Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Datatekniker godkendelse til virksomhed.

Af Gæst RasmusB | 11-01-2017 12:52 | 674 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej HOL, Jeg er en ung fyr der er igang med at tage datatekniker uddannelse(infrastruktur), I den virksomhed hvor jeg er nu har jeg kun kontrakt til 1 trin (det der svare til IT-supporter). Jeg har snakket med min chef ang. forlængelse af kontrakt til datatekniker delen - men det kræver de bliver godkendt til det. Jeg har fået et stykke papir med nogen felter som vi skal udfylde, men der er altså nogen ting vi ikke selv laver, f.eks wireless, da det er administreret af vores afdeling I USA. Vil dette så betyde at de ikke kan blive godkendt, eller er det OK at der mangler et par punkter eller skal jeg bare begynde at lede efter en ny praktikplads? Håber der er nogen kloge hoveder der har stået I en ligende situation før. Tak på forhånd
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
BabaMac
Mega Nørd
11-01-2017 13:26

Rapporter til Admin
Det kommer så vidt jeg husker, helt an på hvad skolen mener der kan gives dispensation for, der er vist ikke andet for end at udfylde skemaet og se hvad de siger til det.
--
#2
Boog1e
Bruger Aspirant
11-01-2017 13:55

Rapporter til Admin
Der findes ingen praktikpladser, der kan opfylde ALLE punkter på listen. De kigger efter om i har majoriteten af punkter, sådan at du får en god læring alligevel.
--
#3
elfmatw
Elitebruger
11-01-2017 14:48

Rapporter til Admin
Man kan sagtens blive godkendt selvom man ikke opfylder alle punkterne som #2 også skriver.
--
#4
csbc
Junior Nørd
11-01-2017 16:09

Rapporter til Admin
Det burde ikke være noget problem overhovedet. Min tidligere praktikplads overholdt ikke en del punkter, men til gengæld fik jeg lov til at sætte mig ind i de ting, som de ikke overholdt, i arbejdstiden.
--
* Filco Majestouch 2 MX Brown PBT
#5
Jae
Gæst
11-01-2017 20:09

Rapporter til Admin
Det skal du ikke tage dig af, min tidligere læreplads opfyldte heller ikke de krav.. Jeg blev oplært i en virksomhed som specialiserede sig i Netværk, jeg har på intet tidspunkt udover på skolen beskæftiget med noget som helst server relateret eller programmering.. Inden hvert skoleophold fik virksomheden tilsendt en blanket hvor de skulle sætte hak udfra de emner jeg var blevet oplært i siden sidste skoleophold, min chef smed den på mit bord og bad mig krydse dem af jeg nu følte for hvorefter den blev sendt retur til TEC. Vi har aldrig modtaget nogen respons..
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Rasmus
Gæst
12-01-2017 08:22

Rapporter til Admin
Tak for hjælpen alle sammen, jeg håber på det bedste så!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Datatekniker godkendelse til virksomhed.


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: