Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Gutterdämmerung m Vollbeat i går

Af Monsterbruger mike_o | 17-02-2017 14:53 | 426 visninger | 2 svar, hop til seneste
Jeg var inde i Tivolis Koncertsal i går aftes for at se "Gutterdämmerung" m Vollbeat. Det Bjorn Tagesmoses meget løse fortokning af Wagners opera og angiveligt "the loudest silent movie on earth". Filmen/showet/koncerten omfatter navne som Igy Pop, Slash, Nina Hagen og Grace Jones, men i praksis er det Vollbeat, der står på scenen. Jeg blev desværre ret skuffet; Lyden var noget mudret, især bas/trommer, og Vollbeat var for eenstrengede i deres genremæssige spændvidde. Nogle af de ældre og akustiske orienterede numre blev behandlet decideret dårligt. Historien om "the Devil's guitar", som skulle udfri de frelste mennesker for deres kedsomhed, kom aldrig til at hænge sammen. Showet får to små stjerner af mig, den ene for Iggy Pops rolle som "fallen angel" og den anden for idé-originalitet. Kan ikke anbefales.
--
Sidst redigeret 17-02-2017 14:53
#1
MadsFerguson
Giga Supporter
17-02-2017 15:05

Rapporter til Admin
Tak for meldingen, jeg har gået og ærgret mig lidt over jeg ikke kom afsted... for mig var idéen om Henry Rollins ret stor... var han med igår ?
--
-- Drifter og udvikler 24/7 Datacenter operations om dagen, er supermand om aftenen.
#2
mike_o
Monsterbruger
17-02-2017 20:54

Rapporter til Admin
Nej desværre ikke (eller også skal jeg have briller). Jeg så kun Vollbeat på scenen. De "store" navne var kun på lærredet.... :(
--

Opret svar til indlægget: Gutterdämmerung m Vollbeat i går


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: