Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Elektriker søges - led spots blinker efter skift f...

Af Supporter Aspirant Ck- | 16-05-2017 18:36 | 981 visninger | 18 svar, hop til seneste
Hej folkens jeg skiftede igår mine halogen spots til led og efter det er de begyndt at blinke. Ikke sådan helt vildt men bare irriterende Helen tiden. det ikke sådan lyster slukker men det blinker bare hele tiden. Jeg har en video men ved ikke rigtig hvordan i kan se den. Er der nogle ideer til hvad det kan være? Min led pære er nogle små nogle med helt små tynde ben.
--
Ha' en god dag
#1
MFPedersen
Juniorbruger
16-05-2017 18:56

Rapporter til Admin
Det er ikke sikkert at din transformator til halogen spots virker med led spots. Jeg havde et lignende problem da jeg skiftede 5 20w halogen spots ud med 5 4w led spots. Den originale transformer skulle bruge en minimumsbelastning på 40w, derfor var jeg også nødt til at købe en transformer specifikt til led. Læs eventuelt nedenstående artikel: https://www.elartikler.dk[...]
--
C2D [email protected] - P5W DH Deluxe - Arctic Freezer 7 Pro - SCP500LN - KVR667D2N5K2 [email protected] - XFX GTX [email protected]/1000MHz - WD3200KS - Centurion 534
--
Sidst redigeret 16-05-2017 18:57
#2
Duckman
Mega Nørd
16-05-2017 19:00

Rapporter til Admin
Enten er belastningen på din strømforsyning for lav, som #1 også nævner. Men det kan også være det er en AC strømforsyning, og dine LEDs kræver DC. Det vil typisk gøre de kun lyser på godt halv styrke, og med en flimrende 50hz effekt.
--
Whatever
#3
vest-aalb-dk
Maxi Nørd
16-05-2017 20:47

Rapporter til Admin
Hvilke spots har du sat i hvilke fatninger?
--
!AMD HAS RYZEN
#4
Ck-
Supporter Aspirant
16-05-2017 21:23

Rapporter til Admin
det er dem her vi har købt https://www.bauhaus.dk[...]
--
Ha' en god dag
#5
pederlk
Guru
16-05-2017 21:29

Rapporter til Admin
Videoen kan du uploade på youtube: https://www.youtube.com[...]
--
ASUS P8Z77-V LE Plus | Intel i7 3770k 3,[email protected],5GHz | Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB(4x4) | MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC | Samsung 840 EVO MZ-7TE250 SSD
#6
Ikke_morten
Maxibruger
16-05-2017 21:31

Rapporter til Admin
Har du dæmper på dit lys?
--
¯\_(?)_/¯
#7
berchrker2
Monsterbruger
16-05-2017 21:34

Rapporter til Admin
jeg er 90% sikker på at du bruger en for stor transformator som minimum skal have måske 40W det medfører at led blinker fordi de bliver overbelastet, men det gode nyt er det stopper snart, fordi der sprænger led pæren med mindre du skifter til en led transformator (hvis du kan leve med coil whine kan den købes til under 100kr i harald skrald) ja jeg taler af bitter erfaring
--
#8
potteplante
Semi Supporter
16-05-2017 21:50

Rapporter til Admin
#4 hold da op de tager sig godt betalt.. http://www.ebay.co.uk[...]
--
#9
MFPedersen
Juniorbruger
17-05-2017 00:52

Rapporter til Admin
#7 Jeg købte også bare den billige til 79kr. fra HN. Der gik 1 dag, så pakkede jeg den pænt ind igen, returnerede den og købte en 0-70w led transformer I Bauhaus til 149kr. i stedet for. Mage til belastende hyleri, og så blev den temmelig varm. Den fra Bauhaus er lydløs og er knap nok varm efter flere timers brug. https://www.bauhaus.dk[...]
--
C2D [email protected] - P5W DH Deluxe - Arctic Freezer 7 Pro - SCP500LN - KVR667D2N5K2 [email protected] - XFX GTX [email protected]/1000MHz - WD3200KS - Centurion 534
--
Sidst redigeret 17-05-2017 00:54
#10
ReneSDK
Guru
17-05-2017 06:49

Rapporter til Admin
#8 Min erfaring med LED fra Kina er at man bare skal holde sig fra det. 40 ud af 40 stk døde i løbet af 14 dage (40 stk fordelt på 4 forskellige sælgere (10 fra hver) fra de blev taget i brug. Samtidig var de en smule forskellige i farve skalaen (også hos samme sælger) og nogle af dem brummede. #0 Som allerede nævnt kan strømforsyningen være lavet sådan at den ikke kan trække LED fordi de simpelthen bruger for lidt strøm fra strømforsyningen.
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#11
mrKayne
Elite Supporter
17-05-2017 12:06

Rapporter til Admin
Du skal skifte din transformer ud med en LED driver.
--
#12
potteplante
Semi Supporter
17-05-2017 12:14

Rapporter til Admin
#10 okay.. :( Tja har købt 20 af dem i linket og brugt 3 stk. de lyser fint efter min mening. dog syntes jeg ikke de særlige kønne..
--
#13
NitroBlast
Guru
17-05-2017 12:37

Rapporter til Admin
Det kan også være noget så irriterende som ujævn spænding i elnettet. Jeg har købt et kvalitetssæt med en omformer og en LED-strip til ~450 kroner i håbet om, at det ville virke bedre end noget af det billige Kina-knald jeg har prøvet. Men både det billige og det dyre står og "flakker" i lysstyrken, lidt som et stearinlys ved et utæt vindue, og det er til at få pip af. Du kan evt. prøve at tilslutte dit lys en anden sikringsgruppe, og se om det hjælper.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#14
GumpDK
Monster Supporter
17-05-2017 12:44

Rapporter til Admin
#10 Jeg har kun haft problemer med LED fra Kina en gang. Der døde alle pærer (3 stk) ikke ret lang tid efter hinanden. Alle andre gange har de virket fint. Jeg har gerne købt i "batches", hvor jeg f.eks. har købt 3 til badeværelset, eller 2 til spisebordet osv, så det har været mange forskellige steder fra. Efterhånden kan man dog få dem næsten lige så billigt i f.eks. Harald Skrald, og dem har jeg heller ikke haft problemer med...
--
#15
Lars
Giga Nørd
19-05-2017 19:33

Rapporter til Admin
Jeg kan se, vi alle brainstormer, så her kommer mit besyv :) Er der en samlemuffe et sted der ikke er spændt ordentlig? Jeg ved godt, at det lyder banalalt. Men kunne det ikke være fedt, at det bare var det der var problemet?
--
Sidst redigeret 19-05-2017 19:36
#16
Don Kristensen
Semi Nørd
19-05-2017 21:48

Rapporter til Admin
#15 Det ville jo så ikke være særlig fedt, da det er en af årsagerne til el brande.
--
#17
Mujo
Ny på siden
19-05-2017 23:27

Rapporter til Admin
Skift din transformere til en som virker med led. Det er100% den.
--
#18
NitroBlast
Guru
20-05-2017 12:09

Rapporter til Admin
#17 Nej, det er ikke 100% trafo'ens skyld. Mit flakker selv med en kvalitets trafo beregnet til LED, og det skuldes små spændingssvingninger i stikkontakten. Mange af de LED pærer jeg har i diverse lamper gør af og til det samme.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-X68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO

Opret svar til indlægget: Elektriker søges - led spots blinker efter skift f...


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar:



NYHEDSBREV
Afstemning