Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

AliExpress? Go for it eller hold sig fra det?

Af Maxi Supporter Kayden Phoenix | 10-04-2018 19:25 | 2473 visninger | 20 svar, hop til seneste
Har ledt efter en portable monitor i et stykke tid og overvejer at trykke til paa denne monitor. (Se link i bunden) Meen er det bare nogenlunde sikkert at bestille fra Aliexspress? Eller er det et sats og burde jeg bare snuppe et dyrere alternativ fra EU? Link: https://www.aliexpress.com[...]
--
kasperdchristensen.wixsite.com/portfolio

--
Sidst redigeret 10-04-2018 19:25
#1
Memo85
Superbruger
10-04-2018 20:30

Rapporter til Admin
jeg har brugt siden rigtig meget de sidste 3-4 år. Jeg har før bestilt noget som var gået i stykker da jeg modtog pakken. ( billig webcam ) Så skriver du bare til sælger at det var gået i stykker ved modtagelsen, så vil de for det meste sende en ny, uden beregning. Da de går meget op i at kun få gode anmeldelser ( som der var en der skrev da jeg gav 1/5 stjerne, please give 5 i got family need to feed. I will send 1 for free if u give 5 ) Hvis du aldrig modtager pakken, så kan du via dit login anmelde det til aliexpress, og så får du pengene retur. PS. Nogle af dem kan man skrive til først og spørge om de vil skrive at det kun har kosted 80kr, selv om rigtig pris er evt. 500kr.
--
#2
Jintao
Super Nørd
10-04-2018 20:44

Rapporter til Admin
#1 PS. Nogle af dem kan man skrive til først og spørge om de vil skrive at det kun har kosted 80kr, selv om rigtig pris er evt. 500kr. Der kan da ikke gå længe før en tilfældig fugl kommer flyvende og fortæller præcist hvor ondt i gumpen den har over, at du ikke har afregnet korrekt told, moms og importgebyr ved (flere?) af dine køb! Du snyder jo staten for hundredetusindevis af dollars.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#3
MaxXX
Monster Supporter
10-04-2018 20:45

Rapporter til Admin
Har brugt aliexpress.com flere gange de sidste par måneder. Fungerer fint, men imo er Ebay et bedre alternativ. https://www.banggood.com[...] har toldfri fragt(mener det Priority Direct Mail).
--
Plz no lag http://www.billwurtz.com[...]
#4
Ninja777
Supporter Aspirant
10-04-2018 21:38

Rapporter til Admin
Jeg er kæmpe fan af aliexpress. Får du en ødelagt ting, eller får du ikke din ting, kan du få penge tilbage. Har lagt alt for mange penge der haha. Man kan desuden søge på hvor varer bliver sendt fra. Jeg har købt mig en laptop sendt fra Tyskland gennem aliexpress. Så undgår du told og moms (med god samvittighed). Alternativt er der www.geekbuying.com[...] (som også har warehouses i Europa) www.gearbest.com[...] (ligeledes) Og www.coolicool.com[...] (ligeledes)
--
Sidst redigeret 10-04-2018 21:38
#5
Ronson
HOL Moderator
10-04-2018 21:54

Rapporter til Admin
Min erfaring er at hvis samme pris på ebay og aliexpress så vælg altid ebay, aliexpress kan tage en krig for sælger og aliexpress at klare en dispute. Også selv om jeg er "platinum member" eller hvad de kalder det og skulle få hurtigere disputes.. Oplever også langt flere fejl på forsendelser end ved ebay, men det kan selvfølgelig være tilfældigt. Den anden dag fik jeg f.eks. 1 stk vga-dvi-adaptere, selv om sælger skrev det var et lot på 10 stk. Hvis du er indforstået med alt bøvlen så bare bestil løs på aliexpress, det kan ofte svare sig og der går jo sport i at finde det billigst :) Et tip: søgefunktionen er latterlig dårlig. Find den vare du ønsker, gå ned i bunden og se varer fra andre sælgere. Den vej kan du næsten altid finde den laveste pris.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#6
nakedSundays
Elitebruger
10-04-2018 22:18

Rapporter til Admin
#2 Du er simpelthen det meste triste menneske jeg nogensinde (heldigvis ikke) har mødt.
--
loveandmusic
#7
Jintao
Super Nørd
10-04-2018 22:25

Rapporter til Admin
#6 Hundredetusindevis af tak.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#8
NiceRag
Ultra Supporter
11-04-2018 03:41

Rapporter til Admin
aliexpress representerer en del forskellige sælgere du handler igennem aliexpress og du kan åbne en dispute hvis du ikke får dit produkt i tide, eller hvis produktet ankommer og fx er i stykker (sælgeren vil som regel så gerne have fx et video eller foto af produktet, for at se hvad der er galt.. ) men jeg har aldrig oplevet at ikke få mine penge tilbage, eller at de sender et nyt produkt igen (gratis) hvis det forkerte var dukket op. Jeg købte fx. et USB "N64" controller. men den ankom med det originale N64 stik... så sendte de en ny helt gratis. de er meget fokuseret på at få 5 stjerner, de kære sælgere. :) jeg har handlet der en del og købt især strømper og en helvedes masser usb kabler og lign derinde fra At købe en t-shirt er dog risky da deres mål er lidt... svære at forstå. så en large t-shirt er ret lille for en dansker. og retur-fragten er pænt pebret jeg tænker dog den skærm ikke burde være det store problem.. men husk da den koster over 80 kr er der en større chance for den bliver snuppet i tolden. hvad det så end KAN løbe op i, kan jeg ikke vide...
--
#9
yez
Monsterbruger
11-04-2018 08:26

Rapporter til Admin
Jeg kan godt anbefale Aliexpress. Har handlet der 20-30 gange inden for det sidste år og det har altid været super nemt og billigt og jeg har altid fået min vare. Kan godt tage lang tid nogen gange, men det skyldes ofte postvæsenet og den leveringsform jeg har valgt. Med hensyn til skærmen skal jeg ikke kunne sige om den er god. Har aldrig købt for mere end 50-100 kr. produkter.
--
yez..
#10
nen
Ultrabruger
11-04-2018 11:05

Rapporter til Admin
Ali er skam fint. Det kan vel bedst beskrives som en kinesisk udgave af Ebay. Med samme sikkerhed for køber (de tager som udgangspunkt købers parti - præcis ligesom PayPal (Ebay)) Jeg bruger det mest til småting og er ikke sikker på, at jeg ville købe større ting (f.eks. en skærm) da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse hvis du skal køre en reklamation. Og så er der som nævnt lige det med momsen (+ told såfremt varen er toldpligtig - jeg kan ikke huske hvordan det er for elektronik). Den skærm du kigger på bliver højst sandsynligt dyrere efter momsen osv. er betalt end hvad du kan få den til herhjemme (læs: EU). Selv hvis du 'snyder' (moralprædiken springer vi over :p) er tolderne jo ikke dumme såfremt din pakke bliver 'pillet ud'. De kan sgu nok godt regne ud, at sådan en skærm ikke kun har kostet 7USD. Resumé: små og billige ting - giv gas. Jeg ville dog være varsom med dyrere ting grundet told + evt. reklamation.. #2 - ja, det er pissefedt at tage fra fælleskassen på den måde. Hvordan har du det med skattesnyd og socialt bedrageri? Er det også helt i orden?
--
#11
Jintao
Super Nørd
11-04-2018 14:05

Rapporter til Admin
#10 Så længe staten pisser penge ud i uintelligente beslutninger gang på gang finder jeg mig ikke harm over individers omgåelse af de fælles spilleregler. Din opfattelse af situationen er også lidt misforstået, da der reelt set ikke tages af en fælleskasse fordi de penge med stor sandsynlighed aldrig var endt i kassen alligevel.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#12
nen
Ultrabruger
15-04-2018 14:43

Rapporter til Admin
#11 - at du synes, at der bliver taget 'uintelligente beslutninger' giver dig ikke ret til at gøre som det passer dig. Jeg må heller ikke køre 180km/t igennem en byzone, blot fordi jeg synes grænsen på 50 er latterlig. Og de penge der betales i moms og told går lige netop til fælleskassen. Jeg vil hjertens gerne høre nogle argumenter for, hvorledes du mener, at told/moms/skat/hvadharviellers ikke bliver lagt i fælleskassen. Så jo, det er fælleskassen der bliver snydt når reglerne omgås på den måde og så er det sådan set fljøjtende ligegyldigt om du synes, at pengene forvaltes fornuftigt (hvilket er en ganske anden diskussion).
--
#13
Jintao
Super Nørd
15-04-2018 15:03

Rapporter til Admin
#12 Penge der i første omgang ikke har været i fælleskassen kan på ingen måde være taget derfra. Derudover er det penge der med overvejende sandsynlighed ikke var endt som betaling for moms og told. Der er vigtigere steder at kigge efter penge. Posten her er latterligt lav, set i forhold til 'svindel' andetsteds. Derfor kan det ikke gøre mig forarget. At du og dine bliver forarget er og bliver jeres at håndtere. :o)
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#14
Salkcin
Bruger
15-04-2018 15:23

Rapporter til Admin
Jeg ville ikke være nervøs for at handle der ift. betaling og modtagelse af varen. Der er mange gode etiske og politiske argumenter for ikke at handle der, men det må man jo gøre op med sig selv. Nogen af dem: - Postvæsnet får ikke penge for at transportere pakkerne fra Kina, men det er et krav de skal levere pakken. - Hvis du vil have dem til at angive en anden værdi snyder du den Danske stat for told og moms. - Mange produkter er ikke CE mærket, eller er mærket på et falsk grundlag. Man skal nok ikke købe vare børn kan komme til at slikke på, eller ting der er tændt uden opsyn (brandfare) (produkterne overholder tvivlsomt EU's krav generelt). - Højere sandsynlighed for at varen er produceret med hjælp fra børnearbejdere, arbejdere i slave lign forhold. - Du smider penge i et andet samfund som teorektisk på lang sigt skader økonomien i Europa (ris til egen røv med mindre du er højt uddannet - så skal du nok klare dig). Af de ovennævnte argumenter kan alle være usande, eller sande om en sælger på Aliexpress. Pointen er man ikke ved det. Det er der forholdsvis stram kontrol med hos en EU forhandler selvom der også er brodne kar der.
--
Sidst redigeret 15-04-2018 15:24
#15
Jimminez
Ultrabruger
15-04-2018 16:00

Rapporter til Admin
da jeg købte RGB LED fans brugte jeg aliexpress traced delevery de sendte først til eu og så til Sverige og så kom den i danmark til mig kunne se alle de pakke labels de brugte :) og tog kun 10 dage fra kina hvor dem på ebay bruger 30-41 dage
--
#16
nen
Ultrabruger
15-04-2018 17:25

Rapporter til Admin
#13 - ud fra samme logik er skattesnyd også helt i orden eftersom pengene ikke har været i kassen til at starte med. Pointen er, at penge der burde have været puttet i fælleskassen ikke kommer det. Og ja, betales der ikke told og moms, vil pengene 'med overvejende sandsynlighed ikke ende som betaling for moms og told.' - det giver lidt sig selv, ikke? Betaler man ikke til X, går pengene ikke til X. At der er steder med større 'gevinst' kan vi hurtigt blive enige om. Reglerne er dog stadig som de er og de penge der betales i diverse afgifter og skatter er med til, at du f.eks. har veje at køre på eller kan få behandling hvis du skulle blive syg. Så er din personlige holdning til hvordan pengene forvaltes som sagt underordnet. Er der ikke bedre argument for at snyde med de fælles penge end at 'jeg synes penge bruges forkert', så kan vi lige så godt lukke den her...
--
#17
Jintao
Super Nørd
15-04-2018 17:50

Rapporter til Admin
#16 Det handler om, at produktet ikke var købt hvis det skulle købes med Danske gebyrer pålagt. At du ikke kan se misbruget, betyder jo ikke at det ikke eksisterer. Det er ikke en personlig holdning, men du må have en god dag. Ses du hej.
--
Indholdet af dette indlæg er blevet redigeret af |Smash|.
#18
anders1226
Superbruger
16-04-2018 03:43

Rapporter til Admin
Aliexpress er en fin hjemme side. 99.9% tiden kommer varen dog mange gang efter en måneds tid. Men ellers er sælgerne hurtige til og refund da mange af dem er det jo så ment leve brød. Bruger fks dem til scooter dele som man ikke kan få i Danmark uden og betale fra 4 til 8 gange så meget for samme del.
--
Meow
#19
bornholmeren92
Bruger
16-04-2018 08:45

Rapporter til Admin
Min erfaring er, at AliExpress er i samme boldgade som Wish, LightInTheBox og diverse andre kinasider. Varerne tager for det meste omkring 1 måned om at komme til Danmark Tingene er billige, men ikke altid lige god kvalitet. Vær varsom med at stole på varebeskrivelserne. F.eks. købte jeg en powerbank med reklameret 50.000 mAh kapacitet, dog er kapaciteten nærmere 4-5.000 mAh. Jeg vidste det godt i forvejen, så det kom ikke som et chok, men det viser bare lidt at man skal passe på med hvad man køber :) Det samme gælder for USB-lagermedier hvor de skriver at der er 512 GB på denne lille fikse USB 3.0 USB-pen... :P
--
Twitch: http://www.twitch.tv[...]
#20
kikophil
Mega Supporter
16-04-2018 12:26

Rapporter til Admin
At man handler fra Ebay.uk f.eks. kan nu godt gå hen og tage lang tid, da mange af varerne jo sendes fra kina, hvilket man så må holde øje med. Jeg købte først i december (17) 2 stk. lynopladere fra Ebay (sendt fra Kina) pris lige under de 80 danske bananer. Efter 45 dg. skrev jeg de ikke var ankommet endnu. De skrev jeg sku` være tålmodig, så jeg ventede endnu 10 dg. Da jeg så igen skrev, at de enten skulle sende nogle nye eller returnere beløbet, fik jeg straks en refund. Så bestilte jeg nogle nye hos en anden sælger, og fik dem efter ca. 10 dg. Nu først i april fik jeg så pludselig mine 2 først købte opladere leveret i postkassen hehe - så det var små 5 mdr. de har futtet verden rundt :) Forøvrigt har danmark plus mange andre lande været sammen om, at give kina den billige forsendelsesordning, da de for en hel del år siden fik hjælp til, at komme sig over deres dårlige økonomi. Det er der nu snak om, skal fjernes, da de jo bulrer frem i forhold til mange andre lande :) Hvor dyr fragten så bliver for os skal jeg ikke ku` sige, da der jo nok er hundredevis af andre aftaler der skal med i dèt nye kludetæppe/handelsaftale..
--

Opret svar til indlægget: AliExpress? Go for it eller hold sig fra det?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning