Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Overbo banker i gulv når jeg snakker

Af Ultra Nørd Juusuhako | 21-04-2017 14:07 | 2605 visninger | 44 svar, hop til seneste
Lidt hurtig info: flyttede ind i lejligheden August 2015. Fik hurtigt et brev fra overbo om at jeg larmede (snakkede/grinte højt) om natten. Fair nok da jeg tit snakker med venner over Skype og var vant til at kunne snakke højt fra da jeg boede hjemme, så jeg tonede selvfølgelig ned. Nu her, over et år efter, beslutter hun sig for at jeg atter larmer når jeg snakker. Jeg snakker i hvad jeg mener er fuldstændig almindelig "taleniveau", og ender med at skulle nærmest hviske til sidst og føler man slet ikke kan være sig selv. Det skal siges der er meget højt til loftet i disse lejligheder, ergo er de meget lydhør, da der så ikke er meget gulv imellem hver lejlighed. Jeg er sikker på mange tænker det nemmeste er at tage dialog med hende, men synes ligesom det blev gjort da jeg først flyttede ind, og det virker underligt at nu, over et år efter, at hun begynder at banke i gulvet. Er der andre gode løsninger? Ville det være i overkanten at smide et par ørepropper i hendes postkasse?
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus GTX780 DirectCU II OC
#1
h3mp
Monster Supporter
21-04-2017 14:14

Rapporter til Admin
Det er bare at ignorere hende. Hun kan sgu ikke klage over nogen snakker.. eventuelt smid en brochure til home eller EDC med ørepropperne
--
/Niels
#2
cudbee
Semibruger
21-04-2017 14:14

Rapporter til Admin
Tag en snak med hende igen. De bedste løsninger findes ofte, når begge parter går på kompromis med hinandens ønsker og behov. Hvis hun er helt tåbelig, så kan du vel enten tage fat i udlejeren, eller ignorere hende.
--
Rig som en regnorm ='(
#3
Fuush
Monsterbruger
21-04-2017 14:24

Rapporter til Admin
Hvis lejligheden virkelig er så lydt at hun nemt kan høre alm snak igennem gulvet, så er du nødt til at dæmpe dig i min verden, folk skal trods alt op og passe et arbejde, hvilket det virker til du ikke skal hvis du sidder oppe hele natten. Ja, det lyder måske kedeligt og som surt opstød, men alle skal være her, og folks nattesøvn skal ikke ødelægges fordi du danser fandango. Eventuelt undersøg om din computer er under hendes soveværelse, hvis ja, kan du flytte din computer til et andet rum?
--
Mit setup; i7 3770 - 16Gb Kingston Blu HyperX - Asus Gtx 1070 Strix OC 8gb - EVGA SuperNOVA 750 G2 v2 - 120Gb SSD Intel 520 - 500gb Samsung Evo SSD
#4
Inside
Super Nørd
21-04-2017 14:24

Rapporter til Admin
Typisk mennesker som har valgt at bo i lejlighed og højst sandsynligt lever et liv i stilhed så den mindste lyd irritere dem. Hvis nu hun hørte musik eller havde TV'et kørende i baggrunden så ville hun ikke kunne høre at nogen snakkede neden under.
--
Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!
--
Sidst redigeret 21-04-2017 14:24
#5
Master
Gæst
21-04-2017 14:32

Rapporter til Admin
#0, tag en snak med hende - ser hun sød ud kunne i måske finde sammen? :) Du kan evt. flytte computeren ind i et andet rum, når du nu vælger at game om natten og der formodentlig er regler for ro i disse timer. Og husk på det kan gå begge veje, så det også bliver ulidligt for dig ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Juusuhako
Ultra Nørd
21-04-2017 14:37

Rapporter til Admin
#1-#2 Jeg ville ønske jeg kunne ignorere hende, men er sikker på hvis jeg gør det, ender hun med at stå og banke løs på døren. Og den forbandede banken i gulvet stresser en ud fuldstændig, og vil jo heller ikke være uhøflig. Er pisse dårlig til konfrontationer. #3 Man kan nok ikke ligefrem høre det som hvis man sad lige ved siden af, men man kan sikkert høre den der "mumlen", især hvis jeg er den eneste lyd fra bygningen (hvis vi går ud fra at resten sover). Det er jo lidt svært og skulle tage hensyn ud fra hvordan lejligheden er bygget og om hvorvidt min lyd er i "fokus". Min computer er på den anden side af soveværelset, dog langs vægen, så ikke langt fra hvor hun sikkert ligger. Og nej, den kan ikke flyttes. Jeg danser jo heller ikke fandango, jeg snakker bare, som jeg da vil mene burde være i orden. #4 Meget irriterende. Jeg klagede trods alt ikke da hun stønnede i 3 omgange i løbet af én nat lige over mig sammen med sin kæreste (der var heldigvis en anden beboer der råbte hold kæft ud af hans dør :D) #5 Arh, det tror jeg så ikke ;) Der er selvfølgelig regler for ro, men det kan da ikke passe jeg skal lukke og slukke og smide nøglen væk til min mund i det klokken slår ti. Jeg skal da for faen kunne ha' lov og snakke. :D Jeg tænker at smide et brev i hendes postkasse, evt. forklare hende hvordan landet ligger???
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus GTX780 DirectCU II OC
#7
Weide
Elite Supporter
21-04-2017 14:56

Rapporter til Admin
Mange vil nok tænk "HVAD FUCK SNAKKER HAN OM" men synes personligt det er noget der hjælper. Men hvis der er meget klang (Echo) i ens hus/lejelig, så plejer møbler og billeder at virke meget godt mod det. Du siger jo du snakker normalt, så kan det ikke være fordi din lejlighed er meget tom i forhold til dens størrelse? Eller også kan du bare ikke hører dig selv når du har headset på, fra egen erfaring :-D
--
I5 2500K 3.3 GH--P8P67 PRO--GTX 670--Samsung 830 128 GB--Western Digital Black 500GB--Cool master 700 Watt--8gb 1600 Kingston Hyperx
#8
utyske
Superbruger
21-04-2017 14:58

Rapporter til Admin
Snak med hende ansigt til ansigt. Upersonlig kommunikation kan let gå i hårknude. Du kan evt. også overveje at dæmpe dit værelse lidt. Måske kan sådan noget som tæpper gøre en forskel, samt noget på væggene, så det ikke "runger". Og hvis det ikke hjælper, så kan løsningen måske være at flytte computeren til et andet rum, som andre foreslår. Hvis der er lydt og hvis du gamer om natten, kan jeg på sin vis godt forstå hvis hun bliver lidt gnaven. Ellers må du jo nøjes med at natte-game i weekenden, der plejer folk at være lidt mere large med støj.
--
#9
Charly
Nørd Aspirant
21-04-2017 15:05

Rapporter til Admin
#7 Hvis dit rum, hvor du sidder og taler, er meget lyt, så synes jeg, at #7's råd er værd at overveje. Noget til at absorbere lyden kan du nå rigtigt langt med.
--
#10
Akasut
Mega Supporter
21-04-2017 15:14

Rapporter til Admin
Havde samme oplevelse med min underbos forældre der skulle overnatte nogle dage. Stødte ind i faderen på opgangen som spurgte om jeg var oppe om natten hvortil jeg svarede ja. Han fortsatte så med at han/hans kone kunne høre mig snakke og at jeg vækkede dem og om at jeg ikke kunne være mere stille. Jeg svarer tilbage at jeg skal nok prøve at holde det nede og han begynder at snakke derudaf at jeg har en bestemt slags stemme. Jeg tænker "nu klapper det sq for den gamle", han spørger igen om jeg ikke kan være mere stille og jeg giver ham det samme svar igen som for 10 sekunder siden. Vi kommer ned fra opgangen, hen til fordøren, vi skulle begge ud og han spørger for tredje gang nu om det samme hvortil jeg bare ignorer ham og fortsætter lige ud. Han begynder at råbe efter mig "hallo!, hey!", jeg fortsætter med at ignorere ham. Jeg har intet hørt mere, de er jo nok også flyttet hjem til dem selv igen. Min pointe er at din overbo kan rende og hoppe der hvor solen ikke skinner. I har i lejlighedskomplekset sikkert husordensregler inkl. støjniveau osv. I bund og grund betyder det bare at du ikke har anlæg kørende sen aften/om natten, TVet er ikke skruet helt op, du hænger ikke billeder op på væggen med en hammer, borer huller, flytter møbler, støvsuger. Alt sådan noget normalt pjat. Der er intet der kan forbyde dig at have en normal dag uanset tidspunkt på døgnet. Folk arbejder skiftehold, nattehold, vagter og man skal kunne leve normalt i sin lejlighed. Du kan have sex, tale/snakke normalt, lave mad, tage et bad, gå på toilettet, det er jo din egen lejlighed for helvede. At det er til gene for din overbo kan du være pisseligeglad med, han/kun har intet på dig og hvis personen ikke kan lide det, værsgo at flytte. Det er typisk reaktion for nogle der mener at andre borgere skal indrette sig efter deres ve og vel eller folk der har været vant til stilhed og mener ligepludselig det er et privilege de har optjent. Øv bøv sådan er det bare ikke at bo i lejlighed. Der er flere tråde på hol.dk om emnet og jeg kan godt forstå hvorfor folk opretter tråde, man ønsker jo ikke at gøre noget forkert og ikke gøre sig uvenner med alle naboer. Jeg synes det ville være fin joke/budskab med ørepropperne.
--
#11
Master
Gæst
21-04-2017 15:25

Rapporter til Admin
#6, fra min tid som gamer sad jeg med store hørebøffer og i kampens hede var jeg ikke altid selv bevidst om hvor højt og højrystet jeg kunne være. Det gjorde familien så opmærksom på. Så kunne det tænkes du ikke selv er bevidst om teleniveau? #10, netop derfor jeg flyttede i hus. Trælse typer der ikke tror der skal vises hensyn ;)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#12
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
21-04-2017 15:36

Rapporter til Admin
køb hende et par ørepropper og en kasse klenex. Sådan er det at bo i lejlighed.
--
!AMD HAS RYZEN
#13
ToFFo
Guru
21-04-2017 15:40

Rapporter til Admin
Hvis hun mener det er et så stort problem, burde hun da som minimum indvillige i at betale halvdelen af prisen for lyddæmpende puder. Du ved, de der sorte skumpuder, man kan købe til at reducere støj. Det er ikke mange der kræves. Lidt på loftet og ved væggen der hvor du sidder og taler. Måske kan du få mængderabat, hvis hun også skal bruge en kæmpe shitload til at lydisolere soveværelset.
--
Nu uden signatur :O
#14
Maruchin
Monsterbruger
21-04-2017 15:49

Rapporter til Admin
Bruger du headset? Det er min erfaring at man snakker en del højere med headset på, end man lige regner med, da man justerer ens tale til et højere niveau, når man ikke kan høre ens egen stemme så tydeligt. Derudover så er mange lejligheder altså pisse dårligt isoleret, nye som gamle, så man må prøve at tage ekstra hensyn, som min varmemester siger. Når man bor klods op af hinanden, så er vi jo omgivet af støj, og det er nemt at blive stresset. Jeg har oplevet at man ikke må tage bad efter et bestemt tidspunkt, da det kan være støjende. Jeg bor selv i en lejlighed nu, hvor jeg ville ønske den regel var gældende, for min nabo larmer godt nok meget når han tager bad :) Men vi er jo forskellige, og jeg har haft mange naboer som jeg aldrig hørte, og nye naboer jeg konstant hører. Hvis hendes tidligere nabo aldrig var hørbar, og hun så får en ung fyr ind, hun ofte hører, så har hun jo en kontrast imellem dig og hendes gamle nabo, som kan være svær at ignorere. For mig lyder rådet, få nogle ting om i lejligheden der kan absorbere lyden, tænk på hvornår de fleste går i seng, og tag en snak med hende, for mon ikke i kan finde et kompromis :)
--
#15
A.ndersen
Junior Supporter
21-04-2017 15:51

Rapporter til Admin
Du skriver hende bare en pæn note: Hej XXXX Jeg føler at vi bør have en forventningsafstemning her. 1. Jeg skal gerne dæmpe min stemme om aftenen, såfremt min normale talen generer dig. 2. Du skal dæmpe dig når denne uges heldige kartoffel nakker dig om aftenen. Jeg ønsker ikke at høre at han prygler sit skæve skinkelyn durk direkte op i kadaveret på dig. Hverken klasen eller stønnen er værdsat heller. Med andre ord, jeg kan også høre dig, men jeg har ikke behøvet for at gøre dig opmærksom på at jeg kan høre jer, jeg lejede/købte/ denne lejlighed med en forventning om at jeg ikke ville have 100% stilhed. Dog kan jeg, såfremt du ønsker det, stønne lidt med næste gang.. Jeg skal forsøge at rømme mig således du ved jeg også sidder og lytter med.. Du ved.. Blot for også at ødelægge din aften. Med venlig hilsen din underbo.
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#16
alfaman
Bruger Aspirant
21-04-2017 16:02

Rapporter til Admin
Åååh jeg forstår hende på en måde godt. Min tidligere overbo var en indisk/tamilsk familie som altid diskuterede/råbte. Det var en konstant mumlen. Sådan en dyb bas stemme, med tale på et "fremmed uforståeligt sprog". Hold op det var irriterende. Er så glad for at jeg er flyttet. Naboen der knaldede og havde sex nærmest flere gange dagligt, var ikke så slemt. Men den der mumlen var mega stressende! Og umulig at sove for. Min tidligere roommate har fortalt, at den nye roommate fik nok efter en uge og begyndte at stå og råbe op mod loftet kl. 11 om aftenen!
--
Mvh Anders
#17
Luske!
Ultra Supporter
21-04-2017 16:17

Rapporter til Admin
Det lyder jo næsten som en HOL-bruger der bor oven over. Man kommer unægteligt til at tænke på nogle af alle de tudetråde som der igennem tiden har været fra brugere, som ikke kan tåle andre menneskers selskab, f.eks. https://www.hardwareonline.dk[...] Vi kan håbe at nogle af de brugere som er noget specielle læser med, så de muligvis får øjnene op for, at de ikke egner sig til bymæssig bebyggelse. Men mht. problemstillingen her, er det vel allerede forslået - ud over at tage en dialog med overboen og netop fortælle hende at hun ikke egner sig til lejligheder. Men det er nok svært at sige på en pæn måde..
--
There is a difference between knowing the path and walking the path.
#18
EQuiNoX
Nørd
21-04-2017 16:24

Rapporter til Admin
0# Hvis du sidder med headset på, om natten som du selv skriver, så lægger man ofte ikke selv mærke til hvor højt man snakker / griner. Hvis du så samtigt gør det i et rum, som er under hendes soveværelse, så vil det selvfølgelig genere. Det som i dagtimerne ikke virker forstyrende, fordi der er mange andre støjkilder, kan nemt genere i nattetimerne. Vis hensyn, hun skal sikkert arbejde dagen efter, og kan ikke tillade sig at sidde oppe hele natten og snakke over skype.
--
Capitalism is the extraordinary belief that the nastiest of men for the nastiest of motives will somehow work for the benefit of all.
#19
hashishh
Superbruger
21-04-2017 16:41

Rapporter til Admin
Det er hendes problem. Hvis jeg var dig ville jeg ringe til udlejer og høre hvordan du skal forholde dig. Vi har selv lige fået en ældre herre ind i ejendommen her, som mener vi smækker med hovedøren i opgangen når vi går ud og ind. Han satte en seddel op. Udlejer har været forbi og pillet den ned og sagt at der altså er en vis larm når man bor i lejlighed, og det må man bare leve med. Ellers skal man finde sig et rækkehus eller en gård ude på landet :D
--
#20
Sven Bent
Supporter Aspirant
21-04-2017 16:50

Rapporter til Admin
Skaf en lyd maaler og se mder er noget om..wait or it.... snakken...ahahahaha seriost dog det kunne avre en god ide og de er temmelig billige. det kan jo vare du taler hoejere end andre folk generelt goer uden du vede det og omvendt hvis ikke saa har du nu mere bevis paa at det er hende som er forkert paa den. Det er svaert at holde sig til subjektive ting som "Taler normal" da det kan varire mget fra person til person. jeg har da moedte folk som mener snakke niveau ligger lige under raabe niveau.
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#21
Gant
Monsterbruger
21-04-2017 16:54

Rapporter til Admin
som #7 og #9 er inde på, få noget på de tomme vægge og evt. et par tæpper på gulvet. :D
--
MSI Global Z87-GD65 Gaming | i7 4770k @4GHz | ASUS ROG Strix GTX 1080 | Samsung 840 Pro 240GB | 2 WD 1TB | Crucial Ballistix Tactical 8GB DDR3-1800
#22
Mr. WoLF
Guru
21-04-2017 16:55

Rapporter til Admin
Knock knock who's there? En familie på 6 som går på dit loft og liv 23 af 24 timer :(
--
#23
EQuiNoX
Nørd
21-04-2017 16:56

Rapporter til Admin
Fordi andre opfører sig som røvhuller, behøver man ikke selv gøre det ;)
--
Capitalism is the extraordinary belief that the nastiest of men for the nastiest of motives will somehow work for the benefit of all.
#24
~DoN~
Super Supporter
21-04-2017 17:44

Rapporter til Admin
Hvis det er midt nat, så synes jeg det er fair nok hvis du gør noget for afhjælpe problemer. Få mere ind i værelset som absorberer lyden. Selvfølgelig er den en hvis larm når man bor i lejlighed, men synes ikke det er urimeligt at forvente nogenlunde ro om natten (i hverdagene).
--
#25
81ish
Monsterbruger
21-04-2017 18:14

Rapporter til Admin
Bare fordi der lydt og naboen banker på gulvet.så skulle hun ikke have valgt og bo i lejlighed til at starte med. Især hvis overboet ender med en der snakker og tager hensyn. Så må du tag en snak og snak med hende og forklar at sådan er det og bo i lejelighed og sådan som hun reagere på, så virker det som om hun er for sart. Min svigerinde havde samme problem med sin nabo. Hun forklaret det for naboen og endte med at naboen fik det så dårligt og banke på heletiden og ikke viste hensyn at alle skal have love til at være hjemme uden at der så meget larm. Det tog de begge i minte. Sig til din overbo at du tog hensyn fra starten af for et års tid siden og hun skal tag hensyn til at du skal have lov til at snakke med almindelig stemme niveau. Ellers så har overboen et problem.
--
hjemme byg. : I7 4790K, Asus Z97 VII Maximus Hero, Asus Matrix 290x CF 16gb vengeance 1600mhz, CM V1000 +80 gold, Asus ROG MG278Q
#26
M.Mikkel
Nørd
21-04-2017 18:33

Rapporter til Admin
Nu må i sku stoppe hvis man bor i lejlighed skal man sui ikke råbe larme hele natten. ja der er larm men alle må sku ta hensyn. Min Overbo larmer meget og ja sådan er det. Men efter vi talte var han ikke klar over der var så lydt så nu er der fredeligt efter 23. Så bare gi overbo skylden den holder ikke.
--
Imac 27 5K-Iphone 6x og ipad air.
#27
Juusuhako
Ultra Nørd
21-04-2017 19:08

Rapporter til Admin
#7 Mine væge er rigtig nok ret tomme. Der er nogle hylder og ting, men umiddelbart intet op med hjørnet, mod hvor hendes soveværelse er. Da jeg havde closed-back snakkede jeg sikkert højere end normalt, men har open-back nu og der får jeg meget nemmere en fornemmelse af hvor højt jeg snakker, og umiddelbart synes jeg ikke at jeg snakker højere end hvad jeg synes er normalt, og vi har nok alle en vag idé om hvad normalt er. #8 Kan desværre ikke flytte computeren, men tæpper o.l. kan være en løsning. Hører ikke rigtig noget i weekenderne, men synes stadig jeg skal kunne SNAKKE i en hverdag. #9 Det vil jeg finde ud af. :) #10 Det er også sådan jeg har det, at jeg burde kunne have en "normal dag" uanset tidspunkt. Selvfølgelig dæmpe sig lidt i nattetimerne, men ikke fuldstændig lukke og slukke for munden. Forstår heller ikke hvorfor efter flere uger at hun (umiddelbart?) ikke bruger ørepropper. De lukker for RIGTIG meget lyd og kan kun forestille mig de ville fungere i det her tilfælde, men siden hun stadig banker, kan jeg bare ikke tro hun har fundet dem frem. Så, derfor var det måske en go' idé og gi' hende et par. :p #11 Det synes jeg bestemt jeg er. Vi har måske alle en idé om hvor grænsen går for talen og råben, men altså... Når man ligefrem skal anstrenge sig for ikke at snakke højt, kan det ikke være højt. #13 Dem kender jeg godt, men er de ikke ret så dyre? :) Det også svært og sige hvor meget jeg ville skulle bruge. De vel ikke ligefrem absorberer lyden, så det kan vel aldrig blive 100% lydløst. #14 Jeg bruger open-back, se svar til #7. Mener lejlighederne er fra 30erne, men de har sq nok fået en renovation eller to siden da :p. Problemet er at der er så lidt gulv mellem lejlighederne fordi man åbenbart tænkte høje rum ville være fancy. #15 Det kan godt ske det giver bagpote :D #16 Jamen jeg hverken råber eller diskuterer. :) #17 Det tror jeg også kan blive svært. Jeg tænker lidt at blot venligt skrive, at lyd er noget man må forvente ved at bo i lejlighed. Men måske jeg først tager fat i udlejer og hører ham ad. #18 Det med headset kan du læse i svar til #7. Om hun arbejder? Pas, har været hjemme hele ugen for at skrive hovedopgave og hun render rundt hver dag oven på. Det synes jeg altid hun gør... #19 Det tænker jeg også jeg vil gøre som det første. :) #20 Kunne være en idé, det kan give et specifikt lydniveau (dB), så får jeg en idé om hvor højt/lavt jeg snakker. #26 Jeg råber skam heller ikke. Og giver heller ikke nogen skylden. :) Jeg har ikke svaret alle, men det mest fordi mange foreslag er de samme som jeg har svaret hos andre. Er meget taknemmelig for alle råd/foreslag/meninger. Mit første skridt vil være at hive fat i udlejer og høre hvordan jeg skal forholde mig og så tage den der fra. TAK FOR DET HELE. :D Jeg regner med at opdatere tråden når jeg hører fra udlejer.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus GTX780 DirectCU II OC
--
Sidst redigeret 21-04-2017 19:09
#28
ToFFo
Guru
21-04-2017 20:04

Rapporter til Admin
#27 - Skummet er ikke slemt og du skal bare sætte det i den retning du taler. Dit bord står vel således at du snakker ind i en væg. Det vil tage MEGET af lyden hvis du smider skum op, lige over din skærm og måske lidt til siderne. Hvis du sidder i et hjørne, så dæk noget af hjørnet af også. Det tager overraskende meget af lyden. Det er jo primært bassen i din stemme der kan høres, og det skum tager rigtig meget af det. Det koster ikke alverden og kan garanteret fåes billigere end på linket herunder. Det var bare et hurtigt eksempel. http://www.mtpro.dk[...]
--
Nu uden signatur :O
--
Sidst redigeret 21-04-2017 20:04
#29
Sven Bent
Supporter Aspirant
21-04-2017 22:00

Rapporter til Admin
http://www.airportnoiselaw.org[...] Hvis du vil have lidt refference
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#30
Juusuhako
Ultra Nørd
21-04-2017 23:11

Rapporter til Admin
#28 Mnjae, det billigt nok, men alligevel en del penge for hvad jeg jo ikke mener er et problem, andet end for hende. #29 Tak. Nu prøvede jeg lige med en app. til telefon og snakkede lidt random til ud i rummet. Den måler 50-55dB som der jo står er Quiet suburb, conversation at home, så umiddelbart vil jeg jo ikke mene jeg taler højt.
--
Gigabyte Z77X-D3H i5 3570k @ 4.3GHz - Corsair H100i 8GB Corsair Vengeance Asus GTX780 DirectCU II OC
#31
Jensen
Gæst
21-04-2017 23:26

Rapporter til Admin
Det er charmen ved at bo i lejlighed. Og sådan er det bare - du skal ikke tage unødigt meget hensyn fordi hun er sart. Det er bare ærgerligt. Jeg synes en god humoristisk tilgang er vejen frem. Så noget med en sjov seddel, en ordentlig omgang hørepropper og noget chokolade måske, foran hendes dør. Et eller andet i den dur
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#32
ToFFo
Guru
21-04-2017 23:57

Rapporter til Admin
#30 - Hvis hun betaler, og du skal bruge et prisvenligt forslag, når du fremlægger det, så var det et forslag. Men hun lyder mest af alt som en emsig kælling, der bare er opmærksomhedskrævende. Hun er sikkert fra Randers eller Amager.
--
Nu uden signatur :O
#33
RaGe_22
Junior Nørd
21-04-2017 23:59

Rapporter til Admin
Vil man have fred og ro så flytter man på landet eller accepterer omstændighederne der nu forekommer i en boligblok. Havde en underbo der brokkede sig over at jeg rullede rundt på min kontorstol og ligeledes gik uønsket ind i min lejlighed og brokkede sig højlydt pga. jeg støvsugede mit på dagen - jeg kvitterede så med et los i røven og en advarsel.
--
Make it idiot proof and someone will make a better idiot
--
Sidst redigeret 22-04-2017 00:04
#34
DeathKnight
Giga Supporter
22-04-2017 02:55

Rapporter til Admin
#27 Jeg havde satme ikke taget ørepropper i for, at du kan sidde og "snakke" en tidlig morgen.. Der er det dig der må finde en løsning med enten, at booste din mic eller begynde bruge chatten i dine spil! Der altid flere sider af sagen, men den der med, at smide ørepropper i postkassen kan godt være farlig ;-) held og lykke
--
#35
SYS288
Semi Supporter
22-04-2017 05:55

Rapporter til Admin
#34 Hvor går grænsen så? Hvis man ikke kan være hjemme i sin lejlighed og have lov til at snakke, er det så et hjem. Jeg har selv tidligere boet i lejlighed i mange år, og man kan høre sine naboer, på både godt og ondt. Jeg holder hverken fest eller andet, men der er dælme ikke nogen der skal bestemme om jeg snakker med hverken min kone, børn eller nogle venner om natten. Så længe det er inde under kategorien "normal snak", så er det naboens problem, og eventuelle foranstaltninger må tages i brug. Ørepropper, omrokering af soveværelse eller andet står dem jo frit for. Det er en af den slags ulemper der er, når man vælger at bosætte sig i nærheden af andre mennesker. Folk er forskellige, og tingene går begge veje. Er man utilfreds med at der ikke bliver reageret på ens henvendelser omkring den givne støj, så må man tage kontakt til udlejer, men medmindre at der specifikt er skrevet noget i lejekontrakten, så er der ikke hjemmel i lovgivningen for at gøre noget ved det. Alle skal have mulighed for at kunne opholde sig i sit hjem om natten inkl. toiletbesøg, snak og deslige. At man skal tage hensyn er noget helt andet, men der findes den slags mennesker som vil have HELT fred for støj fra andre mennesker, og de skal bare ikke bosætte sig i lejligheder, for der vil altid være tidspunkter hvor man man høre sine naboer :-)
--
- Sometimes the only sane answer to an insane world is insanity
#36
Woll
Monster Supporter
22-04-2017 09:57

Rapporter til Admin
#0 Da du boede hjemme var din mor og far bare meget large over for larm, en teenager med hovedtelefoner larmer for vildt. Når man bor i hus, lejlighed, rækkehus osv. må man vise hensyn til sine naboer. Man kan ikke byde andre at man larmer hver nat, det er altså helt normalt i DK at vi sover om natten. Jeg syntes det uden tvivl er dig som er skævt på den.
--
#37
ReneSDK
Guru
22-04-2017 10:16

Rapporter til Admin
Nu siger du om natten, men der er på intet tidspunkt nævnt reelle tidspunkter. Jeg bor et sted hvor der er meget lydt, og min ene nabo (Dansker med rødder i mellemøsten) har tit venner på besøg over natten, og de sidder tit og taler meget højt om aftenen og natten (22 til 04). Det gælder både på hverdage og i weekenden. Hvilken kan være generende i perioder hvor man rent faktisk meget gerne vil sove. De fleste ordensregler rundt omkring har nogle tidspunkter hvor der skal skrues helt ned for støjen, og det gælder alt, både musik, tale, og muligvis også toiletbesøg (altså trække ud i toilettet) osv. Hos os må Elværktøj bruges fra kl. 7 og skal begrænses efter kl 18 på hverdag, men må slet ikke bruges efter kl. 20. Alt andet støjende skal begrænses mest muligt efter kl. 22 og skal ophøre helt efter kl. 23. I weekenden må der bruges elværktøj fra kl. 10 til 16, derefter skal alt støjende begrænses mest muligt og skal ophøre helt efter kl. 23. I tilfælde af at man vil holde en støjende fest, skal alle der kan blive generet af støjen varsles senest 1 uge før det afholdes, enten via personlig kontakt, eller ved at hænge seddel på døren ved trappeindgangene. Så hvad siger jeres ordensregler?
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#38
tolagarf
Supporter
22-04-2017 11:16

Rapporter til Admin
#0: Du kunne måske snakke med din udlejer om at få dit loft lydisoleret, men ellers vil jeg mene at du bør holde op med at snakke, grine, spille musik, og hvad du nu ellers kan finde på at støje med om natten. Din overbo/nabo har ret... Fra kl.22 til 7 om morgenen skal der være ro, men selvfølgelig er der ting, som du ikke er herre over, som feks. gulv der knirker, toilet der larmer osv. Men til gengæld er det sku heller ikke i orden, at din nabo banker i gulvet hvergang hun føler sig irriteret over din adfærd. Man bør kunne snakke om problemet, og hvis dette ikke hjælper så må man klage.
--
#39
Benjiii
Giga Nørd
22-04-2017 11:29

Rapporter til Admin
Jeg havde en underbo der klagede for vildt efter 21 lige meget med hvad vi lavede. Vi blev ved med at lave hvad der var sund fornuft og ikke larmer for meget og de flyttede :) Vi sad og pakkede julegave kl 21 med musik på mobilen lavt for netop der ikke skulle være noget men så kom de op og klagede over vi larmede som om vi var ved at flytte rundt på det hele :) De er flyttet nu Haha, det er vi så også :)
--
+31/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
#40
Hepheyy
Semibruger
22-04-2017 11:59

Rapporter til Admin
Hold nu. Selvfølgelig er der er en fin grænse når det kommer til hvorvidt det er disideret larm eller ej, MEN når man flytter eller bor i lejlighed er der bare god mulighed for man kommer hinanden ved. Den er ikke længere - især når det kommer til ældre bygninger. Jeg synes du skal fortælle hende at du synes det er træls hun banker i gulvet - det larmer nemlig.
--
#41
QWERTY Andreas
Mega Supporter
22-04-2017 12:10

Rapporter til Admin
Hold nu. Selvfølgelig er der er en fin grænse når det kommer til hvorvidt det er en desideret emsy overbo eller ej, MEN når man flytter eller bor i lejlighed er der bare god mulighed for man kommer hinanden ved. Derfor viser man hensyn. Den er ikke længere - især når det kommer til ældre bygninger.
--
Raijintek metis med: I5 4590, 2x4GB RAM, R7 260X, SSD+HDD, custom vandkøling
#42
~DoN~
Super Supporter
22-04-2017 13:29

Rapporter til Admin
#30 Prøv at appen kørende en nat hvor du sidder ved computeren og snakker. Ofte kommer der lidt mere lyd på når man glemmer den kører.
--
#43
killstone
Semibruger
22-04-2017 16:59

Rapporter til Admin
Hvis man har et problem med der bliver snakket, uanset tidpunkt og man bor i lejlighed må man investere i hørepropper, eller flytte på landet. Man vil altid kunne høre sine naboer i lejligheder. Her hvor jeg bor, gør naboens hund nogen gange pga dens natur, kan vågne om natten fordi overboens unge græder. Det handler i lige så høj grad om og udvise tollerance for andre en sige selv, som det gør med og udvise hensyn. Er man udstyrret med lav tollerance og ikke selv vil indrette sig efter andre en sig selv, ja så er det nok ikke lejlighed man skal bo i.
--
#44
DeathKnight
Giga Supporter
22-04-2017 19:03

Rapporter til Admin
#35 I lejligheder tager man bare hensyn og hvis der sad en på 2. sal og snakkede på discord hele natten HVER dag/uge så havde jeg også brokket mig. Et fornuftigt støjniveau er svært, at definere når nogle mennesker ikke giver en fuck for andre omkring sig. Umiddelbart lyder det ikke som om #0 spiller fandango og selvfølgelig skal hver mand føle sig hjemme i sit eget hjem men igen tag dog forholved hensyn det er ikke andre mennesker der er galt på den fordi DU har et behov for, at sidde ved computeren til langt ude på natten! I min optik er det dig der må gå på kompromis og evt skrue ned for dine sounds så du (måske?) også snakker lidt lavere Det hele handler om situationsfornemmelse og der er bare nogle mennesker der ikke ejer det! - At man så bliver nød til, at spørge på hol om det man laver er O K kan man så tænke lidt over ..
--

Opret svar til indlægget: Overbo banker i gulv når jeg snakker


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: