Begge dele smager skønt, men min favorit er rib eye fordi der er lidt mere fedt på. Jeg smider altid lidt knust hvidløg og rosmarin med på panden
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Generelt kan man sige at Ribeye er det bedste stykke kød da fedt marmoreringen er super god i dette område og det giver en mere velsmagende og mør bøf. Striploin er det vi kalder tyndsteg på dansk (men udskæringen er mig bekendt lidt anderledes). det er et lidt mere magert stykke kød, men kan stadig give gode bøffer.
--
Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk
Er jo hvad man er til.
Fedt marmorering i kødet, eller bare en fedtkant.
Dog, ville jeg nok ikke købe sådan noget i Rema, da man ofte bliver skuffet.
--
Yes yes..
Er ikke blevet skuffet i rema, det har jeg været i meny, i fakta kan man også få nogen store bøffer til rimelig pris, man skal bare huske at tage kødet ud f.eks 1 time før den skal steges og så høj varme så den f.eks de første 30 sekunder kan få en brun farve, godt kød skal ikke skamsteges de skal have måske 2 min på hver side og måske det dobbelte hvis det er et tykt stykke kød og det må godt være rødt inden i (bliver nemt tørt hvis det IKKE er rødt)
https://www.youtube.com[...]
https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 27-12-2017 12:43
Vil foreslå du køber lidt stort ind i stedet. Sider som Steak-out.dk eller mrbeef.dk har altid godt kød til fair priser.
Købte 3.5kg Ribeye af argentinske kødkvæg til 500kr inkl fragt.
Det gav 14 store fine bøffer til en 35kr stykket cirka.
Kvaliteten i top, og billige bøffer når man køber lidt større ind.
--
Ny Minecraft server list! www.pvpminecraft.com[...] #2 striploin er ikke tyndsteg men er med i striploin. Striploin er en hel filet med tyndsteg uden ribeye og fedtkant
--
Sidst redigeret 27-12-2017 16:16
Vil vælge ribeye har lige været i Lidl og købe deres wague bøf til 199kr STK det er guf
--
De havde også tykstegsfilet og medaljoner med bacon, men dem synes jeg aldrig jeg kan stege ordenligt, baconen bliver ikke sprød og kødet for for meget farve på hver side (skal have ret længe da kødet ofte er tykt)
--
Sidst redigeret 27-12-2017 16:42
kan lige gøre lidt reklame for kalvogko.dk hvis nogen gerne vil have græsfodret økonologisk co2 neutralt køb til gode priser: handler der selv, og mangler stadig at finde et sted som har så god kvalitet af kød til den pris. Princippet er at de har slagtning nogle specifikke datoer og så kan man bestille via sitet og så afhente på adresserne eller få det tilsendt i kølekasse. Kødet mætter nok 1½ så meget som supermarkedskød og har en HEEELT anden farve og struktur end det man køber i et supermarkede. Sådan er det når det man køber kommer fra rigtige dyr som lever i det fri og slages af ejeren uden mellemmand. (Nej jeg er ikke på lønningslisten), men når det er godt for dyrene, godt for naturen og godt for det lokale, så er der ikke meget grund til at købe kød fra masseproduktions dyretortur! :0 (sorry but it generally is.) Køer som æder vækstfodder og står inde og statisk meget af året er sgu noget svineri :/ Købte ved det som var økokalv.dk som så er stoppet men de henviser kalvogko.dk/
--
4770K|Maximus VI HERO|16GB Ripjaws 2133 CL9|
GIGABYTE GTX1070 8GB|ACER 271HU/DELL U2713HM
Samsung 850 EVO 1TB
--
Sidst redigeret 27-12-2017 17:12
Du starter med at vende pakken med kød...
HVIS der noget sted står Skare, så smider du det straks tilbage og finder noget andet...
--
I may be crazy But I'm not stupid....
#10 True. Det er desværre fra Skare, det meste af Rema1000's kød stammer. Kan gå til hverdag, men hvis det skal være godt, skal det ikke være Skare.
--
#10 lige nøjagtig også min erfaring. Det er det samme med "Guldgryden" kød fra lidl.. det er lige så elendigt.
--
Must I be interrupted at every turn? Enough of this!
Skare = skosål. Men man kan vel næppe forvente mere til de priser.
--
i7 7700K|GTX1080 8GB|ASUS PG278QR 27"|16GB RAM 3200Mhz|240GB SSD, 500GB SSD, 2TB HDD|
Kødet er fra uruguay og modnet i 28 dage
https://www.dropbox.com[...]
Ofte det dårlige kød jeg har oplevet fra meny er kød med fedtkant og så noget sejt sene,brusk ting lige under fedtet, selv om kødet har være ude i f.eks en halv time og fået 2-3 min på hver siden eller 5 -6 min ialt på en varm pande, så er det bare sejt og lige til at skære af og smide ud når det har afgivet smag til kødet.
Rema har nogen gange haft 125 gr bøffer til 10 kr stykket, når de har rum temperatur og bliver stegt så de er medium rød og saftige, så er de rigtig gode til prisen.
--
Sidst redigeret 27-12-2017 23:20
Foretrækker striploin, af de to valgmuligheder.
--
We know the speed of light, but whats the speed of dark?
i7-5930K @ 4,7 Ghz - 2xSLI GTX 980 Ti HYBRID - MSI X99A - 32GB Corsair 2666MHz
Går jo heller ikke jeg køber så meget kød, kød skal ikke fryses, 7 eller 3.5kg, det skal jo spise inden holdbarhedes datoen udløber, elsker kød men spiser ikke oksekød hver dag.
--
#17 det kan sagtens fryses intet problem i det, selv optøjet er det længder bedre end alle de slave bøffer i supermarkederne som oftes er leveret til dem på frost tøet op og skåret ud.-
--
Do You Know The Score ? We Do http://www.FmFreaks.dk[...] Nu hvor vi snakker oksekød, så skulle i prøve TERES MAJOR:
http://mrbeef.dk[...]
Det er en udskæring der ikke er så anvendt her i Europa, da det er det stykke i ryggen som man normalt deler og hvis man normalt er glad for mørbraden, så er teres major på lige fod et godt stykke kød.
Og så skader det ikke at man oftest kan få dem til vanvittige priser... 1 kg for 150 kr. - lige pt. er priserne skruet op til ca. 450/500 kr./kg. pga. nytår, men gør jer selv den tjeneste at køb dem og smid dem på grillen. Smagen og mørheden syntes jeg overgår mørbrad.
De pudses lige en lille smule da nogle har en sølvsene, salt og peber og så intervalsteges på grill med 1 min på hver side og så 2 min. hviletid, gentages 3-4 gange.
--
Helt enig med #19.
Man finder ikke bedre kød en teres major til prisen. Lige så mørt som mørbrad, men med en meget bedre smag.
--
Har lige købt striploin da jeg ikke synes smagen er voldsom stor på ribeye steaksene, også selv om de for farve.
Jeg elsker bådkartofler og bearnaise sovs, men hvad spiser i til steaks ?
Jeg kunne godt tænke mig at varriere det lidt
Har engang imellem lave en sandwich med ciabatta brød.
--