) ørepropper 2) lyd isolering 3) score hende/bestikke hende til at være stille 4) Flytte Altså hvis det er så stort et problem, så der ikke så meget andet end du bliver nød til at kaste penge efter det for at få det løst. Og så må du vurdere om det prisen værd Den billigste er nok som de andre er inde på ørepropper. Hvid det helt galt så høreværn oven i. Jeg har sovet gennem at de var ved at banke jern pæle i jorden i nærheden. Problemet kom bare være når vækkeuret ringer
--
#17
Isaac Ra.
Ny på siden
21-11-2016 23:22

Rapporter til Admin
Altså jeg vil bare sige at i forhold til at sove, så prøv nogle specielle høretelefoner som dæmper al lyd ude, udefra. Det kunne være en idé. Du kan så heller ikke høre vækkeuret men sådan er det bare. Jeg prøvede nogle i elgiganten og de isolerede praktisk talt al lyd der kom udefra.
--
#18
Master
Gæst
21-11-2016 23:23

Rapporter til Admin
#14, det lyder nu usandsynligt det skulle være usundt. Var til lægen en enkelt gang med forstoppelse i øret, så du kan evt. skylle dine øre engang imellem. Der var ingen dialog om at det var farligt. Prøv dig frem, det er meget forskelligt. Købte på apoteket og tog op til 33db. En røgalarm skulle du gerne kunne høre. Det er naturligvis noget andet hvis du har små børn, selvom de kan larme lige så højt ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#19
Master
Gæst
21-11-2016 23:25

Rapporter til Admin
#15, hvad mener du de kan skade? Lyder usandsynligt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#20
Momberg
Monsterbruger
21-11-2016 23:25

Rapporter til Admin
#16 + #17 man kan få vækkeure til døve, som vækker en ved at vibrere. lidt som vibratoren i en mobil, bare kraftigere. alternativt kan man få vækkeure, der fungere med lys. jo lysere der er i lokalet, jo mere vil hjernen vågne.
--
#21
MikkelHansen86
Bruger
21-11-2016 23:36

Rapporter til Admin
Troldtekt med lidt isolering eller rockfon plader.
--
#22
Jintao
Nørd
21-11-2016 23:48

Rapporter til Admin
Der står helt sikkert i vedtægterne hvad sanktionerne for brud på husorden er. Ofte er det et par advarsler og derefter bliver vedkommende pålagt at flytte. Som sagt må jeres bestyrelse nosse sig sammen. Det er ret simpelt. Larm gentagne gange efter kl 22 -> farvel og tak. (Såfremt en pålagt flytning er beskrevet i jeres vedtægter. Det vil jeg dog spise min hat på, at det er)
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#23
fransfrakker
Supporter Aspirant
21-11-2016 23:50

Rapporter til Admin
Havde en eks med virkelig store søvnproblemer pga hun er meget lydfølsom. Hun fik støbt et par in-ears i silikone, og det var som nat og dag for hende. Hun prøvede alle andre først, De der modellervoks ovs, men intet kommer i nærheden af støbt silikone.
--
#24
0x22
Juniorbruger
21-11-2016 23:51

Rapporter til Admin
Lav lige en tl;dr
--
ASUS Z170 Pro Gaming | Intel Core i7-6700k | 16GB DDR4 2133MHz | MSI GTX 970 4GB | Samsung 850 EVO M.2 500GB + 850 EVO 250GB | Vision X-Series Silent
#25
hej
Gæst
21-11-2016 23:54

Rapporter til Admin
#22 Jeg tror helt klart, du har ret i, at der kan gøres noget juridisk hvis ikke husordenen følges. Problemet er, at jeg ikke ved, om det kan kategoriseres som støj, det hun gør. For hun snakker jo egentlig bare. Men det er alligevel nok til at jeg ikke kan sove - jeg er få decibel fra direkte at kunne følge med i samtalerne ovenpå
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#26
Momberg
Monsterbruger
22-11-2016 00:02

Rapporter til Admin
#25, som jeg skrev i #13, er du sikker på at du bruger ørepropperne korrekt?
--
#27
hej
Gæst
22-11-2016 00:07

Rapporter til Admin
#26 tak for svaret, jeg kom lige fra at svare igen på grund af de kommentarer der kom på een gang. Jeg så videoen og den var klart lærerig. Det er dog noget ala det jeg gør. Men jeg har så kunnet konkludere, at jeg ikke kan få øreproppen ordentlig ind i det ene øre, så der skal jeg måske en tur til ørelæge og have renset ud:)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#28
hej
Gæst
22-11-2016 00:13

Rapporter til Admin
Derudover vil jeg sige tak til alle for input og gode råd. Det har klart givet mig lidt at overveje. I aften kunne jeg heldigvis lokke hende til at rykke ind ved siden af, så nu kan jeg da få lidt ro for i nat:) Hvis nogen har andre råd, modtager jeg dem meget gerne
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#29
Momberg
Monsterbruger
22-11-2016 00:13

Rapporter til Admin
#27. det er ret vigtigt at man får dem godt ind, for ellers blokerer de ikke for lyden. det var en livreder for mig, da jeg havde brug for det. du kan evt spørge ørelægen om "skadelighede" nu du er der alligevel, for jeg mener ikke at det burde være skadeligt, som andre mener, så længe det ikke foregår hver nat.
--
#30
kb-
Elite Supporter
22-11-2016 00:42

Rapporter til Admin
Nu gad jeg ikke at læse alle kommentarerne, men når man køber en lejlighed er man da i sin fulde ret til at snakke døgnet rundt i alle rum uanset hvordan det påvirker éns naboer. Jeg har forståelse for at man ikke skal feste eller råbe hver dag, men folk må da immervæk selv om hvornår de sover og hvornår de har gæster/taler sammen. Problemet er i min optik dit alene, og du må betale hvad det koster at støjisolere.
--
.
#31
Kristina
Korrekturlæser
22-11-2016 00:49

Rapporter til Admin
Hejsa. Står i nøjagtigt samme problem som dig. Jeg researchede mig frem til rigtig mange ørepropper og prøvede rigtig mange forskellige. Ørepropper virker selvfølgelig forskelligt fra person til person (øre til øre), men disse har jeg allerbedst erfaringer med: "Mack's Ultra Soft Foam Earplugs" http://www.ebay.com[...] Af alle de forskellige ørepropper, jeg har prøvet (og jeg har prøvet ret mange), så er disse de mest behagelige at sove med, og de lukker støj rigtig godt ude. De har en high noise reduction rating (NRR) på 32 decibel, hvilket er ret højt. Hvis det virkelig er kritisk med støj, og du måske har større ører end mig, naturligt nok som pige, så skal du måske kigge efter sådan nogle som disse: "Mack's Snore BLOCKERS" http://www.in-ears.dk[...] Vær obs på, at hvis du får ondt i ørerne næste dag, så skal du finde nogle andre, for så passer ørepropperne dig ikke ordentligt (og de må ikke presse sig ind på trommehinden - vigtigt). Generelt kan jeg kun anbefale at kigge efter mærket "Mack's" - her er et lille udpluk af de forskellige modeller fra Mack's: http://www.in-ears.dk[...] Du kan altid prøve at købe en lille pakke af de forskellige modeller, og så se, hvad der virker bedst for dig. Jeg køber mine på eBay og Amazon, der kan man som regel få dem billigst. Håber det hjalp.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...]
--
Sidst redigeret 22-11-2016 00:51
#32
kikophil
Super Supporter
22-11-2016 00:53

Rapporter til Admin
Hej - med hensyn til skadelig kan nævnes, at man ved brug, kan få svamp i øregangene, der dannes pga. sved/fugt - grundet " blokaden" Man behøver end ikke, at bruge propperne i længere tid, da nogle personer er ret modtagelige i forhold til andre. Næsten som når nogle ofte lider af fodsvamp, hvor andre aldrig får det - selv under samme vilkår :)
--
#33
Maruchin
Monsterbruger
22-11-2016 08:39

Rapporter til Admin
Du kan få sovepropper, som er er mere behagelige at sove med. De er støbt efter ens øre, så de koster lidt. Indtil at problemet er løst, så kan du altid overveje at sove i stuen (eller køkkenet) hvis der er mere stille? :)
--
#34
Toto
Gæst
22-11-2016 09:39

Rapporter til Admin
Det bedste er (som allerede nævnt) formstøbte ørepropper med perfekt pasform. De alm. ørepropper findes i lidt forskellig udformning og med højere eller lavere dæmpning. Der må man prøve sig lidt frem: http://www.ebay.co.uk[...] Dagtid kan et høreværn være rart, som supplement til ørepropper: http://www.ebay.co.uk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#35
Slæden
Ultrabruger
22-11-2016 10:32

Rapporter til Admin
svært for dig, når det er en ejerlejlighed. i en ejendom med lejelejligheder kan man få opsagt lejemålet, hvis flere er generet af den samme lejer. Der hvor man får mest ud af at isolere, i kanten af gulvet under fodlisterne, der kan man med god effekt stoppe rockwool eller fuge. Desværre er det umoderne at bruge gulvtæpper for tiden, de tager også meget. Pøj-pøj en tidligere plaget, der nu bor i absolut stilhed i eget hus.
--
#36
kb-
Elite Supporter
22-11-2016 11:20

Rapporter til Admin
#35 Du må længere ud på landet med at man kan få folk opsagt for at snakke i deres lejlighed. Jeg er med på at man ikke skal feste og råbe (for ofte), men der er tale om at have gæster og tale på et normalt lydniveau så vidt jeg forstår.
--
.
#37
Jintao
Nørd
22-11-2016 11:45

Rapporter til Admin
#36 Der må ikke larmes efter 22. Det er ret simpelt. Kan man følge med i samtalen er det larm, uagtet hvor lavt hun selv mener at hun taler.... kl 3 om natten. Min underbo blev tvunget til at flytte, fordi deres "kolikbarn" ikke kunne holde kæft om natten (barnet er 1 til 1 1/2 vil jeg tro). Boede de her før mig? Ja, men det rager mig en høstblomst. :o) Jeg kunne også have købt en anden lejlighed, men så lå den jo ikke der hvor jeg ville bo. *lol*
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#38
kb-
Elite Supporter
22-11-2016 12:26

Rapporter til Admin
#37 Du lyder som en "flink" fyr, jeg vil dog mene at du her tager fejl. Der er formodentlig ingen i verden der kan se en rimelighed i at man ikke må tale sammen i en lejlighed man ejer, uanset tidspunktet. Vi lever i en tid hvor supermarkederne er begyndt at have åbent om natten (dumt eller ej), hvilket om noget må være bevis på, at ikke alle går i seng kl 23, har sex i missionærstilling og står op kl 6 igen. Folk er forskellige, og jeg kan da sagtens se det er træls hvis naboen larmer, men jeg vil stadig aldrig mene at man ikke må tale sammen i sit eget hjem. Hvis naboen klagede over jeg talte om natten her ville jeg sgu glo noget, men vi bor heldigvis i rækkehus med en ordentlig væg imellem, så det er kun når børnene skriger vi lige kan ane dem, og det er man vel rummelig nok til at kunne klare som et fornuftigt menneske, eller?
--
.
#39
Jintao
Nørd
22-11-2016 13:05

Rapporter til Admin
#38 Jeg kan sagtens selv være vågen kl 3 eller 4. Jeg har endnu ikke fået en klage for det i de 15-20 år jeg har boet i lejlighed. Der må ikke larmes efter 22 - oplever hun at det ikke passer ind i hendes døgnrytme må hun jo fise af, ligesom min underbo ;;) Det siger sig selv, at reglerne er tilpasset flertallet. Flertallet er til dags dato stadig ni til fem'erne. Det er man nødt til at forstå ellers må man jo købe hus et sted i Thy, hvor du helt selv kan bestemme om du vil onanere højlydt til din arm kramper og solen står op eller om du egentlig bare vil sove mens solen lyser på Tibet.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#40
ReneSDK
HOL Moderator
22-11-2016 13:14

Rapporter til Admin
#38 I vores ordensregler i vores boligforening er det specificeret at alt unødig støj skal ophøre kl. 22 på hverdage og kl. 18 i weekenden. Det gælder i hverdagene også at gå i bad og andet rindende vand, samt minimere antallet af toiletbesøg indtil kl. 6 næste morgen. Unødig støj er også samtaler der er højlydte nok til at genere naboerne. Hvis man ikke kan efterleve de regler der er udstukket i ordensreglerne, så må man købe hus :) Ordensreglerner er udstukket så den passer til størstedelen af beboerne.
--
FFHAU! This is 2016, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
--
Sidst redigeret 22-11-2016 13:15
#41
TechnoMulen
Supporter
22-11-2016 13:16

Rapporter til Admin
Det er en super træls situation du er i. Jeg min tidligere overbo kunne vække mig med hendes støn/orgasme når hun kom.... det var virkelig frustrerende fordi man nærmest ufrivillig lå og hørte efter om de nu var i gang hvilket kunne holde mig vågen sært nok. De er heldigvis flyttet og den almindelige dunken der kommer fra når man går rundt i lejligheden rør mig ikke med mindre der er gæster som "går på hælene" Jeg har ondt af dig :)
--
jeg er ik så dum som jeg ser ud !!! I7 - 3820 - 16gb 16xx mhz ram x79 sabertooth - gtx 580 3gb
#42
Wifebeater666
Junior Nørd
22-11-2016 13:18

Rapporter til Admin
#0 Lydisoler eller flyt - eller begge dele ? Din overbo kan tale, se tv osv 24 timer i døgnet hvis hun vil det, så længe der ikke er højlydte samtaler og høj musik osv. Har selv bøvlet meget med lignende igennem flere år med forskellige personer der mente jeg som overbo larmede for meget. Der har været skriftlige klager og bestyrelsen har været inde over flere gange. Kort sagt, så må nabo acceptere at der er almindelig larm fra samtale, tv, musik osv, hvad klokken er, er sådan set underordnet. Det hele kommer self an på hvordan jeres husorden ser ud.
--
Kick Their Ass Steal Their Gas
--
Sidst redigeret 22-11-2016 13:21
#43
7430
Monster Supporter
22-11-2016 13:30

Rapporter til Admin
Flyt eller lev med det. Du kunne et investere i ørepropper
--
jep jep
#44
ZooKeeper
Supporter
22-11-2016 13:50

Rapporter til Admin
#40 Det var godt nok tidligt i weekenden - 18.. Det kan der da vist ikke være mange der overholder.?!
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
#45
~DoN~
Supporter
22-11-2016 13:56

Rapporter til Admin
#44 Undrede mig også at de skal gå i seng klokken 18 i weekenden. Det lyder mere som et plejehjem. Det hedder normalt unødvendig støj efter klokken xx ikke er tilladt, og der går at snakke, gå på toilettet, sex og se tv ved normal lydstyrke ikke ind under. At spille høj musik og tænde for opvaskemaskinen gør derimod.
--
#48
kikophil
Super Supporter
22-11-2016 14:58

Rapporter til Admin
Haha - det ser ud til, at de mere kreative dog ret så nemesisagtige løsninger er ved at finde frem i tråden :) Selv bor jeg under lignende forhold i en mere end 100 år gammel andelslejlighed, hvor alle gulve/lofter er helt af træ, og hvor der er mange ikkebærende vægge bestående af 3cm. brædder med siv, hønsenet, pus og tapet på hver side. Derfor kender jeg alt til nabostøj samt øvrige gèner som f.eks. gennemboringer af nævnte vægge, eller dagligt at råbe og skrige "afrikansk" i 1-2 timer i træk i en mobil - faktisk så højt, at mobilen burde være ligegyldig. At naboerne så ikke allerede fra det første hul, der jo bare smutter helt igennem stopper med, at bore flere, ja det må en psykiater vist udtale sig om :) Allerede for omkring 21 år siden opsatte jeg nedsænkede/svævende lofter med 100mm. rockuld i hele lejligheden bortset fra i køkkenet, hvor det jo er ulovligt. Der har nu boet ca. 9 forskellige familer over tid, hvor de første 8 har været moderat larmende, hvilket jeg godt har kunnet kapere, da jeg også selv kan spille noget musik i ny og næ. Fælles kompromìs miljø :) Nu har der så i ca. 3 år boet en familie med 2 børn, der bare alle larmer uudholdeligt fra 5.30 - 21.00 alle dage. Det er ikke råben, men utrolig trampen/løben frem og tilbage hundredevis af gange på kort tid, samt slæben af møbler hen over gulvene. De forstår ikke, at de som familie med børn ikke har ansvar/hensyn overfor naboer via opdragelse, som jeg efterhånden ser som et samfundsproblem, vi allerede har tydelige eksmpler på. For nu at ingen skal misforstå noget, har jeg intet mod børn, men derimod deres forældre, der ikke har styr på tingene. Børnenes manglende viden, er jo kun "symptomer" af deres forældrenes mangler.. Dette indlæg er så ikke for at klynke eller overgå nogen, men blot for at fortælle, at problemstillinger med nabostøjgèner findes rigtig mange steder, og da støjen måske findes indenfor dagtimerne, vurderes den nok ikke så hårdt, som hvis det var om natte, hvilket jo med vores nutidige arbejdstider burde revurderes, så der bliver taget hensyn til alle - døgnet rundt - med forbehold selvf. At tale i sin egen lejlighed kommer aldrig ind under "støjgener" i nogen som helst forening :) At en baby har kolik og skriger konstant, kan så sammenlignes med, at folk køber papegøjer, der skriger hver gang den ser en anden fugl eller bare skriger for - at ødelægge naboernes humør/dag haha (har prøvet det). Der findes råd for begge dele, men hvis disse ikke bliver taget, må der naturligvis gøres tiltag i tvungen bedring af situationen via forening/bestyrelse/reglemènt - hvis de ellers har "boller nok" :)
--
Sidst redigeret 22-11-2016 14:58
#49
frank53
Semi Nørd
22-11-2016 15:08

Rapporter til Admin
Mit bedste råd vil være, flyt, du får aldrig en ordentlig nattesøvn i en lejlighed hvor naboerne støjer, et lille rækkehus eller lignende kan være løsningen, høreværn tager ikke de dybe baslyde,uanset hvor gode de er ,har været håndværker i 40 år ,og prøvet utallige par, tvivler også på at de special lavede og formstøbte virkelig kan tage al lyd, hvis man kan vågne ved vibration, det er jo netop det lyd er ,vibrationer!
--
#50
kikophil
Super Supporter
22-11-2016 15:18

Rapporter til Admin
Kan kun give #49 ret, da de dybere lyde/vibrationer opfattes mere af kraniet end gennem ørerne :) Man kan selvf. lave ekstra store støjisolerede "styrthjelme" men så har man vist overskredet den grænse, der ligger mellem fornuft og galskab hehe.. Snak hører så ikke under de nævnte frekvenser i "0 :)
--
Sidst redigeret 22-11-2016 15:20
#51
Gant
Ultrabruger
22-11-2016 16:29

Rapporter til Admin
Hvis du ved hun sover når du tager i skole, så sæt en playliste med GOA på anlægget, det lyder som en konstant hamren, som hun nok skal blive træt af. :P Du kan også klage her: https://www.borger.dk[...]
--
MSI Global Z87-GD65 Gaming | i7 4770k @4GHz | EVGA 780TI SC | Samsung 840 Pro 240GB | 2 WD 1TB blue raid0 | Crucial Ballistix Tactical 8GB DDR3-1800
#52
hej
Gæst
22-11-2016 16:43

Rapporter til Admin
Til kb-, der flere gange påpeger, at min overbo ikke gør noget forkert: det har du helt ret i. det påpegede jeg allerede i går aftes, at jeg var indforstået med - ja faktisk at det er grunden til hele mit dilemma. For hvad gør man, når man egentlig ikke har ret til at brokke sig? Så ja, jeg er klar over, at min overbo ikke har gjort noget forkert - det er hele præmissen for at oprette tråden. Når det er sagt, siden du åbenbart gerne vil tage den moralske diskussionen: Det er meget muligt, at min overbo er i sin gode ret til at snakke hele natten, selvom hun er klar over, at hun har bygget en stue ovenpå mit soveværelse og at her er ekstra lydt, og at jeg ikke får et øje lukket, når hun gør det. Jeg er et morgenmenneske, og jeg kan lide at spille guitar og og høre høj musik. Jeg kunne passende sætte mig kl 8 om morgenen og spille guitar højlydt, fordi det har jeg ret til. Jeg kunne også godt invitere venner over på øl og hyggesnak søndag aften og så sidde hele natten og snakke over min underbos soveværelse - det er jeg også i min gode ret til. Eller gå i gang med at banke billeder op og støvsuge lejligheden tidlig søndag morgen. Men jeg gør det ikke. Ikke fordi, jeg er et kedeligt menneske der står op kl 6 om morgenen og kun har sex i missionærstilling, som du udtrykker det, men fordi jeg vælger at tage hensyn til mine medmennesker. Det at respektere folk omkring mig er ikke en beslutning, jeg aktivt har taget - jeg mener, det er helt almindelig menneskelighed, og jeg synes det er trist at nogle mennesker har så meget fokus på, hvad de har ret til. Jeg mener ikke, at min overbo skal indrette sit liv efter mine behov, men når man bor i en bygning der er usædvanlig lydt og man har valgt at omarrangere lejligheden sådan at man har stue hvor alle andre har soveværelse, så synes jeg, det mindste man kan gøre er at være stille på hverdagsætter. Jeg ville være pinlig over at opføre mig på den måde - også selvom at jeg har ret til det. Det er min holdning til emnet. Og det er vel egentlig ret off topic, men siden du bringer det på bane, svarer jeg da gerne
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#53
kikophil
Super Supporter
22-11-2016 16:56

Rapporter til Admin
#52 :) Mon ikke det meste er sagt i sagen, da ingen gør noget forkert, og ovenboen godt ved, at hun er møgirriterende - i de forskellige situationer! Derfor er der kun tilbage, at få foreningen ind over. Du kan "dulme" tingene, men så vidt jeg kan høre, skal der en hel del mere til, før du kan holde tingenes tilstand ud. Derfor - gå til foreningen - pres dem til ændringer i foreningsbestemmelserne jævnfør hvad jeg tidligere har skrevet mht. ændrede vilkår for befolkningen grundet ændrede arbejdstider via åbningsloven etc. Andet kan du ikke gøre, og da almindelige støjisoleringsløsninger ikke vil virke, må du nok tage konsekvensen og finde anden bolig - selv om du ikke bryder dig om, at høre det. Du kunne jo spørge, om hun evt. vil bytte bolig, så DU kan ligge øverst (ingen tilknytning til dine nævnte sexstillinger), således du kan styre støjniveauet nedad!. Det vil nok overordnet være billigere/nemmere end at flytte længere væk :)
--
#54
MikeD
Maxi Supporter
22-11-2016 17:00

Rapporter til Admin
https://www.bolius.dk[...] http://www.frederiksberg.dk[...] Der findes sikkert flere ressourcer på nettet.
--
#55
Mfog
Ny på siden
22-11-2016 17:45

Rapporter til Admin
Jeg har længe stået i en lignende situation med en nabo godt nok. Han er til gengæld bare respektløs, og vil ikke lytte til at jeg pænt spørger om han vil være stille kl 1 om natten på en hverdag. Jeg har dog efter længere tid fundet en løsning gennem en app. Jeg hentede "Nature Sounds" på Google Play butikken, som ganske enkelt spiller natur lyde (jeg bruger den som hedder Perfect Rain) i så mange timer som du nu beder den om. Den effekt det har er at den fungerer som hvid støj, hvilket gør at naboen skal larme mere end normalt før jeg reagerer på det. Kort sagt, den skaber en base line for støj niveau. Efter den har været igang i kort tid, så hører jeg ikke lyden længere medmindre jeg fokuserer på den. Jeg kan f.eks. vågne om natten og så slet ikke opfatte at den stadig kører før jeg lytter efter den. Gennem de 3 måneder jeg har brugt den app, så har jeg ikke været generet en eneste gang. Den forhindrer mig ligeledes ikke i at høre min alarm. Alternativt kan man også anskaffe sig en white noise maskine, men det er en noget dyrere fornøjelse.
--
#56
JohnSerAlt
Gæst
22-11-2016 20:33

Rapporter til Admin
Psykisk Terror. Du skal tage ferie 1 uge hvor ingen normalt har ferie. Overvåg hende 24/7 og lær hendes sound pattern at kende. Optag alle lyde fra mandag-søndag og find ud af hvornår hun sover/går til ro, så kan du slå til når det giver mest. Nu er opgaven så at indrette en højttaler som er vendt mod dit loft/hendes gulv lige under hendes seng. Denne højttaler skal køre i det tidsrum hun sover og udsende meget lavfrekvente toner. Det gøres fint med en 12-15" subwoofer unit. Det er bevist at det får størstedelen af befolkningen det fysisk dårlig af. For at krydre det lidt kan du bore hul op i dit loft og så i hulrummet op til hendes gulv kan du placere små dåser med Surstrømning der langsomt fordærver. For at være sikker på at projektet lykkedes, kan du på hendes eltavle på bagtrappen montere en servomotor du fjernstyrer og derved slukke for strømmen når hun er i bad, og så tænde for den lige når hun kommer ud til bagtrappen. Det samme med det varme vand. På den måde vil hun søge tilflugt på et sindssyge hospital og så ved vi jo begge at så ser/hører du hende ikke igen. Min erfaring er helt klart, at jo mindre man hører til og ser sine naboer, jo bedre naboer er de. /just kidding.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#57
ZooKeeper
Supporter
22-11-2016 21:08

Rapporter til Admin
Du skal bare have fat i sådan en satan her.. https://www.kickstarter.com[...]
--
På intet tidspunkt kommer jeg med min personlige holdning til pistacienødder uden skal..
#58
Ilwaz
Guru
22-11-2016 21:36

Rapporter til Admin
#0 Havde samme problem, stillede en højtaler op på reolen. Og spillede så bare derudaf. Det virkede, men var slet ikke holdbart i længden. Så endte med at tag en snak med vedkommende, og fik det løst sådan.
--
#59
Wut
Junior Supporter
22-11-2016 22:08

Rapporter til Admin
#37 Betragter du dig selv som et mentalt normalt fungerende menneske? Har du en diagnose, eller er du aldrig blevet undersøgt?
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w
#60
Jintao
Nørd
22-11-2016 22:35

Rapporter til Admin
#59 *LOL* :o) Det må være hårdt, at være tynget af sociale normer. Jeg fungerer faktisk helt normalt, med få undtagelser. Vil du mere kan du skrive til mig i en privat besked - her skal jeg nok besvare alle dine spørgsmål.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#61
Charly
Elite Supporter
23-11-2016 06:51

Rapporter til Admin
#37 At man taler i sin lejlighed er ikke larm, uanset hvad klokken er.
--
I7 6850K GTX1080 MSI Gaming X Asus PG279Q
--
Sidst redigeret 23-11-2016 06:51
#62
Maruchin
Monsterbruger
23-11-2016 08:45

Rapporter til Admin
Jeg har selv været i samme situation, hvor både white noise fra mobilen og øreproppper ikke fungerede. Jeg havde en gamer nabo, som havde sin PC placeret lige op af væggen til min seng. Han talte ind imod væggen, og nogle gange var han virkelig højlydt. Måske der har været 60-70 cm imellem hans mund og mine ører, og det beton som adskilte os, kunne slet ikke dæmpe det. Det hjalp at tage en snak med ham, og nu er han heldigvis flyttet. Jeg tror tit at folk ikke er klar over, hvor støjende de er. Min nabos orgasmer kan jeg høre, og jeg kan klart og tydeligt høre, når hendes kæreste står op og tisser, og ikke mindst går i bad. Man skulle tro de stod i min egen lejlighed til tider. Løsningen for mig har været at flytte i beboelse, hvor jeg er overboen! :) Jeg har haft alt for mange dårlige overboer igennem tiden, og det gider jeg simpelthen ikke døje med mere.
--
#63
Reas
Juniorbruger
23-11-2016 09:51

Rapporter til Admin
Har lige købt min første lejlighed. Til stor overraskelse finder jeg ud af min nabo har skrigene børn døgnet rundt og min overbo er en familie med en teenager der har en eller anden sygdom, hvilket gør han får raserianfald konstant. Har indset at jeg må bide i det sure æble og sælge lejligheden så snart jeg ikke taber for mange penge på det. Næste gang skal jeg vist lave mere forarbejde- Noob mistake!!
--
#64
Jintao
Nørd
23-11-2016 12:10

Rapporter til Admin
#61 Selvfølgelig er det larm at snakke om natten (højt nok til at underboen ikke kan sove), så længe reglerne er indrettet efter mennesker med 'normal' døgnrytme. Det siger jo sig selv, ven. Det er bare ærgerligt for overboen, at det er stablede papkasser de bor i. Hun må holde kæft, hvis hun ikke magter at snakke lavere om natten eller også må hun jo flytte. Jeg nåede, at bo her i et par måneder før min underbo røg ud. Jeg antager, at der var tændt for barnet siden det blev født Det er i og for sig også fint nok. Børn græder, men jeg gider ikke høre på det kl 4 f.eks. Hører barnegråd også ind under det du mener man ikke kan få sparket for? Eller er det bare fordi jeg kan udføre magi? Bonus info til wut: Jeg har et helt fint forhold til de resterende beboere i opgangen. Jeg kan endda finde på, at dele et par øl med naboen. Jeg kan også finde på, at holde døren for naboens underbo når hun kommer med 4 bæreposer og en hund.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#65
Wut
Junior Supporter
23-11-2016 12:22

Rapporter til Admin
#64 Så du kan ikke finde sympati eller udvise empati med småbørns-forældre, der sikkert er ti gange så frustrerede og udkørte som dig, og bare proppe nogle ørepropper i i den periode, hvor både barnet og forældrene er dybt ulykkelige over situationen. Men du bidrager til at få dem smidt ud, så de ender i en endnu mere desperat situation. Til gengæld mener du, at hvis du holder døren for din nabo (helt basal høflighed man burde kunne forvente af alle normale mennesker), så er det altså bevist, at du er normalt fungerende mentalt? Seriøst. Få dig selv undersøgt. Det er ikke normal adfærd det dér. En anden ting: #60 *LOL* :o) Det må være hårdt, at være tynget af sociale normer. Jeg fungerer faktisk helt normalt, med få undtagelser. Vil du mere kan du skrive til mig i en privat besked - her skal jeg nok besvare alle dine spørgsmål. Det er jo så netop ikke mig, der har problemer med sociale normer. Det lader til at være dig, der ikke forstår dem. Det er da vist endnu et tegn på, at du ikke er særligt godt fungerende. Bliv nu bare undersøgt.
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w
#66
BlindMF
Semibruger
23-11-2016 12:23

Rapporter til Admin
#64 Hvordan fik du hende smidt ud?
--
I don't like small cars or real big women, but somehow I always find myself in 'em
#67
Charly
Elite Supporter
23-11-2016 12:32

Rapporter til Admin
#64 Nej, det er ikke larm at tale i sin egen lejlighed, "ven". Det er bare ærgerligt for underboen, at det er stablede papkasser, de bor i.
--
I7 6850K GTX1080 MSI Gaming X Asus PG279Q
#68
Jintao
Nørd
23-11-2016 13:06

Rapporter til Admin
#65 Jeg ved ikke om du eksisterer uden for WoW og HOL, men almindelig høflighed er da for nedadgående i dette land. Du kan skrige så meget du vil, om at du synes jeg skal undersøges men så må du jo komme til Kongens Lyngby og undersøge mig (sågar også rektalt, hvis du lyster), hr. Ingeniør. Jeg ville sætte pris på, at du udtaler Kongens "kangens". Sådan lidt royalt. Ellers må du altså ikke komme forbi. Men pas nu på! Sindssyge smitter! Sarkasme smitter også dem der er skarpe nok til, at forstå konceptet. Deres situation er fin fin. Efter at have set indersiden af deres lejlighed både før og efter flytning, må jeg sige at jeg gjorde dem en tjeneste. Gevaldig opgradering af indvendige forhold - tjek. Jeg kan snart ikke lave flere indlæg i tråden, hvor jeg svarer dig Wut - uden at jeg er tvunget til, at RTA mig selv for irrelevante indlæg. Du kan altid fange mig på inbox'en, Oberstløjtnant* Wuttimus-boy. *Oberstløjtnant betyder, at du ikke bestemmer sådan rigtigt men alligevel lidt. Det er meget fascinerende faktisk. Tænk sig, at dedikere sit liv til tjenesten. PS. Var det dig der skød hul i ruden hos Sticks'N'Sushi igår?! Jeg mistænker dig, fordi du jo ikke er helt normal. Det har jeg nemlig læst på en internetside. :o) #66 Dem. Sig mig, læser du ikke hvad jeg skriver? Jeg brugte jo magi! *indsæt fræk smiley her* Det handler bare om, at skrive en velformuleret klage der indeholder alt relevant og intet irrelevant. Det er jo i sig selv ret simpelt. Så følger man op på klagen. Gentag et par gange og så får man sin vilje. Jeg havde selvfølgelig snakket med dem begge, inden jeg kastede mig ud i at klage over barnlille officielt. =) Wut prøver med vilje, at såre mine følelser. Så dette blev det sidste I hørte fra mig i denne tråd! (Det er nu, at I skal bryde ud i spontan gospel, i ren og skær glæde) I tiden indtil vi ses igen håber jeg på, at reaperkill eller lesbrown får skrevet noget lort så jeg kan springe på ham som en rabiesinficeret vildhund fra Afrika ville springe på noget en rabiesinficeret vildhund fra Afrika godt kan lide at springe på.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#69
BlindMF
Semibruger
23-11-2016 13:23

Rapporter til Admin
#68 Var det en ejerlejlighed eller leje?
--
I don't like small cars or real big women, but somehow I always find myself in 'em
#70
Daniel
Gæst
23-11-2016 14:00

Rapporter til Admin
Whaaaat the fuck.. Meget har man læst herinde, men i to tager da helt klart hatten for årtiets tåber. Hold da kæft, er næsten målløs. #37 wow.. bare wow, og #48 Du skal simpelthen til at læse nogle flere bøger og udvide din intelligens, på den ene eller anden måde for det da noget af det dummeste jeg længe har læst!!. Synes i begge to skal smutte ind og læse lidt omkring hvad kolik rent faktisk er, derefter synes jeg i skal tage en tur rundt på de forskellige fora's og læse lidt omkring folks erfaringer med kolik barn, hver smerte fuldt det var for dem og ikke mindst barnet, hvor hjælpeløs man i sådan en situation (og hvor hårdt det er at være så hjælpeløs over for sit barn i nævnte situation) Folk burde vise forståelse, evt. hjælp ved familier med kolik ramte børn, de har brug for det. #37 Men at få dem smidt på porten fordi din søvn bliver forstyrret i 3-5 måneder?, hold da kæft.. Du må virkelig fejle noget knægt. Og #48 hvordan kan du sammenligne et barn der er ramt af sygdom med folk anskaffer sig et kæledyr? Er du simpelthen mentalt nedsat eller blot intetvidende? Og hvilke råd har du i så fald til kolikbørns ramte forældre? Er sikker på det er guldkorn! Måske du burde smutte ud i verden og dele ud af din tydeligvis enorme erfaring på området - Er sikker på der er MANGE forældre derude der ville være luttere øre. Imponerende...
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#71
Wut
Junior Supporter
23-11-2016 14:45

Rapporter til Admin
#68 Kort svar: Nej, jeg forsøger ikke at krænke dine følelser. Men du udviser en bekymrende mangel på empati, som jeg synes, du burde tage seriøst og få en snak med en professionel. Resten af dit indlæg er en omgang rablende vanvid - det vil jeg ikke svare på.
--
2500k,970,[email protected],212,830:250,pg279q,k65rgb,315bee,concept1,60/60,f-91w

Opret svar til indlægget: min overbo larmer

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning