Det er fordi folk opfatter det som et Premium produkt og derfor vil betale flere penge for det.
--
Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#1 Lyder meget sandsynligt - men det kunne også have noget at gøre med fremstillingsprocessen, tænker jeg.
--
#4 Af en eller grund så er disse varianter lidt billigere end skyr i spand. F. eks ligger Cheasy skyr naturel på ca. 30 kr. når det ikke er på tilbud.
--
Der er gået pop i skyer. Selv folk som går en tur skal have skyer for at få lidt protein.
--
Netto har normalt en 1L spand til 20kr, det tænker jeg ikke er så dyrt. Umiddelbart fravælger jeg skyr fra Arla (Cheasy mv) da det er tilsat Aspartam. Ikke så meget fordi det er farligt eller ej, men alle mælkeprodukter behøver ikke smage af kagecreme.
Teknisk set er skyr mere ost (tænk flødeost) end yoghurt og prisen er sikkert afledt af den mængde valle som skal fjernes. Græsk yoghurt er billigere da der er mere fedt i.
--
If You're Looking For Someone To Blame, It's The Spice Girls...
#3
Skyr er affald fra rest produktion, og nu er der så ******* der vil købe det snask for en ordenlig sum penge, det er noget svineri, noget som de smed ud for mange år tilbage nu koster så mange penge
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
#7 Umiddelbart fravælger jeg skyr fra Arla (Cheasy mv) da det er tilsat Aspartam.
Det er kun hvis du vælger, hvor der er tilsat bær. Deres naturel er der ikke noget tilsat.
Er selv den argeste modstander af kunstige sødemidler, kom selv til at købe deres Cheasy Skovbær. Kiggede på kulhydrater og var der næsten igenting i, men alligevel var den enormt sød, deraf fandt jeg ud af at de kom sødemiddel i.
--
Spanden med skyr med vanilie er ret god.
Bare synd jeg kun får spist halvdelen.
Jeg får stress af skyr! o.0
Sukkerfrit er vejen frem.
EDIT: men hov.. er der aspartam i? Det vidste jeg ikke.. det dutter sgu ik.
Kan de ikke lave en god skyr uden sukker / sød smag?
--
Sidst redigeret 10-09-2017 18:12
#10 Ved ikke om der findes en skyr med det der "jungle-sukker" (kan ikke huske navnet på det naturlige sukker, der ikke er nogle kcal i).
--
#11 stevia?
Men jeg tænkte også.. hva med bare helt uden sukker?
Så minder det vel bare lidt mere om ymer, fint
--
Sidst redigeret 10-09-2017 18:23
#12 Jæs. Kunne ikke huske navnet. :)
--
nvm
--
Sidst redigeret 10-09-2017 18:24
Der er rigtig stor efterspørgsel på produktet, så mejerierne kan skrue prisen højt. Da det kom frem på det danske marked, kunne de heller ikke følge med efterspørgslen, så det har også presset priserne op. Jeg ved ikke om de kan følge med nu.
Generelt, så snart de laver et helse/trænings/tab-dig- produkt, så koster det kassen. Alle er helt vilde med "sund livsstil""palæo kost", "quinoa" og alt det andet crap.
--
#15
Det smager også godt.. Noget bedre end og siddde med dårlig samvittighed efter en dobbelt cheese med pomfritter
--
#16 Hvordan kan man sidde med dårlig samvittighed efter en god fed burger og pommes, nam nam.
--
Udbud og efterspørgsel. Men tror hypen er lidt forsvundet nu.
--
I7 7700k|Gainward GTX 1080|ASUS 27" PG278QR|
#17
hvis man ikke kender til andet sååå... ignorance is a bliss :D
--
det er fordi for hver generation så bliver vi åbenbart en lille smule dummere her i danmark! så derfor betaler folk nu for et affaldsaprodukt der ikke kunne sælges for 10 år siden.
--
det er noget med at det tager lidt længere tid at lave
men ja, det er ikke fordi ingredienserne gør prisen højere. og så er folk åbenbart villig til at betale for det
--
Tror altså ikke det handler kun om det ene eller kun om det andet.
Jeg tror grunden til prisen er til dels efterspørgsel og også noget med fremstillings processen.
--
Intel I7 6700K @ 4.5GHz
2x8GB RAM DDR4 3000 Corsair vengeance
Inno3D Geforce GTX 1080 TI
3TB Seagate Barracuda, 4x Samsung evo 850 256GB
Udbud og efterspørgsel det er logik er det ikke #0 ?
--
fordi det er en trænings gimmick folk hopper på, så ryger prisen i vejret
--
jep jep
#23 Nej, det er ikke logik. Læs #3.
--
#8 og #20 - og tidligere var både laks og hummer fattigmandsspise som det bedre borgerskab ikke ville røre med en ildtang, langt mindre en gaffel. Der er sikkert mange eksempler på tidligere affaldsprodukter og mad for pøblen der har taget turen op ad rangstigen (og omvendt).
De sælger det vel blot til den højest mulige pris. Som andre er inde på, er skyr blevet lidt af et modefænomen, derfor sælges et, nu tidligere, affaldsprodukt dyrt.
--
Tror ikke man skal forvente at produktionsprisen har ret meget at sige for den prissætning der føres på skyr.
--
Not working is defined as your PC being reduced to a slab of molten metal and plastic. If thats not the case, be more specific!
#11
Fra nu af bør det bare hedde jungle-sukker :-)
Godt navn, det skal nok fænge - bare vent.
--
Google først, spørg bagefter.
Man skal ikke græde over spist bacon.
Du skal bruge meget mælk for at lave en liter skyr. Ost bliver også lavet af mælk. Her skal man bruge endnu mere mælk. Derfor er det så dyrt.
Jeg køber tit yoghurt naturel, det koster som regel 10 kr. Et rigtigt fint produkt og så kan du selv variere det lidt. Duhar fx har lidt jordbærmarmelade eller du har købt en masse bananer. Der er mange muligheder. Og du kan også bare spise det naturel. Jeg ved godt at der er mere protein i skyr. Men det betyder ikke så meget for mig.
--
A clean house is a sign of a broken computer
Jeg finder ofte Skyr på tilbud. En stor bøtte til 20kr.
--
når jeg blir' præsident forbydes skyr.
skyr stinker
skyr er helt uden fedt
skyr er wannabe yoghurt
skyr er som sex uden orgasme
skyr er snyd
skyr er bare nederen
slet tråden
--
#0 "Skyr" er totalt "hyped"
Hvis du gerne vil ha de sundhedsmæssige effeker af mælkeprodukter, så kan du fint enten blot drikke et stort glas letmælk om morgenen, eller købe discount-youghurt som morgenmad.
Skyr er et helt overflødigt produkt.
--
Du kan sige hvad du vil om alt, og vide hvad intet betyder!
#38
Der er meget protein i pr kcl og mætter godt, hvilket andre mælkeprodukter ikke kommer i nærheden af.
--
#39
Så køb sødmælk, der er masser af fedt, proteiner og andet godt i.
Skyr er overflødigt.
Og det siger jeg som kræftpatient som bør tage på, skyr er 100% overflødigt som produkt.
--
Du kan sige hvad du vil om alt, og vide hvad intet betyder!
#40
Mange af dem som spiser sky går op i kost og tæller kalorier.
Sødmælk indeholder 63kcl pr 100 G og 3,4 G protein.
Skyr indeholer 60 kcl pr 100 G og 9,7 G protein.
Dvs du vil skulle indtage ca tre gange så mange kalorier hvis du vill opnå samme protein mængde (hvilket er vigtigt ifbm. træning og muskelopygning)
Derudover mætter skyr mere og har en mere fast substans (altså drikkes ikke)
Det er sikkert mange der slet ikke har brug for skyr, og det er da heller ikke nødvendigt på nogen måde
Men det er stadigt bedre end alternativerne hvis du vil have mælkeprodukter, og samtidigt har brug for protein og færrest mulige kalorier :)
--
Sidst redigeret 21-09-2017 02:43