Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvilken parterapeut i København?

Af Gæst Anonym | 21-04-2017 09:05 | 999 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hejsa nørder Jeg har valgt i dag at være anonym, selvom jeg har en bruger, da det er et følsomt område for mig. Jeg og konen står og har brug for noget parterapi efter et massivt svigt af tillid. Kan se at terapeuter står i kø på google, men jeg savner en som har hands on-erfaring med en i Københavnsområdet, så jeg ikke bare kaster penge i en som viser sig ikke at være dygtig. Dvs. en som kan pre-approve en terapeut. Jeg er med på at HOL med al sandsynlighed ikke er stedet at spørge, derfor søger jeg også et forum hvor der både er aktivitet og har nogle brugere som er mere vant til at diskutere den slags. Jeg har forsøgt mig på heste-nettet, som ellers aldrig svigter, men denne gang var der ikke noget at komme efter. Opsummering: Jeg søger derfor enten en som har hands on-erfaring med en parterapeut i København, eller som kender til et forum som egner sig bedre (dvs. ikke hardware-relaterede eller konkurrende), da jeg ikke umiddelbart kunne fremsøge det på google.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Thomas S
Gigabruger
21-04-2017 09:38

Rapporter til Admin
Jeg har ikke hands-on erfaring som sådan, men jeg ved at en ved navn Bent Warming-Rasmussen er vildt populær! Han er en af mine forelæsere på uni, er uddannet psyko-terapeut og sådan, hjælper også par så vidt jeg ved. Han er et af de sødeste mennesker jeg kender, han er enormt vellidt blandt de studerende, og mange bruger ham også som en slags psykolog. Han er dog placeret i Kolding, men igen, jeg ved at han er det hele værd!
--
#4
Tunax
Supporter
21-04-2017 10:48

Rapporter til Admin
det lugter lidt af utroskab, umiddelbart så ud med hende, if thats the case. Men ellers handler det jo bare om at finde en god psykolog virksomhed, og psykologen skal jo nok være 40+ hvis de skal have erfaring (lang uddannelse osv.) 40+ så du næsten sikker på 10+ års erfaring. det med at anbefale psykologer virker sgu lidt fishy og psykologer er ligesom mennesker, vidt forskellige, nogen kan man lide og andre ikke, afhængig af ens egen personlighed. så kast du dig bare ud i det.
--
#5
Kurt
Gæst
21-04-2017 11:18

Rapporter til Admin
Brian Sebens. Held og lykke til dig/jer. http://www.abizterapi.dk[...]
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
J!th
Super Supporter
21-04-2017 11:30

Rapporter til Admin
Kig evt. hér: http://christinaboye.dk[...] , har selv været hos hende og kan anbefale det
--
#9
Anonym
Gæst
24-04-2017 08:44

Rapporter til Admin
Tak for jeres input, og forventede umiddelbart ikke at der på HOL sad folk med hands on-erfaring. Søger derfor også et mere egnet forum med aktivitet, hvis nogen kender et bedre sted at stille spørgsmålet?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#10
Unold83
Mega Supporter
24-04-2017 09:15

Rapporter til Admin
Hende her hjalp mig rigtig meget, i forbindelse med at min lillebror døde. Mener også hun giver par terapi. Hun er rigtig dygtig. :) http://psykolog-isabella.dk[...]
--
Tjek mit nye system til at få styr på madbudgettet: http://klogpaa.dk[...] - det er gratis!
#11
nakedSundays
Semibruger
24-04-2017 10:08

Rapporter til Admin
#4 Hvad er det dog for noget fis at fyre af... Du aner intet om hvad du snakker om, hvorfor udtaler du dig så? #0 Lad være med at lytte til sådan noget sørgelig mennesker, gør hvad du føler for. Er sikker på at dig og din partner på den ene eller den anden måde, vil have gavn af terapi =)
--
loveandmusic
#12
Chrele200
Bruger Aspirant
24-04-2017 12:40

Rapporter til Admin
Der er altid noget at kæmpe for, hvis man ønsker at det skal være sådan!
--

Opret svar til indlægget: Hvilken parterapeut i København?


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: