Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Bolig i Århus

Af Ultrabruger Jacobsoee | 17-06-2017 21:45 | 778 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej fam! Står nu og skal søge lejlighed i Århus, eller.. jeg har gjort det i et stykke tid nu. Problemet er bare, at man ikke får meget respons fra udlejerne, fordi der er 500+ ansøgere til næsten hver eneste lejlighed. Jeg ville bare høre, om der var nogle af jer, der havde erfaring med andre hjemmesider eller fremgangsmåder end jeg har. Jeg benytter mig af følgende: - Boligportal.dk - AARHUSBolig.dk - Boligsurf.dk - Enkelte facebookgrupper - Omgangskreds Jeg kan bruge ethvert godt råd. Står og skal flytte ud af min fremlejede lejlighed, nu her d. 15. Juli. Håber i kan komme med selv de mindste idéer og råd :-) - Jacob
--
#1
Neoq
Ultrabruger
17-06-2017 21:58

Rapporter til Admin
Hvis du er studerende er der også ungdomsboligaarhus.dk Derudover har du så optimeret din profil på de forskellige boligportaler? Jeg tænker her på billede af dig selv, samt beskrivelse. Det hjalp os rigtigt meget, da vi søgte. Udlejere bliver åbenbart gladere af at se hvem man har med at gøre. Ellers kan du prøve noget så utraditionelt såsom, at indrykke en annonce i Århus onsdag. Kender personligt 3 personer der har fået lejlighed på den måde.
--
Redigeret Søndag d 29.03.12 kl 09;53
#2
DeepzOne
Monsterbruger
17-06-2017 22:05

Rapporter til Admin
Jeg var en ud af 3 der blev udvalgt ud af næsten 60 ansøgende på en lejlighed i Silkeborg sidste år. Endte så med at det blev jeg der fik dog. Her tror jeg der primært blev lagt vægt på alder (33 år), sund økonomi, ingen husdyr og nævnte at jeg var villig til at hjælpe med evt. mindre viceværtopgaver. (Er håndværker). (dette er dog ikke sket). Fik af vide, at det primært var studerende der havde søgt. Er man studerende, står man bare aldrig forrest i køen og det må man desværre leve med. Unge mennesker med hang til fest og farver, står som regel også et godt stykke nede af listen. Om man så er fornuftig osv., bliver der bare set skævt til en. Ved ikke om det kunne bruges, men det virkede åbenbart her. Det er bare at sætte sig i "udlejers" sted. Hvad vil du helst vælge, hvis du skulle leje en lejlighed ud. Og så er det bare at remse lidt op, for at sælge dig selv. :-)
--
#3
EMILLO XD
Elitebruger
17-06-2017 22:13

Rapporter til Admin
Vi har fået en på 2 måneder igennem ungdomsboligaarhus.dk OBS: hvis du bor i 8xxx så kan du ikke få tilbudt en bolig de først 6 mdr.
--
Mvh. Emil
--
Sidst redigeret 17-06-2017 22:14
#4
Daabeck
Elitebruger
17-06-2017 22:44

Rapporter til Admin
#3 Var det gennem boliggaranti eller almindelig boligsøgning? Og hvilken tid på året var det?
--
#5
Jacobsoee
Ultrabruger
18-06-2017 00:48

Rapporter til Admin
Jeg vælger lige at copy paste mig og min kærestes profil herinde, sådan i kan se hvad jeg har skrevet. Har i andre ting som der måske er værd at skrive, som i ved udlejeren måske vil værdsætte? :-) _________________________ Vi er et stille og roligt par fra Thy, som søger enubegrænset lejlighed at bo i her i smilets by. Jeg hedder Jacob, og jeg er 21 lange somre, og min kæreste hedder Sofie, og hun er 20 somre. Jeg har indtil nu arbejdet 6 år i butik, og har stadig et fuldtidsarbejde indenfor den samme branche. Min kæreste arbejder med rengøring, og har også et fuldtidsjob. Vi er begge sociale og ansvarsbevidste personer, som der tager ansvar for hvad der er omkring os, og vi elsker at trives i vante omgivelser. Kort og godt information omkring os: · Vi er ryddelige · Vi er ikke-rygere · Vi har ingen dyr · Vi har en meget sund økonomi · Vi har begge et arbejde, som også vil kunnesupplere vores SU, når vi skal studere · Vi er helt nede på jorden, holder os fra at værevært til privatfester · Vi har begge boet i Århus i et lille år indtilvidere Min fremtidige plan, indenfor det næste halve år, er atbegynde på Erhvervsakademiet som enten Datamatiker eller IT-Supporter, da IT-branchen interesserer mig meget. Sofie starter nu til september på Universitetet, hvor hunvil studere Engelsk, da det engelske sprog altid har haft hendes opmærksomhed. Hvis du vil vide mere om os begge, eller måske noget heltandet, kan du med glæde kontakte os her, eller på nogle af disse kontakter: _________________________
--
#6
Jacobsoee
Ultrabruger
18-06-2017 00:56

Rapporter til Admin
Og tusind tak for svarene forresten. Det hjalp mig også meget, da jeg skrev om os selv! :-)
--
#7
TehSnake
Maxi Supporter
18-06-2017 11:15

Rapporter til Admin
Skynd jer at få oprettet jer på ungdomsboligaarhus, nu hvor I har planer om at studere. I kan oprette jer og optjene anciennitet 6 måneder før I begynder på jeres uddannelse. Der er gode muligheder for bolig som par.
--
#8
EMILLO XD
Elitebruger
18-06-2017 17:40

Rapporter til Admin
#4 det var bare alm. boligsøgning, og vi har fået den tildelt fra d. 1/7 - tror vi startede ansøgningen sidst i april :-)
--
Mvh. Emil
#9
NiceRag
Mega Supporter
18-06-2017 22:10

Rapporter til Admin
#2 det er lyder meget rigtigt min mor har ikke haft de store problemer med at finde lejligheder i midtbyen.. der filtrerer de så også en del fra via det meget høje indskud på 50000+ Det kan sagtens lade sig gøre at finde noget i århus, men hvis det skal være til at "få", så koster det bare knaster. er det billigt, er der så mange ansøgere det næsten er nemmere at vinde i lotto
--

Opret svar til indlægget: Bolig i Århus


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: